Stay With Me

Filmen i tisdags var riktigt braa, grät som en litet barn. Men behövde inte sova ensam i alla fall, drog hem till Tom efter filmen och där sova jag kvar:) , I går så hade vi engelska nationella och det gick nog bra tror jag, Drog sen hem till Tom, för vi skulle nämligen ut och spela Golf:) , så hans mormmor hämtade upp oss och körde ut oss, sen hämtade hon oss också, Men själva golfen gick väl så där fick in några bra träffar;), sen blev det pizza hemma hos Tom :) , vid halv nio drg vi hem till mig, i spö regnet, inte riktigt okej. Men väl hemma så gjorde mami riktigt varm choklad med grädde till oss:) , smaskens! Sen blev det massa mys och film :)
Till dagen dådå, Slutar om typ 40 minuter, då blir det hem och ta det lugnt, sen gym ikväll som det ser ut nu, men det kan alltid ändras.
Igår fick jag även reda på den 11 maj ska jag operera min fot, Lite smått revös gillar inte riktigt att bli sövd!
Men det löser sig, nu ska jag jobba lite med mitt arbete.
byebye
<3



Remember Me

Skoldagen har gått fort, skulle egentligen ha gymmat nu, men hinner inte riktigt det, eftersom bion börjar halv sju ska se Remember Me ÄNTLIGEN, så orkar inte stressa. Så gym på blir det på Torsdag, för i morgon ska jag nämligen golfa efter skolan med Tom :) , haha var så grymt länge sen, får se hur det kommer gå;)
i morgon i skolan har vi ju nationella hela dagen! , BORING
Nej nu ska jag ta något att äta
byebye
<3

Give Me A Sign, Please

Never Back Down

Kom precis hem från skolan ungefär, Dagen har gått ganska fort, har varit grymt trött, tror jag sovit för mycket!
Igår kväll efter gymmet, cyklade jag hem till Tom, jag köpte med mig en Ben & jerry's Som vi delade på, vi somnade innan tio i alla fall, tror båda var riktigt trötta!
Sen upp i morse och begav sig till skolan, hade verkligen inte lust alls, men det rullade på!
Ikväll ska jag nog försöka plugga och bara ta det lugnt!, Känner egentligen för att träna lite, men får se:)
Nu ska jag kanske gå ut lite i solen.
Byebye
<3
I want you to know

We Are One

Igår var det verkligen toppen väder, så solade typ hela dagen, så lite färg i ansiktet har man nog fått:) ,  blev även grillning till middag:) , toppen gott! , sen begav jag mig till Lollo och Emelies crib där det blev singstar och så bakade jag och Emelie en kladdis! , den blev toppen god, Mötte sen upp Tom och vi drog hem till honom, där jag spenderade natten:) Alltid lika mysigt!
Mami hämtade upp mig vid två ungefär, då var det bara hem och byta om för jag skulle nämligen möta upp Felizia på gymmet:) , blev inte allt för hårt gym pass men lagom för att min förkylning inte skulle bli värre:) , Kom nyss precis hem och jag och Tom skulle egentligen gå ner till glassbaren, men vädret blev just nu lite sämre så vi ska nog ta det i morgon :) , men jag ska nog ändå hem till honom lite senare ikväll!
Nej nu ska jag fixa mig lite,
byebye
<3

Tears of pain, tears of joy
One thing nothing can destroy
Is our pride, deep inside


Don't Stop Believing

Går kvällen blev ju toppen rolig:) , massa skratt bra film och så :), Men idag känner jag tyvärr av mitt hals ont ännu mera! , kan det aldrig bli bättre så jag kan börja träna igen.. aja , vädret är inte det bästa idag, men jag känner ändå för en lång promenad, lite motion skadar inte! Får se vad kvällen blir av, orkar inte göra så mycket, så en lugn kväll får det nog i alla fall bli.
Känner att mina irritation på en person, aldrig gick över i går och den har nu mera blivit ännu större...
Smått jobbigt, men så är det.
aja ska  väl hoppa in i duschen snart och fixa mig, eller orkar man det!?, kanske får bli ett senare problem.
aja
byebye
<3


