New Year

Nytt år , nya tag.
Om 9 timmar är det ettt nytt år :D , hoppas det har massa braiga saker att erbjuda..
Idag vaknade vi vid typ tolv, och vi har fixat oss lite, ska snart gå och forstätta med det, för vi ska börja med maten ungefär vid halv fem, tar ju ett tag att göra, sen vet jag att kvällen kommer bli toppen :D
nu ska jag tagga vidare :D


GOtt nyttt År
hörs nästa år :D
byebye
<3


HAPPPPYYYY:D

With You

idag för sov jag mig ,  och det var verkligen inte bra, för jag skulle ju med båten, så om inte min mammi hade följt med min lille syrra på toan klockan fem i morse så hade jag missat båten. så det tackar vi för :D .
Båtresan var lite seg, och när vi kommer fram i nynäs så är det -12 shiit liksom...
Men orkar inte berätta allt vi gjort idag, för vi har gjort massor, bmev i alla fall tacos till middag, smaskens..
Ikväll är det den sista kvällen på det här året, känns lite tråkigt, men ska ändå bli skönt att börja om på nytt :)
vi har kollat på film nu på kvällen, en skit äcklig och läskig, ska inte ses om iallafall .
Men dags att vara social
Ha en toppen nyår i morgon för det ska iallafall jag ha :D
byebye
<3


I wanna be with you

Tiiidigt!

Nu är det snart dags att gå och lägga sig, ska ju upp om bara några timmar.
klockan står på 04.30 helt sjukt , blir trött bara jag tänker på det..
Men det ska bli skit kul att åka iväg, var ett tag sen man lämnade ön, och när man kommer tillbaka är det ett nytt år :), tycker det ska bli konstigt med ett nytt år, liksom nu säger man ju 09 vad ska man säga när det blir 10 liksom, fult och bara ah det är år 10 , hm aja det löser sig väl alltid ;) ,
nej men ska fixa mig och kolla om jag fått med mig allt:)
byebye
<3


I'm Happpyyy Face number one

I Don't Wanna Lose You

vaknade vid tolv idag , Har inte alls gjort så mycket, försökt packa och fixa, men det ser ut som att det blir tre väskor i alla fall, inte så bra men aja, en väska är typ med kläder och den andra mellan stora väskan är med små saker ah lite allt möjligt, ska bara vara borta i typ fyra dagar men har packat för två veckors semester , men jag ser det så att man måste ha valmöjligheter. Sen kom lollo hit, vi spelade ett lite halv töntigt fisk spel ;) som jag själv tyckte var skit roligt när man va liten, sen drog vi hem till henne men bara en kortis för efter typ en halv timme var vi tillbaka hemma hos mig :) , fick då reda på att lille syrran skulle sova hos kusinerna :D , hehe , blir det lite lugnt i alla fall. Men vi ska när som få gäster på middag, som jag själv fick reda på frö typ 5 minuter sen, alltid samma sak, får reda på saker typ 10 minuter innan det händer. men aja börjar bli van.
Ska gå till lollo Och Emelie ikväll tror jag, snacka ihop oss om hur allt blir i morgon! För klockan 07.05 åker vi med båten :D ska bli så kul, vi ska  i alla fall åka och stor handla till nyår med pappa i morgon och så där :),
aja dags för mat hoppas jag
byebye
<3


If you ever see him
If you ever meet him
If you ever get a chance to sit down and talk to him
Then tell him it's so cold
It's so cold, it's so cold
Here without him
And tell him I miss him
Tell him I need him
Tell him I want him

The show most go on

Har varit på stan med emelie idag :) fixade lite saker, sen så köpte jag pulver till håret!! håret är räddat :D , sen blev det ett svart nagellack :) , kom hem och åt lite, sen blev det att dra till a7 behövde skjuta lite och så.
Ska snart börja göra mig i ordning för när Emelie har ätit så ska vi gå bort till Johanna, får se vad som händer ;) .
I morgon blir det att packa och fixa massa, för sen åker vi :D , är grymt taggad!
aja dags att fixa sig.
byebye
<3


