Onsdag!

HejHej bloggen :) ,

Har inte fått nått gjort idag iskolan , känns inte så bra. Det är ju nu i slutet man ska sattsa allt :P. menmen det blir nog bra :) . Sen efter skolan gick jag och Wilma och hämtade min väska, sen hem till henne och åt :) , sen ut på stan igen, vi gick runt lite,  hittade massa fint :) , mötte sen upp Mamma , vi gick ner till mosters affär, sen så gick vi vidare hämtade ut mitt halsband som gick sönder i morse :O , sen köpte vid lite annat, jag köpte en jätte söt väska på vila :) , skulle köpt en annan också, men tänkte om och ah det får bli den stora på MQ ;) , eftersom den var ganska dyr ; ) . sen hem och nu sitter jag här och känner att jag har lite tråkigt :P.
Imorrn är det iallfall Valborg  ;) och vi är lediga:D , får se imorrn exakt hur kvällen blir , kul ska det bli allafall :) .

ska fortsätta leta klänningar till balen , ni får gärna säga vad ni tycker om dom  här :) vilken jag ska ta och så :) för jag vill helst ha en rosa söt klänning :) , för dom flesta har ju vit och så.
  Så där, alla är ju jättte söta, men ah den vita vill jag ha , fast i en annan färg skulle vara perfekt :) , får se hur jag gör, lämna gärna kommentarer vad ni tycker :) .
 
vad tycker ni om det  fina vädret har typ varit 40 grader idag kändes det som :).

Byebye . . . . . 

Bra dag : )

Hejhej

Idag har jag haft en bra dag, tycker jag :) , började med skolan och ah det var väl så där ;) no lektionen var kul , vi har teknik det är ju helt okej tycker jag , sen så mötte jag upp Älsklings gumman Felizia :)<3 vi gick en snabbis på stan, sen ner till glassbaren och köpte glass och satte oss vid kallis :) , pratade massa var jätte kul :) , sen gick vi upp på stan igen, och jag har hittat två väskor jag måste ha :) , en på MQ svart väldigt stor kostar 999 , sen en på VILA svart också ganska stor men helt olika modeller:) , den på VILA kostade 250 typ tror jag :) , känner att jag måste ha dom blev helt kär :P , är typ väsk tokig ; ) , men jag måste bara få lite pengar första ;) , så när jag kommer hem så säger mamma att moster behöver hjälp att passa min kusin på lördag nån timme ;) så där ser jag en chans att få lite pengar ;) , sen så har jag ett jobb till jag nog kan tacka ja till och få ännu mer pengar hoppas jag :D , så kanske lyckas få pengar ;)har ändå massa andra saker jag måste käpa ; ) . men iallfall. så såg min dag ut :) ,
Mitt internet funkar fortfarande inte , så blir inte så många inlägg ,

ska ut och gå med Emelie nu :)

så byebye . . . .

Haft en super helg:)

Hej bloggen,
har ju vart på basket cup helgen , det gick riktigt bra och var super kul :)  dom tre första minutrarna på första matchen, skadar jag mig men fortsätter spel ändå , men på lördagen så var foten värre och jag fick hoppa över andra matchen , men sen spelade jag två matcher på kvällen , det gick bra men gjorde för jävligt ont :O.
men orkar inte berätta mer om helgen , behöver bara säga att det var skönt att komma bort och det var super kul .
mitt internet har typ gått sönder så bloggar inte så ofta så ni vet..

ska snart ut och övningsköra , sen ta det lugnt.

byebye. . . .

Äntligen :)

hej !
länge sen jag bloggade jag vet, men har haft fullt upp ;  ) ,
dagarna har väl settt ut så att i tisdags pluggade jag och wilma till So provet , fick Vg i religion :) så skönt att veta. sen tog vi det lugnt. Igår gick jag och wilma hem till mig och pluggade matte och lite , sen vid typ åtta kom Hampus hit , vi tre skulle se P.S I love you , men nej nej, En viss person vägrade  ;) . så vi gjorde citron grejen igen sen åt vi godis och kakor och kollade på tv :) . var mysmys. Idag var jag skit nervös för vi skulle ha matte nationella :O , men iallfall det var inte så svårt och det gick bra iallfall :) hoppas jag ;). Min väska ha gott sönder igen , och jag kan inte lämna tillbaka den och få en ny för den är slut :( , men ska typ försöka laga den på nått ställe , sen ikväll, ska jag träna för imorrn åker vi till Skövde :) , ska bli kul. Efter träningen kommer Hampus hit, så vi hinner ses innan jag åker :) , vi ska nog ta det lugnt , har bestämmt att köpa Ben and jerry´s iallfalll :D , ahh sen upp tidigt imorrn ledig för båten går vid sju:O . haha men nu ska jag njuta av att ha gjort klart allt jobbigt iskolan och klarat den här veckan :) .

hur har eran vecka varit ? :)

byebye . . . .

