Be with you

att vara med dig är det bästa som finns, jag har verkligen turen att få vara med dig :) , att träffa min älskling i fredags var efter längtat, kunde inte slita mig i från honom:) , han gillade sina nya kläder också :) , igår var jag med Tommen hela dagen, sen på kvällen drog vi till Ann-sofie :) , kom hem ganska tidigt och somnade blev väckt vid två då Tommen kom hem och pussade på mig :) ,vi vaknade vid ett idag, fattar inte hur men iallafall. Vid fyra var det middag hos han mormor och morfar så gulliga :) , han är nu iväg med en polers och jag har varit i affären och köpt gottis till honom och till mig , men sitter här med ett stort problem får inte upp burken på min salsa sås!!! I-landsproblem! väntas mys ikväll!
byebye
<3
Finns fler bilder från england på facebook!

uppe med tuppen

Ja min rubrik är faktiskt ganska bokstavligt talat sant, grannen här har en tupp som har låtit i typ en timme, jobbigt för den liksom.. Jag har faktiskt gjort mig lite i ordning redan sen gick jag ner här i köket och satte mig, vet inte riktigt vad de andra gör tror de sover?  , men inte säker.. Vi ska när vi ätit rukost och så börja göra oss i ordning sen packa det sista sen bege oss på tåget som sedan tar oss mot flygplatsen, sen kommer vi få sitta och vänta i typ sju timmar :s , så himla tråkigt men det är sånt man får leva med.. Börjar bli riktigt nervös har jätte ont i magen , som kanske inte alla vet så hatar jag att flyga, får riktigt mycket panik... så skönt när man går in för landning och man liksom klarat flygresan :p.. åh vill att det ska vara fredag NU så man kan få komma hem :)  en dag kvar bara!!:) , naj nu ska jag kanske gå och se hur det går för de andra:)
byebye
<3



Hemlängtan!

Åh vill bara krypa ner bredvid min älskling och mysaaa! , men måste ännu vänta typ två dagar... känns så länge. saknar honom verkligen så mycket<3



yapyap

för dom som inte vet så är jag i England och hälsar på min kompis Emelie:) , i måndags var vi i London och jag shoppade massor! , och igår shoppade jag även lite till så är riktigt nervös över hur jag ska få hem min väska!! , den kommer väga hur mycket som hälst så får nog ha massa olika kläder på mig så ska det nog funka! , men aja.
Börjar få lite hemlängtan saknar min äskling och självklart min familj har köpt massa fint till dom :) , så hoppas dom blir glada.. I morgon åker vi hem till sverige kommer itll sthlm klockan två på natten då blir vi hämtade av min snälla mormor sen går båten på fredasg vid elva, så Tommen kommer och hämtar upp mig då :)
aja nu händer det annat
byebye
<3




Three Words : I love you

Skoldagen gick riktigt fort, skönt! , Mammut hämtade sen upp mig i skolan och vi åkte och åt lunch som vanligt på vårat thaiställe :) , sen åkte vi till ett ställe och jag köpte lite överrasknings saker till min älskade pojk, kommer bli super mysig kväll! :) , sen åkte vi till en annan affär och köpte massa veg mat till mig som jag ska hos min pojk:) eftersom jag är för det mesta där! Sen nu sitter jag hemma, och vid tre ska mammut köra mig till pojken min:) , inte många dagar nu! , åhh lite smått jätte nervös alltså.. men det ska bli så sjukt kul att komma hem med nya grejer och presenter till bland annat min pojk :) hoppas han kommer bli toppen glad! vet precis vad jag ska köpa men det vet inte han ;) mohahha! plus att igår fick jag ännu mera pengar av min älskade mormor:) så super gulligt!
det var nog allt för mig för idag:)
byebye
<3
Åh kan inte beskriva hur mycket jag kärlekar dig, finns inga ord
men en sak vet jag och det att jag vet inte vad jag skulle göra utan dig:)<3

To be with you

Dagarna går riktigt fort, och om bara några dagar åker vi sjukt kul det ska bli men sjukt nervös är jag.
Jag spenderar mina dagar med min älskade pojk:) , ska bli så sorligt att åka ifrån honom en vecka nästan.
Så vi tar till vara på varje dag:) På fredag blir det middag hos mig med min pojk, vi ska köke tacos :)
smaskens! Händer inte så jätte mycket i skolan vi är typ klara med det mesta.
naj tror jag ska ta en sovstund nu! och vänta till klockan blir fyra:)
byebye
<3
Lovelovelove