I do it for you

It's times like these you learn to love again

Har inte skrivit så mycket nu på sista tiden, har inte orkat,
men har inte gjort så mycket heller, har blivit mycket one tree hill är klar med säsong fyra nu också :)
Sen igår blev det att jag spenderade kvällen hos lollo och emelie :) vi såg massa film, riktigt bra filmer också!
gick väl hem vid kvart i ett, då blev det avsnitt one tree hill sen somnade jag som en stock, vaknade vid kvart i tolv i morse ;) haha halva dagen bort, men aja, blev att se klart säsong fyra då, sen har det bara blivit musik!
Sitter egentligen bara och väntar på att det ska bli onsdag! för då åker jag och lollo och emelie till pappi :D ska fira nyår där, så ska bli super kul, vi ska även upp till sthlm :D.
Har ett stort problem , mitt hår pulver är slut :O , och eftersom det är röda dagar så kan jag inte köpa nytt heller, för frisör salongerna är stängda :O haha, kan inte ha utsläppt hår störande!
men aja får bli att köpa nytt i morgon ;) ,
har inte så mycket mer att säga.
hör när vi hörs
byebye
<3


It's times like these you learn to love again

ingen Avatar:(

Planerna blev ändrade så det blir ingen avatar ikväll :( , lite tråkigt, för vi hinner inte se den innan jag åker heller, som är på onsdag, för han har så mycket med hockeyn och så nu, men ah det får bli efter nyår fast då ska jag försöka få honom att vi ska se paranormal activity , har sett den , fast det var på datorn och inte världens bästa ljud och så. men aja ska snart gå och möta Felizia , vi ska ner på stan :)
får i stället se var kvällens planer blir.
kom att jag måste ringa pappa, så det gör jag nu.
byebye
<3

One tree hill!

har kollat på one tree hill hela natten och typ hela dagen, så finns inte så mycket att säga, man fastnar verkligen för det! ska nog i alla fall ta en paus snart, tänkte se narnia :)
i morgon blir det först stan med Felizia :) sen ska jag på bio och se den efterlängtade avatar som sägs vara så bra, ska gå med Tom iallafall :) mys!
kan inte skriva medan jag kollar på oth så ska sluta nu :)
byebye
<3

Goood Julis! :)

Går kvällen, blev super mys, inte som planerat , men alltid härligt när planer ändras till nått bättre :)
Mamma körde mig i alla fall till Johanna, vi stod och väntade på Tom som ville med ut på en promenad, Allt slutade med snöbolls krig , och jag tror jag fick mest stryk :O , Tom och Johanna mulade mig all the time ,  Inte okej! men dom ska få igen ;) .
Johanna skulle se någon film som började nio, så hon drog in men jag och Tom stod kvar och snackade lite, sen så blev det iskallt, så vi bestämde att gå in till honom och kolla på film, vi skulle se Halloween 2 , men haha ah han gjorde lite fel så det slutade med en komedi :) , men den var bra, så gjorde inte så mycket, skulle ju gå hem själv sen, så var nog bra att det inte blev någon skräckis ;) , haha ah mer än så behövs inte veta :) , Gick i alla fall hem vid halv tolv eller nått sånt, så var hemma kvart över tolv, då var jag grymt törstig så mamma hade ställt in en julmust till mig :D toppen! , sen var det ner i sängen så låg jag och smsade till sent haha ;)
Men till dagen då, det är liksom julafton :D grymt mysigt!
fast jag vaknade vid åtta av att det kliade på hela armarna , så går jag upp och ser att jag har fått nått jävla utslag :O inte okej, vet inte va det kommer i från. men får hoppas det går över för det är inte snyggt!
Vid elva kommer mosters familj och ska äta lunch, för dom kunde inte komma till middagen, efter lunch blir det fika och dem mindre vill säkert se kalle Anka, men vad fan det ska väl jag också göra :) , sen blir det middag senare, sen julklapps öppning :D jiihaaaa!
hehe blev ett långt in lägg det här, men aja..
God jul på er :)
hoppas ni får en super mysig jul:)
<3


I Can't stop Smiling!