Måndag!

Ett tag sen jag bloggade, eller skrev nått vettigt.
Dagarna har väl sett ganska normala ut, inget speciellt har hänt,
igår var jag bara hemma satt och pluggade lite i isolen sen så kollade jag tv hela dan  ;) .
Idag var jag iskolan dagen gick riktigt snabbt, efter skolan gick jag och Wilma ner till henne och åt lite, sen upp till mig. för vid halv fem skulle jag på jobb intervju till Kneippbyn " suck" , men det gick iallfall super. Sen drog vi till ica Maxi och handlade, Vi bestämde oss för att äta Tacos eller jag och wilma bestämde det  :) . sen plugg och lyssnade på musik :)
Har no prov imorrn , så mamma har precis förhört mig och kan typ det jag behöver kunna :)  , så sitter och äter citron nu hahah  ;) Hampus recept :P.. Ska nu bara ta det lugnt och kolla tv : )

Om du nu har nått att säga mig på en komentar , så kan du väl för fan skriva vem du är .. så jävla töntigt att skriva nått sånt, sen vågar du inte änns skriva vem du är ? moget elller.....?

Ha en trevlig kväll :)

byebye . . . . .

Outfit : )

Ah så här ser jag ut idag :) . Bloggar inte mer än så här nu , Kanske i kväll får se .



                                          Skinnjacka - Bulgarien?
                                          Tröja - Gina
                                          Chinos - Vila
                                          Skor - Hm
                                          Väska - Vila


Går dagen !

Som ni säkert ser så hann jag inte blogg igår  ; ) , eller jag la i och försig in dagens outfit ; ) , men iallfall, hade ganska fullt upp. Efter skolan följde Amanda och Rebecca  med hem , vi tog nått och äta och la oss på studsmattan och solade lite , sen gick vi in här och snackade bara. Vid typ kvart över fem så drog dom hem, för Amanda skulle iväg och Hampus skulle komma till mig lite senare :) Ah så vid typ sju så kom Hampus, vi satt och kollade på kläder till honom, sen begav vi oss till affären , haha vi skulle ha godis och cola typ ; ) , men en citron blev det också , när vi kom hem så  gjorde han i ordningen den och fixade, men det var gott, trodde inte det skulle vara det, men jag hade fel  ;) . sen satt vi och snackade i vardagsrummet med familjen och kollade på film:P. ah sen så snackade vi lite i mitt rum också , försökte döda en spindel, hans ide var att döda den med hårspray  ah jag vet inte om det funkade men hoppas ; ) .

Sen så drog han, och jag kollade på tv och tog det lugnt :) .

Idag ska jag sälja kakor med laget på ett ställe ; ) , sen vet jag inte vad som händer.

Dagens outfit kanske kommer sen när jag ha tagit fram kläder jag ska ha på mig   ; ) .

ha en trevlig dag  :)
Byebye. . . . .

Outfit :)

hehe lägger upp dagens outfit ; )

 

                                  Linné - Monday
                                  Kofta  - Hm
                                  Jeans -  Gina Tricot
                                  Klocka - Ur o penn
                                  Armband -  present  : )  

Mys : )

God kväll  : ) ,

Idag har jag haft en riktigt bra och mysig dag :)
Började med skola som gick bra hade matte prov , tror det gick bra . Sen spanska förhör det gick super alla rätt :D.
Sen så gick resten av dagen riktigt snabbt , jag och Wilma gick förbi renó på vägen hem och köpte godis  ;) , man måste ha godis när man ska plugga iallfall nått att äta :P.
Så vi gick hem och la oss på studmattan i solan och började plugga no och så åt vi godis och läsk ;) det är det som behövs för en lyckad plugg stund ;) hehe .
sen så tröttnade vi efter allt jobbandet , och började hoppa i stället :P hehe riktigt kul faktiskt  :) .
man blir så himla glad av det soliga vädret :)

sen iallfall så satt vi vid datan , och sen skulle jag träna .
Träningen igår fick mig nästan att vilja sluta, men idag så gick det grymt bra och det var kul :) så tankarna har nog ändrats  ;) .

sen kom jag hem och mamma och jag satt och kollade lite på No:n behövde lite hjälp :).

ohhh vill så gärna fixa bilder och masssa har lovat men får ta det när det är lite lugnare och så :)

Ha en trevlig kväll :)

byebye . . . . .