I'm the only one who knows your heart

Igår gick skolan riktigt fort hade bara två lektioner, sköönt. Men en av lektionerna hade vi engelska prov på, och det var sjukt svårt. kändes som man hade pluggat på helt fel saker. men men får hoppas på det bästa :) ,
Sen så gick jag hem och duschade och fixade mig, bara tog det lugnt hade typ en ta hand om mig själv dag, typ målarnaglarna och fixar liksom :) , på kvällen vid typ halv nio, drog jag till Lollo vi kollade på idol och tryckte i oss gottis saker ;). Vaknade typ värsta sent idag för att vara mig, och jag sov ju själv, det kändes riktigt tomt..
men nu ska jag i alla fall snart hoppa in i duschen och fixa mig, för ska förmodligen vara med min  pojk när han kommer hem från sin polers :) , dags att bege sig
byebye
<3
<3

I only have eyes for you

Hade sista italienska provet igår och det kändes som att det gick bra :) , så hoppas på det bästa. Idag är det dags för engelska prov typ , känns lite tråkigt, för det kommer gå och skogen.
Efter skolan ska jag faktiskt gå hem, fett jobbigt och kommer nog kännas lite tråkigt. men om en vecka åker jag och Johanna iväg och det kommer bli toppen :) , men kommer så klart sakna min älsklings favorit. men när jag kommer hem väntas det presenter till honom och lite till familjen :) , ska ju shoppa massvis själv också!
Kvällen vet jag fahan inte hur den blir, Tommen ska ut till landet ikväller med hans kompanjoner :), så jag ska sov själv ikväll :o , inte så kul men det fixar jag det:)
naj men nu måste jag byta om.
byebye
<3
jag kärlekar dig
<3

When I see your face There's not a thing that I would change Cause you're amazing

Check ännu ett italienska prov är klart.
Ett kvar på torsdag sen engelska prov på fredag sen filosofi grej till måndag, får ligga i nu alltså..
Men det klarar jag det.
Dagen blev så att jag slutade tidigt drog hem till mig och träffade mammutt en snabbis och åt massa massa mandariner :D ,sen körde hon mig till min pojk , fast han jobbade så har sovit massa :) , så hoppas på att han kommer hem när som! , är sjukt sugen på PIZZA OCH GODIS just nu! inte okej
får hoppas det kanske bli lite godis ikväll iallafall.
time to go
byebye
<3

you and me

Skriver ett inlägg bara för att få en anledning att inte plugga för tillfället;)
Därför är det ju ganska bra att ha en blogg.
Men Om man ska skriva något vettigt då, Dagen har så här långt bestått av lite plugg och ta det lugnt bara.
Tommen är på äventyr hos sin polers. kvällen kommer bestå av lugn och bra film hoppas jag :)
naj men måste fan plugga nu.
byebye
<3
It's you and me, and i love it

Oh his eyes, his eyes Make the stars look like they're not shining

Har haft en toppen dag tillsammans med min kära pojkvän:) är alltid lika toppen men iallafall :)
Går kvällen blev nog så oplanerad som en kväll kan bli, men den blev riktigt bra iallafall, riktigt trevligt :)
Men i alla fall dagen har bestått av mys och en massa trevligheter, vid fem kom det gäster hit, och vi har precis ätit och är efterrätten är precis precis uppäten :) , skulle egentligen hängt med bruden Amanda nu på kvällen men maten blev så sent så vi tar det en annan dag :) Min pojk kollar på ishockey på tv förtillfället så får roa mig här vid datorn :)
naj nu ska jag runda av här:)
byebye
<3
P.s : Jag älskar min pojk
<3

You brighten my days, just like the sun

har en fett lång skön sovmorgon idag, så vet inte riktigt var jag gör vaken nu så här tidigt, men men.
Kan jag ju ta det lugnt i alla fall. kunde typ inte riktigt somna om efter att min pojk gått.
idag efter skolan ska jag faktiskt bege mig hem en stund äta fixa och lite, sen på kvällen ska jag tillbaka hit lämna väskan och sen har jag lite planer :) kvällen slutar i alla fall med att jag sover med min pojk:)
Det blir toppen.
naj men om man skulle gå och göra lite frukost kanske :)
byebye
<3
Typ helt galet gillar den bilden :)

Just like heaven

ont i magen ont i kroppen = inge bra alls.
Dagen har bestått av att jag och Tommen hängde med mammutt och syrran och fikade :) , det var riktigt mysigt.
Borde nog plugga italienska egentligen, men orkar fan inte det alltså... Men ser att jag inte har så mycket val, så ska nog krypa ner i sängen och plugga/sova lite, pojken min spelar ändå Xbox för tillfället.
aja
byebye
<3
You make my day

Everytime i see you i want to grab you and kiss you.

sitter hos min pojk och försöker plugga lite, men det går inte så bra direkt..
tyvärr så kommer han inte hem på några timmar, så ska försöka verkligen försöka plugga lite till iallafall, sen ska jag bara ta det lugnt:) , ska nog kolla film på datorn mysigt det:) Går kvällen blev braa den, jag och johannis tog en promenad till mig sent som tusan och hämtade min jacka , haha den var verkligen behövlig igår men så var det as varmt idag jobbigt.. naj men ska fortsätta plugga nu.
byebye
<3




Everytime i see you i want to grab you and kiss you.

RSS 2.0