Johannaaaaaaa

Ska snart bege mig till johannaaaa :D , vi ska lejke i snön, tror Tom ville vara med också, så det ska han väl få då :),
Men det jag tänkte säga va, att jag nog inte hinner blogga mer ikväll , vet inte om jag hinner det i morgon heller är så mycket att stå i här då, hela släkten kommer på¨lunch och massa, så
ni får ha en jäätte trevlig jul och så hör jag av mig när jag kan :)
God jul!
<3

Heaven

Idag har det inte hänt speciellt mycket, har bara tagit det lugnt, haft lite snöbolls krig med mammi och syrran ;) haha. Sen så har jag slagit in dom sista julklapparna :) , i morgon är det ju då julafton, Känns inte alls som det :O , men den känslan kommer nog i morgon :) Ikväll blir det väl att fixa med granen och så.
Om en vecka åker jag Lollo och Emelie till fastalandet :D , allt är fixat så det ska bli toppen.
ah har inte så mycket mer att säga.
byebye
<3


Det blir som det blir
Gäller bara att hoppas på det bästa

Skooo!

Den här snyggsaken kom mamma hem med till mig idag :D
I just love it!
Kommer vara perfekt till nyår!

It's Over!

Lyckan varade ju länge.
nästan längre än vanligt
jag orkar bara inte

Staaaan!

Har varit på stan med Emelie typ hela dagen :) , mys!
Hittade massa saker, men köpte tyvärr inget, får bli en annan dag.
så vi gick runt där på öster och adelsgatan, så jävla halt bara :P , men halkade faktiskt inte en ända gång :) ,
kvällen blir nog att spendera hos Lollo och Emelie :) , vi snackade om pulka men får se ;) .
byebye
<3


I really Like you
So please let me be happy

Manikyr!

Gick upp riktigt tidigt idag, eller halv tio, men det är tidigt för mig ;) , ska på manikyr halv tolv, så vi ska snart bege oss. Sen så blir det hem och ner på stan med Emelie direkt , ska köpa dom sista julklapparna och så måste jag hitta klänning till nyår. den jag vill ha finns ju inte i min storlek jävligt störande, och skorna jag skulle köpa finns typ inte kvar :S , asså är så trött på den här jävla öns stan alltså, finns inte ett skit..
aja  dags att klä på sig
byebye
<3

Make my wish come true

igår var jag ju hemma själv, så somnade typ till vid halv åtta, och vaknade till när familjen kom hem. Så drog till Lollo och Emelie vid halv tio typ. Vi kollade på film och snackade lite :) drog hem vid typ halv ett.
men somnade väl inte förens vid två ;)
I morse blev det frukost på sängen :) mys!
Så har precis gjort mig i ordning och så, vet inte vad jag ska göra idag, blir nog bara att ta det lugnt.
Ikväll ska jag i alla fall till Tom :)
alltså det slutar verkligen aldrig snöa! helt sjukt:) men tycker det är mysigt ändå :)
dags att gå och vara social med min familj, har ju besök av moster och kusinerna :)
byebye
<3