Don't stop believin'
Hold on to that feelin'

When You Look Me In The Eyes

Mami kom precis hem med Ben & Jerry's till mig :D , GREEAAT! , ska snart hem till Lollo och Emelie och kolla på film och gotta oss:) , kommer bli toppen trevligt!
Väntar på att dom ska komma hem bara!, så sitter just nu och lyssnar på musik, och är lite smått irriterad på en viss person , men det går nog över snart:)
nej ska fixa mig dom kommer nog hem snart!
byebye
<3
And I'm scared of being the only
Shadow I see along the wall
And I'm scared of the only heartbeat
I hear a beating is my own
And I'm scared of being alone
I can't seem to breath when I am lost
In this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely 

I Need You

Kom hem för första gången på hela veckan för någon timme sen! , lite små tråkigt!
Men har saknat min familj :) ,
Har inte hunnit blogga så mycket i veckan, men jag har haft toppen bra och mysigt:) ,
vi tänkte ju gå på bio i tisdags men blev ändrade planer , så vi gick till affären och köpte gottis och kollade på film hemma i stället:) Ikväll ska jag nog hem till Lollo och Emelie, snackade vi i alla fall om för någon dag sen :)
haha måste bara berätta igår kommer jag till skolan lite smått stressad och , då är det någon idiot som roat sig med att bryta av en nyckel i mitt lås kul liksom, så det blev att dra ner till stan och köpa nytt lås och sen knipsa av mitt lås, tycket bra det var så onödigt!
Vet inte exakt hur helgen ser ut, får se helt enkelt:)
nu ska jag nog ut i solen
byebye
<3

Typ den nyeee trötter!

Sitter och lyssnar på min nya favorit låååt! :) , Tom och jag tog en Powernap när vi kom hem, behövdes verkligen, var så grymt trött! Ikväll har jag ingenaning om vad som händer, vädret tillåter ju inte att man är ute i alla fall! , kanske ganska skönt, mysigt att krypa ner framför en braa film i stället :)
Tyvärr är min efterlängtade Choklad slut :(, känns inte okej att köpa en till;) , men jag ska aldrig säga aldrig;)
haha.
Nej men nu ska jag nog kanske kanske förflytta mig till tven!
byebye
<3

Choklad är min grej typ

Är ju bosatt hemma hos Tom just nu:) , så mysigt, vill nog inte riktigt flytta hem igen (A)
Men det blir så ändå i morgon:( , IGår kväll stod bio på schemat egentligen, men vi orkade inte, så det blir affären min efter längtade Choklad och en läskig film :) alltid lika mysigt!
I morse vaknar vi och kollar ut genom fönstret och det var SNÖ ute:O, inte okej! så sitter och myser i Toma sköna tjocktröja i skolan och har min sista lektion! :)
sen blir det lunch, sen home i think:)
nej nu slutar jag
byebye
<3


Solen i ögonen

Sitter Och väntar på Tom hemma hos Tom ;) , Blir inte så att jag går hem och hämtar cykeln, har inge ork för det!
Får bli någon annan dags problem!
Hade varit riktigt skönt att åkt iväg till fastlandet! , men tror jag gör bäst i att stanna på ön:)
Får se när jag kommer iväg till papi nästan gång på tal om fastlandet alltså :) , var ju ett tag sen sist nu,
Har allvarligt inget att skriva egentligen, men så långdraget att bara sitta och vänta liksom ;)
nej nu ska jag inte skriva mera ;),
byebye
<3

You Look Into My Eyes

Sitter just nu och har svenska, vi ska skriva insändare, men jag är redan klar, blev det redan förra veckan :)
Så sitter och lyssnar på musik på Youtube. En låt som dökupp i huvudet var Adore You - Lil Rain.
Många minnen som kommer tillbaka:) , knarkade den hela nian typ :) , så gullig text. Slutar om 40 minuter då blir det hem och fixa det sista :). Får se vad kvällen blir av, jag måste nog gå hem och hämta min cykel så det får nog bli uppgiften medans Tom är på gymmet! Skriver nog mer senare ikväll!                                   

