HappyFace

Dagen har bara rullat förbi, hade bara två chilliga lektioner idag :) för italienskan var inställd för våran lärare kom inte in till stan i snövädret , tur var väl det :)
Jag och Felizia gick då hem till henne, för mami skulle hämta mi :)
så åkte ner till stan och köpte lite små stuff, sen hem och har precis duschat och ska snart bli körd hem till Feeelliiizz! kommer lite folk dit så vi ska äta och ha kul :) sen blir de Ferrreeeeee!
aja dags att gå
byebye
<3

Maybe, Maybe not!?

Snow storm!!

Idag åkte vid skidor med massa från sam och bf, typ snöstorm men det var kul ändå :) jag tror jag och oliver får stå för den snyggaste vurpan! haha ..
Men mamma kom sen och hämtade mig.
och jag har nu snart skrivit klart min hemlaboration, så kan jag lämna in den i morgon skönt. har italienska läxa tills i morgon också men den kan jag verkligen inte, känns lite jobbigt! aja...
en sak  i taget kör vi på..
I morgon är det säveefest, ska väl bli kul , är inte jätte taggad just nu, men det kommer väl.
så ska sova hos Feliiizzz också , sen skola på fredag klockan åtta de är gött de!
aja ska fortsätta kolla på tv nu
byebye
<3

Riktigt förvirrad just nu
Vet inte om jag ska kämpa för dig eller inte?
Har inte riktigt dom krafterna, tyvärr!
Men vill inte förlora dig
vill ha dig som jag hade dig förut

Scared Of Lonely

Har inte bloggat på riktigt länge nu, men har verkligen ingen lust.
Har precis varit helg och kan säga att den började inte precis som jag tänkt mig, verkligen inte som jag tänkt mig. Men i lördags så var jag med Felizia och i söndags också, så har varit med Feliiizz hela helgen super kul :) .
Veckan kommer nog gå fort har jag en känsla av. Någon dag i veckan skulle jag och T försöka hinna ses, sen på onsdag blir det skidor med massa olika klasser, så slutar halv fyra i stället för halv elva kul liksom! aja . På torsdag är det i alla fall Sävefest , så det ska bli kul hoppas jag!
helgen är redan bestämd och kommer bestå av massa fotboll, är någon cup. så ska bli kul!
aja dags att gå och ta en powernap , är grymt trött!
I morgon blir det skola sen gym skönt! klockan åtta är det ZUMBA! kulis!
aja
byebye
<3


There's Power in all of the choices we make
So I'm starting now there's not a moment to wait
A word's just a word
'Til you mean what you say
And love is not love
'Til you give it away! 

Send it on
On and on

Crawl, Crawl, Lets Crawl!

Sitter just nu nere vid almedalsbiblioteket med Feliiizia! , vi har suttit och försökt plugga på ett grupparbete vi håller på med i skolan på engelskan, svenskan, historian och samhällskunskapen. så dom flesta lektionerna går åt att jobba med det :) min grupp som jag jobbar med , har börjat jobba med attacken mot World Trade Center! det är riktigt intressant. För alla tror olika och det skulle vara väldigt intressant att få ett klokt rätt svar. aja nog om det. I morse hade vi samhälls provet , det gick bra tror jag, klarar mig i alla fall :)
Snart ska jag och Feliziiia dra oss upp mot gymmet, ska bli riktigt skönt och träna, sen blir det dusch och bastu där :) Eric och Tom kommer även dit och ska gymma lite med oss! Efter gymmet beger jag och Feliziia oss hem till henne :) sen blir det middag med boysen , och mys ikväll! :)
har inte så mycket mer att säga hör av mig i morgon :)
byebye
<3


Just Crawl

Stay or Go!?