Stressad till 100!!!

Ja dagen har typ sett lika dan ut som igår , plugg plugg och åter igen mera plugg. Spanskan och matte provet blir klart i morrn skönt :) , men så lätt kommer jag ändå inte undan , har ju nationella på måndag :O men aja det går som det går, hoppas bara att jag har turen på min sida ; )
Men när dom är över så kan jag nog andas ut igen . Liksom vad tänker lärarna med hinner inte mer än börja skolan igen, så har man prov eller läxor varje dag i två veckors tid, liksom va :S . aja dom kanske vill ta livet av oss elller ? , för jag känner iallfall bara att mitt huvud sprängs snart . tror nog att många nior känner så nu när det inte är långt kvar, men fan vad skönt när allt är över , Wohoo säger jag bara.

Men iallfall nu vet ni att jag är stressad, så ta inte illa upp om jag är irriterad ...

om en kvart ska jag bege mig till lolllo och emelie , vi ska åka till träningen wohoo, första på fem veckor :) ska bli super kul . Men aja jag kommer vara upptagen i två veckors tid med plugg och försöka hinna med att umgås med alla mina kära kompisar, träning, så det kanske blir dålig uppdatering. men ska göra mitt bästa :). Basket CUP nästa helg super :D

Byebye . . . .


Tisdag!

FÖrsta skoldagen , efter ha vart ledig i två veckor , lite jobbigt.
Men gick ändå ganska fort :) . Vi blev bombade av läxor och komande prov :S asså vill bara att nästa vecka ska bli över .
så vid halv sju satte sig jag och Wilma och pluggade i typ tre timmar :O

dom två närmaste veckorna ser ut så här

Torsdag: Matte prov, Spanska läxa
Måndag: Matte nationella två stycken
Tisdag: Spanska nationella, No uppsats prov

ska snart ha musik prov också , asså känns som jag kommer sänka mig i spanskan och musiken , vill verkligen inte det, behöver dom VG:na. Men det som jag är mest nervös över är Matten , asså är verkligen jätte nervös :O.

Men iallfall nog om skolan, jag klippte mig och färgade håret efterskolan ,förgen blev jätte bra :) , tycket själv det blev lite för kort, men det växer väl fort :) , får se bild nån dag :)

ska se DH nu ..

byebye  . . . . . .


Åhhh :)

ah min dag blev lyckad iallfalll :)
Satt ute och solade i nästan två timmar, fick värsta mycket färg ; ) man ser där bikinin har suttit iallfall :)
sen så , bestämde jag och Emelie att vi skulle gå och köpa glass sen gå nere vid havet och så :) , Slutade med att Hampus och Emil hängde med , så vi gick ner var jätte varmt och skönt, väldigt mycket folk .
vi satte oss och åt upp våran glass, kom även nån kompis till Hampus och Emil, sen gick vi vidare till Almedalen, kändes verkligen som sommar , masaa folk som satt och mös och ah det var bara så mysigt att se :) man fick verkligen sommarlov känslan :P.
sen så fortsatte vi upp mot stan , och jag och Emelie skulle in och kolla på Åhléns så vi sa hej då och sen gick vi och åt på donken ; ) .

fortsatte sedan hem, då vi mötte Hampus igen han skulle ut och köra motorcykel :)
Han ävningskör än så länge men iallfall :) verkar jätte kul.
stanna och snacka lite sen fortsatte vi hem, Emelie hade jätte skavsår på båda fötterna ,hon hade nya skor och vi som gick så mycket , tyckte så synd om henne "/ .

ah det var väl så min sista dag på lovet såg ut :)

Imorrn ska jag klippa och färga håret Woohooo :D.

Byebye . . .. .

Slut !!