Byebye

<3

 

Every day ,
Every night
I wanna see you baby,
stayin' by my side.


SunShine

Vaknade väl för ett tag sen, fast jag har sovmorgon, men inte så lätt att sova när syrran står utanför dörren och leker! , men kände mig ganska pigg när jag vaknade, så har precis sminkat mig och ätit frukost. Har även hunnit med att packa lite smått, haha Tom kommer förmodligen bara stå och garva åt mig när han ser hur mycket kläder jag har med mig;) , men det är ju ganska många dagar:) , Jag hade då tänk gymma i eftermiddag, men tyvärr så tillåter i min förkylning det riktigt än, får hoppas jag kan gymma på onsdag istället. Tänker ju inte göra om samma misstag som i Torsdags och träna när jag var som mest förkyld, slutade ju inte speciellt bra..
Är på riktigt braa humör idag :) jätte fint väder ute och allt! , kan man ju inte bli annat än glad :),
Nej men nu ska jag nog gå och fixa håret och lite så.
byebye
<3

You'll Be In My Heart

Går kvällen var jätte trevlig:) , synd bara att restaurangen vi åt på, inte hade allt för mycket att erbjuda;)
men sällskapet var greeat! , men mådde inte hundra bra, så drog hem efter middagen och la mig i sängen och kollade film och myste :) Idag har jag Varit med Tom, vi gick först till affären och köpte lite saker, sen så var det ju så fint väder, så vi tog cykeln och satte oss på ett ställe i lä och myste:) , sen drog vi hem till honom, men mami (mammut) slutade vid två, och då hämtade hon upp mig med cykeln, hon skjussade mig på ramen såg nog helt mongo ut;) , men hem kom vi i alla fall, nu sitter jag här och är lite uttråkad , i morgon så flyttar jag hem till Tom fram till torsdag:) kommer jö bli toppen mys:), så kommer nog bli lite stressigt i morgon, måste hinna hem och packa och fixa innan mami och deras båt går, men det löser sii :) Ikväll ska jag färga mamis hår och bara ta det allmänt lugnt:) , vila ut och mysa!
Nej men en promenad skulle inte sitta helt fel just nu! ska se hur det blir,
byebye
<3

You Really Changed My Life

Går kvällen blev toppen :)  jätte trevligt verkligen, ska verkligen göras om!
Var inte så svårt att få fart på elden heller;) Men blev riktigt kallt när elden väl slocknade..
Blev att vi drog hem till mig och kollade på One Tree Hill hela kvällen:) trevligt!
Har precis ätit frukost och funderar på om det kanske är dags att hoppa in i duschen och fixa sig, men orkar inte riktigt det ännu..
Ikväll blir det att fira Feliziaaa, ska ut och äta och sen blir det lite trevligheter, men blir i alla fall inte så sent för mig, känner mig inte hundra pigg riktigt.
Planerna i morgon är att sova ut, sen färga mamis hår som jag lovat, sen planerade jag och Tom om att ses :)
skriver mer sen
byebye
<3
haha:)


I can be your melody

Gillar inte det jag ser utanför fönstret

Just nu sitter jag i skolan och skriver på mitt arbete eller är typ klar, så ska väl skicka in det snart.
Men blev riktigt irriterad över att det regnar ute! , jag har ju fahan planer, och de planerna innebär utomhus och det kan inte regna dåå! Hoppas det slutar snart och klarnar upp!
En jobbig sak till, är att jag är grymt jevla hungrig! , min mage skriker mat på högnivå!
och det lär inte bli mat på länge, tyvärr. så den kommer få fortsätta skrika på mat.
Nej nu ska jag inte skriva mer, börjar spåra ut lite;)
byebye
<3




:D


Inte så värst smart drag av mooi!