Dagarna bara rullar förbi, igår blev det gym med Feliizz vi körde 30 minuters pass spinning, sjukt jobbigt.
men vi klarade det och det kändes awesome efter! sen hem och fick mat i magen sen duschen sen körde mammi mig till Felizzz skulle nämligen sova där, så vi pluggade matte och kollade på PH :D , sjukt goodischhh!
Idag var det kort skoldag men vi skulle ha matte prov klockan ett så satt och pluggade på det under hålan, men tror provet gick helt okej, vill inte hoppas på för mycket..
Efter skolis så gick jag hem till Tom, han låg typ och halv sov i soffan när jag kom, så vi somnade lite halvt i soffan, sen blev han hungrig så vi började laga lunch? , sen såg vi eller mera jag, han somnade, på en skit läskig film!! vågade knappt kolla! men kom i alla fall hem vid typ halv nio.
Resten av veckan är fullbokad.
Morgon dagen ser ut så att, först skola sen stan med Feliizz sen fik och plugg samtidigt!
Fredag blir skola, gym med Feliizzz och Tom och Eric, sen på kvällen blir det middag och massa kuligheter :) ska även sova hos Feliiizz då :D trevligt trevligt!
aja nu blev det ett ganska långt och kanske lite halv tråkigt inlägg.
men men så är det.
byebye
<3


I Want You To Stay

muchoo att göra!

har inte orkat blogga, har inte haft tid heller.
Men kan säga att helgen bestod av att umgås med Tom på fredagen och lördag dag, sen Var jag hos Lollo och Emelie på lördag kvällen, vi såg massa bra film! , sen på söndagen blev det plugg och sen kom Felizia! så vi hade det jätte trevligt :)
aja , Idag gick skolan fort gick det fast jag gick till halv fem, försökte vara duktig och gå på extra matten så jag verkligen koncentrerade mig, så det ska jag göra i morgon också, sen senare i morgon blir det Gym! .
Veckan ser ganska fullbokad ut! , I morgon plugg och gym, onsdag träffa Tom, Torsdag massa plugg, fredag får jag se :) ska fira att matte och sam provet är över! woohoo!
aja time to go.
byebye
<3


I need you

soon helgis!

Jag sitter och har precis pluggat klart samhällas ekonomin , eller har skrivit ner kraven nu är det bara att läsa in :) har hu matte prov nästa vecka också, BORING!!. men nog om skolan, imorgon är det fredis och det menas med helgis:D och min helg ska bli super mys! har planer för the helg , och dom kommer bli prima!
I morgon slutar jag vid två, då ska jag och Felizzzziia dra till tha gym , och bränna lite! sen skajag hem och på kvällen kommer Tom, i morgon blir det att hyra film och bara ta det lugnt. Pålördagen vet jag inte vad vi ska göra, får se om vi kommer på nått, annars kanske det blir lite plugg för mig, lika bra så jag får nått gjortis. vet inte om Tom ska vara hos mig hela lördagen och kvällen, han hade nog kanske lite planer, men hur som helst så kommer han till mig senare på kvällen :) , sen på söndag säger jag bara PLUGG hela tråkiga söndagen! Boring!
men iallafall helgen ser vi framemot :)
nu orkar jag inte skrivis längre!
byebye
<3


Smile all the time
I just love it

Mucho to do

Har mycket att göra så , Hinner inte riktigt blogga, men tog nyss en paus från pluggandet, så.
Igår slutade jag halv elva, gick då hem till Tom vi kollade på världens roligaste film, sen blev det lite Xbox och sov en stund och ah vi tog det bara lugnt :) , sen vid fem hämtade mammi och familjen mig för vi skulle hem till moster och äta middag för min kusin fyllde år, blev kaos som vanligt, men var där till halv åtta då mamma körde mig till Tom igen vi bestämde att vi skulle se american pie , såg inte hela för mammi skulle pick me up så vid kvart över tio kom hon, sen så gick jag typ och la mig.
Idag slutade jag riktigt tidigt för halva klassen hade ingen naturkunskap , men jag fick iallafall tillbaka provet, fick 28 eller hon skulle räkna om så får antingen 29 eller 30 och 30 är VG så hoppas på det :) annars blir det väl bara G+ bra det också! aja ska plugga vidare nu tror jag!
byebye
<3