Låt Detta vara rätt

You make me smile

Går kvällen var super mys :)
Tom hade fixat nån läskig film, hade sett den förut men det hade inte han , så han blev nog lite räddare än mig (A)
Sen så såg vi en film som hette Taken SKIT BRA!!!
Mammi skulle ju hämta mig så det blev inte så jätte sent. men mysigt var det i alla fall :)
Ah idag skulle jag åka med familjen till WOK stugan, men orkade bara inte gå upp i morse, min nya stora säng är super skön!! så ville bara ligga kvar under det varma täcket :) så dom drog och jag bestämde då med Felizia att vi skulle gå på stan, så har gjort det hela dagen, sen gick jag till a7 och skulle kolla lite basket.
Så är iskall, och har precis ätit mat, gjorde Sallad till mig själv :) blev  riktigt mätt och god var den också! Bra jobbat Johanna! skulle egentligen åka pulka med några ikväll , men blev ändrade planer så ska träffa Tom imorgon i stället,  och mina kvälls planer blir att äta chips med dipp och kolla på någon bra film :D mysmys!
har inte så mycket mer att säga.
byebye
<3


You Make Me Smile

Myyyskväll!

Skrev värsta inlägget förut, så råkade jag göra nått så allt försvann :p , så jävla jobbigt!
men aja skriver en lite kortare variant nu.
Igår var det sävefeeeest och den var ju riktigt lyckad som tur var :).
Har då jullov nu , super skönt :) efter avslutningen gick jag och Lollo hem till mig och drack varmchoklad och åt lussebullar !! Gottis! , Sen drog vi med mammi till Maxi och typ stor handlade;), Skulle egentligen åkt pulka med Tom,Markus och Lollo ikväll, men planerna blev ändrade, så nu ska mammi snart köra mig till Tom så ska vi kolla på film och ta det lugnt :) , han hade fixat nån läskig film ;) .
I morgon blir det så att Familjen plus Lollo ska ut till WOK stugan och åka skidor och typ grilla :D Mys faktor på hög nivå :D . Nej ska fixa mig det sista nu, så hoppas jag vi får tillbaka våran bil SSoooon så jag komer iväg någon gång:)
ha en trevlig kväll!
byebye
<3


Happyhappyhappyhappy and happy

TaaaaGGggaD

är Riktigt taggad nu alltså,
så nu blir det att tagga vidare!! :D
snart kommer Johannnaaaaa också då blir det ännu mer tagg!
ha en trevlig kväll.
byebye
<3

Higher!

Hello , äntligen tid för ett inlägg!
Värsta bra dagen det kommer bli!! , Min mammi körde mig till skolan idag, gjorde matte provet det kändes helt okej, så hoppas på ett G i alla fall, men man vet ju aldrig. var klar vi nio då mammi hämtade mig, så åkte vi hem och jag somnade i soffan skönt :) så har precis ätit lunch och sitter nu och lyssnar på Favvooo Erik!!
Funderar på om jag ska dammsuga mitt rum skulle behövas, men just nu nej orkar inte det nu ;) hör att mammi dammsuger ute i köket om jag har tur så kommer hon hit och gör det åt mig ;)
Hoppas på att vi ska ner till stan, och att mammi bestämt sig för att köpa min kavaj som vi la undan igår (A) hoppas!
Är i alla fall säve fest ikväll!!! Taggad! så det kommer bli toppen!
dags att göra nått annat
byebye
<3


Kommer bli så lyckat längtar

The Party Never Ends

Orkar egentligen inte blogga, men ska skriva ihop ett kort lite halv flummigt inlägg.
Dagen har varit riktigt lugn och bra :) , började klockan åtta i hörsalen då vi skulle få information om inriktningar till tvåan , asså blir så arg jag vill gå Ekonomi med profil turism men det går ju inte så vet inte hur jag ska göra där jobbigt läge helt enkelt!, sen var vi i drama rummet på svenskan och åt massa gott och så :) , sen hämtade mamma mig och vi for ner på stan! köpte lite små saker julklappar bland annat , Sen åt vi mysig lunch på ringduvis gott!, fick en jätte cool paljett väst också :D TAck mammi!
La undan lite små saker så får se hur det blir med allt det!
Sen var det bara hem och plugga matte, så gjorde det till fem typ. Sen mat och sen skulle jag kolla på träningen, men kommer dit och får reda på att jag inte kan komma hem förens nio och det gick bara inte, så var där ungefär en halv timme sen var jag tvungen att GÅÅÅÅåå hem, nu snackar vi långt! hade inga vantar och tyg skor iskallt, och det blåste storm , TAck gode gud att man har en jävligt varm jacka i alla fall !!
aja sen blev det mer matte blev precis klar och hoppas det stannar i skallen tills provet i morgon! så ska bra lyssna på musik och klockan nio blir det Paradise hotel! wooohoo!
oj blev ett långt inlägg! hihi
men hör av mig i morgon då är skolan slut för det här året och det blir FEEEEEST PArty på kvällen ; )
byebye
<3