Träning gick inte som planerat, kommer dit och springer sex km sen höll jag på att svimma och massa, huvudet och allt kändes inte så värst bra! :( , så blir ingen mer sån träning tills jag är frisk! :) bestämde precis världens bästa sakis med mina kompanjoner precis :D
sängen kallar!
byebye
<3

Dags att börja tränaaa igen!

Ska till gymmet typ nu :) , ska bara förbi Tom och hämta mina gym grejer sen blir det träning, skönt! men är tyvärr grymt förkyld så får se hur mycket jag klarar! :)
aja
byebye
<3

I'm Back On Track

Går kvällen blev som vanligt en riktigt toppen kväll :) med mys!
På dagen var jag på Stan med Felizia! , köpte lite behövliga saker :)
Sen hem duschen sen middag sen Tom :) Hans mami köpte masse cola och chips till us:) riktigt smaskens.
Tyvärr, har min förkylning blivit värre!
skriver mer senare blir glassbaren och massa mys med Emelie och lollo nuuu:)
byebye
<3

It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay

Går kvällen slutade med att jag begav mig hem till Tom :) för en myskväll och så blev det lite fotboll!
Jag och Tom begav oss ut till fotbolls planen och kickade some fotboll, ska inte säga vem som ägde vem , men ni skulle nog bli förvånade om jag sa det;) 
Efter skolan blir det stan sen hem och duscha och fixa sig :) , sen blir det hem till Tom igen.
Bu slutade min lektion:)

byebye
<3


Got me singin' like, Na na na na everyday

Skoldagen har gått riktigt fort, på hålan gick tjejorna och åt lunch på stan :) MYS!
Sen blev det lite stan, så himla fint väder! :) nu är våren tillbaka typ!
köpte i alla fall nagellack , vitt och lack bara :) fint fint!
Sen blev det tillbaka till skolan och ha sista lektionen!
Nu sitter jag här och funderar om träning kanske hade varit bra!
Blev lite sugen nu, men har riktigt ont i halsen, det känns lite jobbigt!
så får se :)
nu ska jag testa mitt nya nagellack.
byebye
<3

Just don't give up

Godmorgon!
Blir ett riktigt tidigt inlägg det här,
Igår kväll tog jag och Lollo en lång promenad ner till havet, riktigt trevligt. Sen blev det att vi satt hos mig och kollade på Tv ett tag, Mami och syrran åker till Sthlm på måndag och kommer hem på torsdag! kommer jö sakna dem lite smått så där, Men det kommer nog gå fort, för jag ska nämligen inte bo hemma:)
Men i alla fall, nu ska jag snart börja fixa mig det sista, Sen blir det skolan, hade hoppats på att slippa ha en lång håla idag också, men tyvärr blir det nog inte så. Efter skolan blir det bara hem som det ser ut nu:)
Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
aja
byebye
<3

Remember the first time we met

- Asså vi har kompisar!! Citerat av Olivia

´Går kvällen blev film och mys! , Såg någon film som hette The Final riktigt hemsk!
Men I alla fall, Segt att komma upp i morse, hade gärna legat kvar isängen.
Men har ju som tur var bara två lektioner på måndagar, Så har nu mina långa håla,
Blir sen hem och ta det lugnt, skulle behöva dra till gymmet,men det kommer nog inte orkas med! tyvärr!
Nej nu ska jag nog dra någon annanstans!
byebye
<3


 


Läskiiiigt!