Åhh , ville verkligen inte gå upp, tanken på att det är sista lov dagen, ger mig panik.
Orkar verkligen inte tillbaka, men aja bara att inse lovet är SLUT.....

ah vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ska kanske träffa Hampus, men ah det får vi se hur det blir med det.
Annars har jag inga större planer .Ta det lugnt typ.
Pluggade igår på båten, så jag slipper göra det idag iallfall :).

Ska snart hoppa in i duschen , sen sätta mig här igen : )

Förlåt att det nästan aldrig blir bilder, känner själv att det är jätte tråkigt. Men har inte lyckats fixa mobilen, och kameran glömmer jag alltid hemma :P. men aja ska bättra mig , iallfall i sommar kommer ni inte få se annat än massa bilder ;) .

Idag fyller Felizia år, GRATTIS tilll dig Gumman :) , hoppas du får en jätte bra dag :).


byebye . .  . ..

Påskafton!

ah, som jag har uppfattat det så är det påskafton idag ;) brukar inte hålla koll på sånt men idag har jag koll :P.
gick upp typ vid kvart över tio , gjorde mig iordning, åt frukost och tog det lugnt. Vid halv två åkte vi och lämnde min lille brorsa i simhallen han skulle på kalas. Sen fortsatte jag Pappa och syrran vidare, till farsta. Jag hittade mina jeans på gina som jag ville ha :D super glad blev jag :D. Sen så fick jag en klocka, också super nöjd , tog jätte lång tid att hitta den men efter ett tag så  ;) , ni som känner mig vet att jag tar god tid på mig och tvekar alltid när det gäller att köpa saker :P.men iallfall , blev en ring också :) . Tack pappa och farmor och farfar för klockan :D , älskar den :D .
Sen så åkte vi hem och på vägen hämtade vi upp brorsan, sen hem och maten var typ klar , så vi åt och sen kolla jag tv och sen blev det godis ;) , och jag fick en trislot , och jag vann WOho ;) haha.


Och nu ska jag jag snart gå och vara lite social,

ha en trevlig Påskafton ;)


byebye.  . . ..


:)

Okej, jag bloggar i kväll ändå :)
båtresan gick bra , reste med Amanda och hennes familj , var trevligt :) lille Alfred är så söt (A) :).
Gick sen hem till Pappa tog typ fem minuter från båten ;). var skit hungrig , så fick lite mat till och börja med, sen så snackade vi lite , och efter ett tag drog jag mig tillbaka och började kolla tv med syrran.
Nu när jag väl är här , så har jag verkligen saknat pappa och familjen riktigt mycket :) så skönt att vara här. Imorrn ska Ida och Klas på nått kalas i badhuset, och pappa och jag ska då försöka hinna in till farsta , men som det ser ut nu är det lite med tid :O men som jag ser det, så måste det gå så vi får helt enkelt lämna av ungarna tidigare och dra ;) det var iallafall min plan ;) vet inte om pappa diggar den så mycket men iallfall ; ) .

Ha en trevlig kväll

byebye . . . .

Pappa!

Jaa, idag åker jag till pappa :) , saknar honom. Saknar även mina syskon :) . 
Åker med fyra båten idag , och kommer hem på söndag vid typ tre :) . Tror att det blir så att vi åker till stan imorrn , ska typ få min födelsedags present :) okej jag vet ju vad det är men iallfall ;) , ska få välja ut den :D .
Sen ska jag även in på gina och kolla efter dom där snygga jeansen .

Jaa jag skriver antingen imorrn eller ikväll, vet inte om jag kommer sätta mig vid datan det första jag gör hos pappa ;) .

så ha en bra dag :)

byebye. . . .

Torsdag!