The Party Never Ends

SNööö och Haaalt

Varför ska det vara så jävla kallt!!? , visst är mysigt och så  , men det är ju knappt att man kan ta sig till skolan, bil är ända sättet, och det funkar inte alltid! , men i alla fall , kom till skolan vid åtta i morse, då vi skulle ha prov var ungefär typ 16 stycken av 29 som skrev provet :P haha , men i alla fall provet gick helt okej, får se om det blir ett G , sen var det Italienska och det gick också bra, sedan bestämde jag och Felizia att vi skulle gå och hämta hennes gympa  kläder så vi börjar gå mot henne, så klart gick vi sakta för att inte halka, men tiden går och vi var också super hungriga så in på en affär och klockan är då typ kvart över när vi ska gå från affären tillbaka till skolan då vi skulle ha gympa så vi power walkar tillbaka till skolan och vi går typ vilse i ett villa område :P , men till slut kommer vi i tid som tur var :) idrotten var kul, sen var det film, och sen matte grej, ska ju ha prov på torsdag så ville gå på extra matte, så det gjorde vi några tjejor gick super!
men i alla fall johanna frågade precis om jag ville gå till stan och fota lite med henne
så det ska jag göra har inget bättre för mig :)
byebye
<3

miss you

J*vla Naturkunskap!

Dagen började som vanligt med matte, sen håla då jag försökte lära mig natur provet som vi har i morgon klockan åtta! , det gick väl så där, sen svenska då vi kollade på film så det var lugnt, gick över tiden till kvart i tre i stället för att sluta tjugo över två, men vi slipper hela lektionen på torsdag, så värt det.
Mamma kom då och hämtade mig, Tack mammi! för det är ju som sagt iskallt snö och halt ute :; ) så inte okej att cykla! Sen blev det hem och plugga, så tror jag kan det nu, hoppas bara provet går bra ,  I morgon blir det i alla fall att plugga matte efter skolan, sista provet! så himla skönt! . Sitter och kollar på den nya serien Trauma den är skit bra :)
så ska fortsätta med det nu,
byebye
<3

I miss you
When we don't Talk!

All I want for...

Måndag igen då , Sista veckan nu , och den kommer inte bli lugn , Har två jobbiga prov att ta hand om, På onsdag ska jag och mamma på stan också, ska bli mys :) , Sen på torsdag är det sävefest! så veckan kommer bli helgalen.
Och på fredag är det sista dagen i skolan för det här året, låter helt sick, men så är det :) , och jag hoppas på att 2010 kommer bli ett bättre år :) kan kanske inte påstå att jag haft ett dåligt år, har hänt så otroligt mycket bra saker, men även så himla mycket dåligt, som jag bara vill glömma, så det känns skönt, med ett nytt år en helt ny start helt enkelt :) .
Ska snart börja göra mig i ordning for school, Har ingen som helst lust att gå, är så sjukt förkyld också ! verkligen jobbigt..
haha satt och kollade igenom tidningen till frukosten, så kollade jag sporten och jo vem sitter inte med i bakgrunden på en bild från ladies matchen igår , jo jag , lollo och Emelie haha ; ) , som tur var den lite suddig.
time to go och fixa sig!
byebye
<3


All I want is you

SINGSTAR!