Igår åt jag middag hos Lollo och Emelie :) ,  sen blev det att vi hyrde massa läskiga filmer!, trodde jag skulle dö.
Så jag vågade inte sova själv i alla fall, såg Tom kom hem till mig vid typ halv tolv någon gång:) , vi låg och kollade på tv och hade mysigt! , hade faktiskt en läskig dröm om en av filmerna;O haha , dagen har bara bestått av mys:)
Kom för en stund sen hem till Tom, vet inte vart han är för tillfället, han skulle till någon och hämta ett spel typ!, men han dyker väl upp snart hoppas jag :), kvällen blir nog bara mys mys och mera mys:)
Nej nu ska jag vara lite social när Tom kommer tillbaka!
byebye
<3
Greeeat

Tårtaaaaaa

Om typ tio minuter får vi gäster, eftersom min syrra har fyllt år!
Får se hur länge de stannar, men efter det, så ska i alla fall jag gå och hyra film, Typ film väder ute:)
Får se hur kvällen blir, kanske har planer men dom kan ju alltid ändras, så man vet aldrig!
Har varit duktig och stor städat mitt rum också, eller en snabb stor städning, Så nu ser mitt rum fint ut:)
dags att fixa sig det sista!
byebye
<3



Vet inte om jag orkar det här

Words

Är grymt irriterad och arg...
Jobbigt verkligen!

whataya want from me

Stockholm var toppen med tjejorna! :), ville inte åka hem bara!
Shoppade en del behövliga saker! Lite till sommaren och så:)
Var i alla fall ett tag sen jag bloggade, har typ ingen lust alls!
Vet inte om det för allt inte riktigt är helt bra just nu, eller vad det är.
Men lusten kommer väl tillbaka snart, hoppas jag!
aja, nu ska jag fixa mig,
byebye
<3


Maybe It's Time To Move On

Fastalandet!

Idag har jag och mami varit på stan och köpt present till syrran! , kan säga att jag står för årets coolaste present;D ,
Hittade även massa fint till mig själv, men la undan en tröja och shorts och köpte en jeansjacka! grymt snygg! eftersom jag åker till Sthlm i morgon så ska se om det finns där i stället! vill ju inte köpa upp alla pengar;) Ikväll vid åtta ska jag hem till Tompie :) , ska bosätta mig där inatt, nära och bra till båten, så i morgon hämtar Olivia upp moii med bil! :) Är så grymt shopping sugen så det ska verkligen blii kul! :), nej nu är det snart mat, blir en toppen god ny veg grej, som jag aldrig smakat förut :) , så ska bli intressant, resten av familjen äter köttbullar;)
inget för moii!
nej nu skriver jag bara, ska istället säga
byebye
<3


HappyFace

When Everything Just!

Kom hem från Tom för ungefär en timme sen :) ,
Hade ju inte setts på en vecka så det var så toppen mysigt att få träffas igen:)
Nu ska han ju jobba hela vecka, så får se hur mycket vi hinner ses! ,
Nu tänkte jag snart gå och tvätta bort sminket och krypa ner i sängen:)
Vet inte vad jag ska göra i morgon, måste egentligen gå ner till MQ och byta mina leggings som det helt plötsligt är ett hål i :s , har ju inte alls haft dom länge liksom, men tänkte försöka få mami att dra ner och fixa det!
Hatar att gå tillbaka och klaga på sånt där!
nej nu ropar sängen:)
byebye
<3

We can still touch the sky

Fick sova ut i dag, det var ett stort plus!
Så har precis fixat mig och sitter nu och lyssnar på musik:)
Ska nog bara ta det lugnt nu på dagen, ska träffa Tom också, vet inte riktigt när, men det får vi se:)
På Onsdag blir det Sthlm i alla fall :D, är så shopping sugen, så kan inte bli mer toppen! :)
Vem vet, kanske bestämmer mig för att dra upp till papi igen :) beror på om det händer något här på Ön eller inte ;)
Nej nu ska jag torka håret :)
byebye
<3

If we crawl
Till we can walk again 
Then we'll run 
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no end
So lets crawl, crawl, crawl
Back to love,