Ja då är det typ påsk tror jag ;) , så ihelgen blir det nog mycket godis ätande :p. Men det blir det ju annars också så ser ingen större skillnad ;). 
men iallfall dagen är väl inte nått större speciell , vaknade typ vid kvart i elva, gjorde mig iordning , sen tvingade jag lollo att hänga med mig till posten tio min från där vi bor så kommer vi dit och ska hämta min saker från nelly :P , haha så säger hon som jobbar nej det ska hämtas på maxi :O , så vi börjar då gå dit, var skönt, men vädret kunde ha vart lite bättre , var ganska jobbigt väder . väl framme på maxi , går allt super, får mitt paket, så möter vi Johanna, så stannar och snackar med henne en stund :) . Sen bär det av hem. 
Fick typ nått städ ryck hemma , började städa alla kläder och massa, hann precis klart sen skulle laget mötas på stan och dela ut påskägg  till alla ungar typ, ganska jobbigt. liksom vuxna människor tar typ flera ägg och bara ehmm mina barn står där borta kan jag få, liksom så har dom inga barn:S . då undrar man ju, godiset är ju ändå skit äckligt :P. 
men iallfall nu är jag hemma har precis ätit och lyckas beställt mina jenas leggings bara hoppas att det funkade nu :D . 
Sakerna från nelly var iallfall jätte bra :) , förutom att det är typ lim på insidan av ena skon :s , men det syns inte så mycket, så orkar inte skicka tillbaka dom  ;) . 
ska nog dra hem till Lollo och Emelie nu :) 

Ha en trevlig kväll nu när solen tittar fram :) 

byebye . . . .

 

Onsdag!

Hejhej! : )

Solen skiner ute, får lite dåligt samvete att jag sitter inne och tråkar :P .
Men iallfall , Vid två kommer Amanda och Wilma hit, vi ska nog hoppa lite studsmatta och kanske fika får se ;) :) .
Igår kväll, var jag inne och skulle testa och beställa mina jeans leggings , men dom är då slut :O , blev så jävla arg, men det kändes genast bättre i morse , för då går jag in och dom finns lägger dom i shoppingbagen , och det funkar också då att beställa, så nu är det bara att vänta på att mamma kommer hem, för jag kan inte skicka efter dom för jag vet inte vilket kort jag ska beställa på ; ) , så jag tänker verkligen inte stänga av datan inte änns gå ut från Ginas hemsida ;) , måste hålla kvar mina jeans :D.
Men nu tror jag inte att jag orkar sitta här längre , ska nog gå ut lite.

juste tänkte slänga upp går dagens outfit, men det går typ inte att lägga över bilder från mobilen till datan så ska försöka fixa det där nåndag :) . så kommer det absolut bli mer outfit :)

Ha en bra dag :)
byebye . . . .


Mysigt!

Ahh , känner att det är lite dåligt med inlägg, har liksom inget kul att skriva :O .
men kan ju börja med att skriva om min dag , blev väckt halv sex av att vi skulle gå in och sjunga för min syrra,
Så ett stort Grattis till henne :).  Sen gick jag och la mig igen och sov till tio , sen upp tog det lugnt satte mig lite i solen .
Får sen ett sms av Emelie , hon frågar då om jag vill med på en roadtrip ;) , och självklart vill jag det , så vi packar in oss ibilen , drar till maxi, sen ut till tofta :D . jätte varmt och mysigt var det :) , men iskallt i vattnet :P. var där nån timme, sen hem och sitter nu här, dom ringde från ett sommar jobb jag sökt och  sa att jag typ kanske ska få hoppas in extra nångång när det behövs. så ska ut dit och träffa dom den 20/4 ; P.
Men iallfall vid halv sex kommer det gäster hit , vet inte hur länge dom stannar, så kan liksom inte planera kvällen , lite jobbigt.
Nu har mina grejer från Nelly kommit :D kan inte hämta dom än, men inte långt kvar :D ,
försöker nu beställa från Gina , men det funkar fan inte :@   , blir jävligt arg ,

aja ska försöka igen.

Byebye . . .  .

Måndag!

Vaknade tidigt idag, för jag tänkte gå ut och sola. Men det var inte riktigt så varmt som jag tänkt mig men det ser ut att vara på väg :). så får sitta här ett tag till sen kanske solen är framme :) .
Har ganska mycket att hinna med idag, vid halv tre så ska jag och Emelie gå och kolla min syn, för att jag ska kunna börja övningsköra så måste jag kolla den . Sen så ska jag och mamma på kurs om säkerhet och så, sen ska det inte ta lång tid till att jag ska få börja köra :D . Sen ska jag och Emelie på teater som Johanna är med i ;) .

Snart kommer mina saker jag beställt från Nelly :) hoppas nu bara att jag får beställa jeans leggings från Gina som jag sett :)
  Det är är det jag har beställt från nelly :) klänningen är ju super, sen hittade jag även skorna fall för dom direkt ;) .

Ha en trevlig dag

byebye . . .