Har inte bloggat klokt på ett tag nu, men har haft fullt upp faktiskt.
Igår var det mys kväll på kvällen, idag så gick jag upp vid typ elva och tog en snabb dusch, sen blev det att göra ett försök att plugga till naturprovet, men fattar verkligen inte mycket alltså :S så jävla mycket text!
men la det åt sidan och gick hem till emelie och lollo , för jag och Emelie skulle ner på stan och kolla runt :) efter nyårs kläder! men hittade inte så mycket tråkigt nog :/ , men det löser sig alltid! hittade massa annat fint, men tyvärr så räcker inte min egna ekonomi till det den här månaden ;)
ikväll blir det SINGSTAR med favoriterna! toppen! :D
imorgon är det plugg och lite annat som står på listan!
skulle ju ha åkt iväg i helgen och spelat basket och träffa S men tyvärr så blev det inställt:/ riktigt jävla tråkigt:(
Men det finns goda nyheter också :D Nu är nyår bestämt och jag är verkligen taggad!!! ska bli så jävla grymt kul!
aja dags för singstar!
byebye
<3

Im happy

Awesome!

Mår bättre idag :)
orkar inte skriva vad jag gjort idag heller, vara bara i skolan, sen hem och tog det lugnt, blev lite fika och så..
kvällen kommer nog bli mysig!
byebye
<3

All My Life

You Raise Me Up

Saknar dig verkligen
Kommer sakna dig mer för varje dag
som jag vet att vi inte kommer ses på väldigt länge
Den känslan är verkligen bra

.....

Har inte ett jävla skit att skriva....

Bara en sak att säga.... OMG

Har precis varit på den värsta träningen någonsin!!
Fyfan vad jobbig den va, hel jävla slut i kroppen just nu.. Allt blir lite jobbigare när tränaren vi hade inte idag inte tycker om en heller, ah lite jobbigt, men aja, bryr mig inte så mycket egentligen, jag gör mitt bästa oavsett..
sitter och kollar på tv och tar det lugnt nu i alla fall.
bybye
<3
2 Days left

Norrköping!!

Slutade halv elva idag, riktigt skönt, så hem och åt lite, sen somnade jag allvarligt talat riktigt länge på soffan, tror jag somnade först en timme, sen somnade jag om vid ett och sov till fyra :P  , att man kan vara så trött.
Jag som skulle vara duktig och tänkte plugga på Naturkunskapen, men icke ..
Får bli morgon dagens grej!
Men i alla fall träning ikväll, för det är nämligen bestämt vi ska till Norrköping i helgen !! ska bli grymt kul , och då får jag träffa S :) så det ser vi framemot.. Är inte så taggad på spel, men vad fan ställer upp för laget nu!
så det blir hårs träning ikväll och i morgon!
aja ska kanske läsa lite på naturen redan nu
byebye
<3
you can see my heart beating

One at a time!

sitter just nu och lyssnar på min veckas låt så himla bra!
Skoldagen rulla på snabbt,  hade ju historia prov, OMG säger bara att det gick grymt bra !! så hoppas på att resultatet blir lika bra :)Sen drog jag och Lollo hem till Felizia en kort stund, sen cyklade vi och mötte Emelie och några på Maxi , Skulle då se Idolerna men blev jätte besviken eftersom min lilla älsklings Erik inte var där:O
inte okej!! , men stötte på lite folk som vi snackade med så hade kul ändå :) sen bestämde jag och Emelie att vi ska ner och kolla på ett julspel som johannaaaa är med i :) kul!
Sen blir det hem och ta det lugnt och kolla på DH :D ,
Nej men ska fortsätta läsa den nya Vecko Revyn:)
byebye
<3
Hoppas!
Det ser ljust ut nu
måste bara bli så nu!