Right Now

Var precis i affären med mami!
Ska nog snart hem till Lollo, blev sugen på en promenad i alla fall:)
men får se vad vi hittar på för någe!
Har typ sovit hela eftermiddagen, fast först satt jag i solen och fick lite färg :)
Super könt!
Haha såg nyss att Robin Bengtsson är med på WIPEOUT!
Fahan att jag missade början !
aja sånt är livet.
nu ska jag fortsätta kolla på tv
byebye
<3

Im Back

Idag åker man hem dårå:) , Ska väl bli sådär! skönt, men ändå så vill jag inte åka ifrån papi !
Båten går vi tolv, då blir det att kolla på en bra film i mamis hytt! Vet inte vad som händer ikväll, skulle ha träffat Tom, men det blev flyttat tills i morgon:) , Hoppas på att göra något riktigt trevligt ikväll!
HAr nog hittat en Bärbar PC jag ska köpa om jag har tur:) ,
Ah men tror nog jag måste gå och fixa mig nuuee:)
byebye
<3


Im Back

You Give Me Something

Blev riktigt sent igår, har inte fått så många timmars sömn som jag hade behövt! , men vad fan, sova kan man göra senare i livet!
Går kvällen var riktigt trevlig:)
Och min kväll slutade bättre än jag någonsin hade trott!
Kanske borde ta en powernap innan gästerna kommer ikväll!
Vi ska nog hyra film och lite såå också, I morgon vid tolv åker jag hem : ) , vill nog egentligen inte åka hem riktigt än, men måste hem och fixa lite stuff, Blir ju Sthlm med tjejorna på Onsdag riktigt kulis ska det bli :) ,
Har hittat en mini PC som jag funderar på att köpa den verkar riktigt braa:)
men får se, ska ju shoppa i sthlm så pengarna lär väl ryka då! tyvärr!
aja ska sova en stund nu
byebye
<3


I Hope Everything it's Okay Now

...

När du saknar någon så mycket att det verkligen gör ont!
Och du vet att du inte kan göra ett jävla skit åt det!
Vad gör du då?

Break My Heart!

Blev en runda runt ringävgen förut:) ,lyckades springa lite i slutet innan fötterna sa ifrån:)
Skönt! Papi kommer nog hem om någon timme nu, då blir det grillning till middag :D smasken!
ska nog ta en powernap nu :)
är grymt trött!
byebye
<3


It Will Be Okay

Sunshine

Taxin kom och hämtade mig och mami kvar över fem i morse :S , inte lite segt att gå upp!
Men mami skulle ju jobba på överresan så hade inte så mycket val!, men la mig och sov i hennes hytt direkt när vi kom på båten. Så sov jag tills mami kom upp och det var frukost time! , Men i alla fall, kom för en stund sen fram till papi, gick direkt hem och lämnade väskorna sen bar det av till affären bara.
Är verkligen jätte varmt och skönt ute:) , ska nog snart byta om och gå en lång skön promenad! kan behövas!
Papi och hans tjej är ju på Ikea hela dan. Så jag för väl komma på nått att göra själv!:)
nej nu har jag inte mycket mer att skriva!
byebye
<3







Half Of My Heart

Äntligen:)

blev just bestämt att jag åker till papi i morgon bitti :) , Kommer bli toppen!
Pappa och Maria ska till Ikea hela dagen, men då kan jag roa mig med lite träning som kan behövas!
Sen skulle vi tydligen grilla på kvällen, så toppen mys:)
Åker hem sen på söndag förmiddag! så är väl hemma vid halv fyra! Har planer för söndag kväll i alla fall..
aja dags att äta hoppas jag
byebye
<3

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down

Last Day!

Har haft matte prov nu på morgonen! , och sen skrivit om min engelska bok! , båda sakerna kändes helt okej:) så det gick nog bra!
Har en lektion kvar nu sen är det lov:D , så skönt! det behövs verkligen!
Nu ska jag ha italienska skriver mera senare:)
byebye
<3


Keep Going

RSS 2.0