Söndag!

vaknade typ vid tolv idag, så gick upp tog en dusch sen kom lollo vid typ ett. Vi kollade tv , sen drog vi på en roadtrip :D mysigt. sen har det inte hänt nått idag typ, lite jobbigt väder ändå.

nu ska jag snart åka på en roadtrip igen,

Byebye . . . .

jasså!

Sitter nu hos Emelie, Jag lollo och emelie, var ute och gick förut. Gick först till renó sen vidare till a7, men var verkligen inge kul, var frö kallt för att vara social :P.

nu ska jag gå och vara lite social i värmen ;)
byebye . . . .

Lördag!

Gud vad fint väder det är ute:) . Min morgon var väldigt mysig, går kvällen blev också super mysig :) . Åkte hem till Hampus och vi såg film och fikade lite med hans familj, sen fortsatte vi kolla film, men som vanligt somna vi :p. Men vaknar till vid typ ett och då bestämmde vi oss för att gå och sova :) . Mysmys. vi vakna typ runt tio : ) . låg kvar och mös lite, sen frukost dags ,  mamma kom typ och hämtade mig vid elva. Lite sorligt nu får jag inte träffa Hampus på en hel vecka"/. Men hoppas att han får det det super kul dit han ska :) . Mär jag väl kommit hem , så fixar jag lite, sen vid tolv gick jag hem till lollo och Emelie, och jag och Emelie vandrade ner mot stan, jag hittade inte nått speciellt . Men vi gick till glassbaren det var super mysigt, satt där i typ 2 timmar. Hampus och hans kompis var också där, så fick träffa han en stund. SEn gick vi hem, och kom nu nyss hem från affären :) . Nu är det Hemmagjorda pizza dags ;) .

ska beställa från nelly nu :D

Njut av solen nu:) ha en trevligt lördag.

Byebye . . . .

Klassresan!

Okej,  nu ska jag skriva om hela klassresan det kommer ta år och dar, och nu när det kommer bli ett super duper långt inlägg. så måste ni läsa det,  okej ? ;)

SÖndag 29/3:
Vi skulle vara nere vid båten vid kvart över sju, för fem över åtta skulle båten ge sig av mot nynäs. Hände inte så mycket på båten , folk sov lite då och då, sen efter tre timmar och en kvart så sitter vi på bussen som ska ta oss till Sthlm :). var väl i sthlm vid ett typ , då vi fick göra vad vi ville :) , så jag shoppade lite ,kan lägga ut bild sen, tänkte ändå köra dagens outfit om jag hinner ;) . sen så vid kvart över fyra skulle tåget ta oss till JÄrvsö, tåget tog tre timmar. så vi snackade, jag tog det lugnt också.  haha man var ju inte direkt klädd , för snö hade tygskor och skinnjacka :P men det gick bra , alla tänkte typ vafan, har vi kommt till för B ställe :P, men väl uppe i stugan där vi bodde var det helt okej :) . vi packade upp, åt mat och bara tog det lugnt, somnade vid ett tror jag :P. slut på den dagen.

Måndag 30/3:

Jag var i grupp ett och det var våran tur att göra frukost, inte för att jag gjorde så mycket, men lite. skullle vara klar till 8, så var uppe vid 7. Sen var det bara att dra på skidkläderna, och ner och hyra skidsakerna , det var inte speciellt långt för vi bodde mitt i backen :).  kan säga att jag hittade ett par skidglasögon i Sthlm :D. men iallfall , sen var det bara att börja åka ;) . haha, har inte åkt sen förra julen , så var lite lätt nervös :P , men det gick bra slog mig inte på hela veckan :D, men det första Rebecca gjorde var att åka störtlopp ner för hela backen, och avslutar med att slänga sig på marken , snyggt gjort ;) hehehe :). fick ett gott skratt iallfall ;). åkte typ en timme, sen gav jag upp , orkade inte åka längre på hela dan :P. så chillade i solen resten av dan. sen hände inte så mycket, åt middag, sen bastu dags :D så jävla skönt det var , resten av tjejerna rullade sig i snön , men eftersom jag är sjuk, så hoppade jag det. Jonas hade även slagit sönder lampan i taket, i vårat sov rum, så det var glas i sängarna . så kunde inte sova där, så jag och rebecca och clara, sov inne hos Amanda och Wilma, så måndag kvällen var vi bara på rummet, första själva, så filmar jag när dom står och flummar sig, helt plötsligt ser man en hand komma och dra bort gardinen :O , så jävla rädda vi blev, har det på mobilen, så vi drog ut till boysen , och dom kom då in till oss, och det hända ännu en gång till, och det var verkligen ingen i våran klass, vi visste att alla var inne. skit läskigt, sen somna vi typ vid halv två :) .