Noooovell

Sitter och har svenska, men har nada att göra för jag har precis skickat in min novell så är klar liksom..
Så tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg alltså..
Hade vikarie på matten idag, trevligt trevligt..
Sen satt jag i biblioteket med lollo till en början, sen så kom Felizia också ner och satte sig med oss.
Ska snart hem och äta , för jag håller nämnligen på att hungara ihjäl!!!! inte okej!
är verkligen super hungrig magen bara skriker efter mat!!
så det blir att göra  som nummer ett när jag väl är hemma, sen blir det rå plugga historia, för det är nämnligen prov som gäller imorgon..
Tänkte också dra mig till träningen ikväll, eller jag tänker komma dit och säga ska vi till norrköping i helgen eller inte? , om inte så slutar jag nu så drar jag bara..
för jag måste till norrköping och jag ställer ju upp att spela med laget för att vi ska bli iallafall en mer. så blir fan arg om det inte blir så.
aja nu skulle det här inte bli ett argt inlägg så bäst att sluta nu
byebye
<3

 I really Miss You Baby

Ishockey

Kom precis hem från ishallen, har varit där sen två idag, Först tränade brorsan och pappa var tränare och träningen började halv tre och slutade fyra, var ganska kul ändå, fanns mycket att spana in ;) 
ah men sen så stannade vi kvar lite och kollade på nångon match. Så kom precis hem, och jag och syrran har precis haft världens brtåk :P inget ovanligt..
Ska väl snart äta och så, för jag ska ju med båten klockan åtta..
Går kvällen var jätte mysig., vi satt ute på ute platsen asså den är inglasad så hade vi massaa ljus och värme grejer så satt där och snackade massa! , sen när vi alla gick in vid typ halv ett, så gick jag ner och spelade Wii Fit , haha var kul , körde lite yoga men inte riktigt min grej så gav upp, så ringde Sebben också, så kunde inte riktgit spela klokt ;P.
aja ska gå och packa den sista nu
byebye
<3


Skönt att vi pratade om det
nu känns allt bättre igen 
bara en vecka kvar
sen ses vi!

Don't Wanna Lose You Now

SItter och lyssnar på massa musik som man lyssnade på för 100 år sen typ ; ) haha tänker inte avslöja vad gruppen heter, men dom är faktiskt riktigt bra, texterna är fina och så, men aja..
Idag har jag faktiskt pluggat lite på historia provet!! Bra gjort johanna.
Sen åkte jag med pappa en sväng och skulle lämna syrrans kompis.
Kom hem och maten var då klar, så har nu suttit och snackat massa med pappa och hans tjej i köket.
Ikväll blir det en lugn kväll, med film och massa gott till! Fast är nyttig på ett sätt, köpte naturgodis istället för vanligt socker godis ;) Tycker inte att vanligt godis är lika gott längre.. Bra av mig att socker suget börjar försvinna!
aja men ska fortsätta sjunga nu..
byebye
<3


I Just Want You To Know
How I Feel About You


Duktig!

God morgon!
eller morgon kanske inte är rätt ord, för jag ha nämnligen varit vaken sen halv nio, då jag stack ut och sprang ungefär en mil! så känner riktigt duktig! Bra gjort Johanna!
Sen var det hem och när jag kom hem var frukost precis klar så det var bara att sätta sig!
sen duschen, pappa och brorsan har precis dragit på hans ishockey träning, så vettifan vad jag ska göra idag, får väl se vad som händer när dom kommer tillbaka, förmodligen ingenting, men ändå..
Borde egentligen plugga, men orkar fan inte.
går kvällen spenderade jag med min mobil, haha, satt och snackade med Sebben i över två timmar :P , så det var nogfan nära på att brinna upp ; ), efter det spelade jag nog läskigt spel på Wii skit läskigt, man var på nått psykhem och man skulle döda alla man såg typ och ah , det var lite läskigt.
aja har inte mycket mer att säga förutom att nu vet jag inte vart mitt sol ljus är på väg någonstans!
byebye
<3



Förstår mig inte på dig just nu
varför gör du så här
märker du det inte själv eller!?
hoppas det blir bättre snart
för att vara lycklig är det bästa som finns
den känslan är underbar

Seeeebbeeen!

Sitter och snackar i telefon med Sebben..
Har gjort det den senaste en och halv timmen kulkul!!
En riktigt rolig prick! (Lantis!!)
haha!!
ska fortsätta vara social nu!

byebye
<3

haha vad hände med...

har haft en super duper trevlig dag, slutade vid typ halv tolv eller nått, då jag och Felizia satte oss och hon skrev klart lite plugg inlämningar. efter  det begav vi oss till ett mysigt fik och satt där nästan två timmar :) sedan gick vi på stan, så himla mysigt med jul stämningen! sen så åkte vi hem till Felizia och skulle hämta hennes tränings grejer eftersom vi bestämt att vi skulle träna ikväll, så vi åker hem till mig och jag lagar mat och vi pluggar, så klockan åtta skulle vi åka på träningen, taggade som vi var. får sen ett sms av Lollo hon bara skulle ni inte träna då? då var klockan bara sju vi bara what!? , haha då hade dom flyttat fram träningen och vi satt och åt då liksom, så vi missar den så jävla typiskt :P , så ingen träningen blev det för oss, men istället blev det en lång promenad! mys! ,
ska snart börja packa sen hoppa in i duschen, så slipper jag duscha i morgon bitti, så kan få lite sovmorgon :D , sen i  morgon åker jag till PAPPI!!!! ska bli super skönt!! komma bort ett tag!
aja dags att få nått gjort...
byebye
<3


Vad hände nu egentligen!?

basketball!

kom för en liten stund sen hem från träningen, den gick riktigt bra för att vara första träningen på flera veckor.
men känner sig riktigt bra efteråt i alla fall :) , när jag kom hem kände jag bara hur halsen brände så mamma gjorde varmchoklad till mig smaskens! :D tack mammi! , och så klart så tog jag lite kakor och lussebullar också :)
aja ska hoppa in i duschen nu
byebye
<3


I just wanna kiss you

får inte...

får inte gå och bli sjuk nu...
vill verkligen inte.

When Love Takes Over

Har skrivit klart målen till historia provet nu , så det känns bra :) , så nu sitter jag här och fryser alltså.
det är verkligen iskallt ute! men tror mamma ska göra upp en eld snart! :), så det ska bli skönt. har även tryckt i mig en god lunch precis!
mamma kom precis in och frågade om jag ville sjunga singstar sen ;) så fårväl göra det ! är ju ganska kul ändå!
Sen ikväll blir det träning :) , ska bli kul var ju riktigt länge sen. så det gillar vi!
aja ska kolla tv nu
byebye
<3

You took my heart
and I love it

<3

When Love Takes Over<3

ska jag eller ska jag inte!?

skola läkare skola plugg, så har min dag typ sett ut,
hos läkaren röntgade dom fötterna, så det skulle ta ungefär en vecka, så får se hur det bli nu med allt.
Sen var det bara att dra sig tillbaka till skolan, tråkigt, men historia lektionen var lugn, kollade på film bara !
mamma kom sedan och hämtade upp mig så åkte vi hem och bakade lite jul saker , så det var mys mys! pluggade även lite, men det får bli lite mer plugg ikväll då mamma ska sätta sig med mig och hjälpa mig lite :)
Jag funderar starkt på att börja träna igen, men kan bara inte bestämma mig!? svårt alltså! , och igår fick jag även dåliga nyheter, vi kanske inte kommer iväg till Norrköping och det betyder ingen S och det betyder hemskt :( , så jag ska se till att vi ska dit, om det nu även betyder att jag måste spela ; ),
så ett litet inlägg nu har inget mer att tillägga ;)
byebye
<3


Ska jag prata med dig om det?
eller vad kan vara det rätta?
lyckas alltid göra fel val.
och jag vill inte göra fel med dig.
vet vad jag ska göra
för att göra rätt

RSS 2.0