Tisdag 31/3:

Samma som måndag morgon , åt fruksot sen ut och åkte , testade nya backar idag :D det var jätte kul . åkte typ hela dan, ikväll var det även kvällsåkning , men jag och Rebecca , åkte bara på dagen, sen satt vi på toppen och solade och tog massa kort i stället :) mys . sen var det bastu dags igen :D , så jävla skönt det är att basta ;P. sen blev min mobil BAZAD :O jag fick sån jävla panik. några i klassen tänkte skoja med mig, så dom rotade i hela min väska baza den och stängde av den, så jävla arg jag blev . men fick iallfall tillbaka den. men det jag blev mest rädd var ju att Oskar testar och ringer den och så är den avstängd snacka om att man får panik . men iallfall sen var det bara att chilla som kvällen innan:D

Onsdag 1/4:

Haahah, näst sista dagen lite sorligt. men iallfall,  karolina säger till alla att ingen får lämna huset, vi bara shit vad har hänt. hon bara jag har fått ett samtal om att det är en varg som rymt från zoo som ligger precis brevid där vi bor :O , alla får panik, men helt plötsligt säger WIlma asså juste det är första april idag och då fattar alla, att hon bara skojar, så jävla kul alla gick verkligen på det, och började snacka bara shit dom kommer aldrig hitta den blabla , haha, men hon skojade ju bara. så alla drar ut men inte jag och rebecca, vi känner oss inte taggade så vi drar på oss skinnjacka och jeans och går ut och går, sätter och på fiket nere vid entren och solar, men solen försvinner, men det gjorde inte oss nått för vi skulle ändå göra lunch :) , sen måste vi lämna tillbaka skidorna Rebecca går ner med sina men jag åker, i skinnjacka och jenas åker jag ner för backen, haha har hela turenner på film ;) , ska bli kul att kolla på sen :) . sen så åker jag tre gånger till. sen lämnar jag dom. och vi sätter oss och solar, fyfan vad varmt typ 25  grader i solen :D .
På kvällen, skulle vi ha pulka race , haha jag vann mot rebecca ,;) . sen så ska jag möta Oskar haha och jag förlorar :P. men iallfall innan vi åkte pulka så åkte vi på nått annat stort typ som en madrass, fyfan vad fort det gick vi var tvugna att slänga oss av, och jag har stora märken på höften/ röven :P hahaha , gjorde as ont, och om vi inte hade slängt oss hade vi åkt in i bord och typ dött :O. läskigt.  men sen blev det att bada vattentunna och basta jävligt varmt :D , rullade mig isnön då iallfa,, var iskallt :P. sen sova vid två typ :P.

Torsdag 2/4:

En i klassen fyllde år, så vi fira honom på morgonen, sen börja städa och fixa, min grupp skulle städa köket, gjorde typ inget haha:p ,  sen packa och fixa. var ingen speciell dag, reste bara, var  isthlm några timmar. var en crazy gubbe på tåget:S , han var typ hög haha :P . kom hem typ kl kvart i ett. sov direkt.

det var då klassresan, hände ju massa annat, men det får ni se på bilderna och kanske tar det lite längre fram, orkar inte skriva mer ;P
 

Fredag: var ledig idag så var på stan med Wilma, sen fika. ska till Hampus sen ikvälll, ska nog sova där .

As fint väder :D älskar det !! satt ute och sola förut ;)  .

kommer få massa bilder på resan , senare nån dag, då lägger jag upp endel, och lite:D

kommer kanske dagens outfit sen, får se om jag orkar fixa med mobil saken ;).

Ha en underbar fredag! LOV NU :D

byebye . . .

Långresa!

Hejbloggen,

har inte skrivit nått på hela veckan , det har inte funkat att mobilbloggat, men iallfall har haft det super. ska iväg snart så skriver om allt dag för dag, när jag kommer hem sen :) ,

Ha en fin vår dag!:)

RSS 2.0