Feeeeeel Muchoooo Braaa

The smile on your face lets me know that you need me

skoldagen gick riktigt fortis, ett plus för det!
Skulle egentligen träffa Tom nu , men han var tvungen att gå på träningen, så det blir på onsdag :)
Ser vi framemot!
Vet inte vad jag ska göra ikväll, blir nog bara att ta det lugnt.
I morgon funderar jag starkt på att bege mig till gymmet!
måste träna!
aja
byebye
<3

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark

You make me happy

Gick och Mötte Tom vid halv åtta igår vid reno, vi gick in och köpte godis och lite, ingen av oss var sugna på det, så blev inte så mycket. Sen var det bara att gå hem i det kalla vädret, väl hemma kröp vi ner i sängen och kollade på två avsnitt One tree hill, sen vid halv tio började en film på femman som vi tänkte kolla på. så vi tog det lugnt låg och snackade och kollade på tv, till sent, vi gick sen och la oss, och sov till typ halv tolv, sen har vi legat i sängen hela dagen och kollat på mera one tree hill och bara myst. haha tror faktiskt han börjar tycka OTH är helt okej i alla fall ;) haha. Så han gick för kanske en halv timme sen.
har ingen aning om vad jag ska göra nu, får bara panik när jag tänker på att i morgon är det en vecka skola som väntar :( orkar inte!
aja
byebye
<3

Du gör mig verkligen lycklig
Med dig känner jag mig som att jag verkligen betyder nått
<3

Godis, One tree hill , mys

HAr varit i a7 hela dagen, var där vid halv tolv i morse, och så kom hem nu vid 20 i fem kanske, var och åt lunch med Emil och Emil och Lollo och Emelie : ) på donken haha ... inte riktigt okej!
men  Visby vann i alla fall båda sina basket matcher.
Vid halv åtta typ ska jag träffa Tom vid reno vi ska köpa godis, sen blir det hem till me och kolla One tree hill, och säkert någon film också :) , får se vad vi gör sen!
haha har precis städat mitt rum fort som vinden, kunde inte visa det så som det såg ut ;)
haha.
aja nu ska jag gå och göra nått annat.
byebye
<3

Stars Go blue

You are my Halo

Var på bio i går med Felizia Tom och Eric :) haha hade ju sett filmen innan men tydligen var det ett annat slut på den filmen jag hade sett, för fyfan, slutet var i alla fall skit läskigt ! vågade knappt gå hem. Men som tur var behövde jag inte det heller, vi hoppade allihop in i en taxi och åkte först hem till mig och hämtade grejs sen vidare till Felizia, såg film, sen gick Tom hem och vi andra somnade :) haha blev inte mycket sömn. men är ju fredag så.
Skolan idag var i alla fall BORING, seg som fan, Ska ha prov på ett stort jävla ekonomi kapitel om två veckor inte okej... Men helgen har man nu framför sig, och jag har planer för hela helgen faktiskt, Ikväll ska jag till Tom vet inte vad vi ska göra, är ganska trött så blir nog film, Han fyller föresten år idag , så ett stort GRATTIS till honom :) .
Sen i morgon blir det nog att jag och Felizia ska kolla på ishockey på dagen sen på kvällen ska jag och Tom köpa upp oss med massa godis sen blir det massa One tree hill, ska få honom att tycka om det : )
Ah har inte så mycket mer att säga..
men hör av mig :)
byebye
<3

I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

perfekto avslut!

dom senaste två nätterna har jag sovit i Felizias Crib :) .
I tisdags var typ hela släkten och bowlade, gick fan bra för mig alltså!?  konstigt nog..
SEn körde mamma mig till felizia , vi tog det bara lugnt och kollade på film och moffladeeee Kladdis, haha behöver inte gå in på allt, sent blev det i alla fall. Sen igår ville vi ju självklart avsluta lovet på ett toppen sätt, så dagen såg ut så att vi vaknade sent riktigt sen, och jag som ville hinna till gymmet, men det var bara att glömma , men gick i alla fall hem och duschade och så, sen gick jag tillbaka för vi var grymt sugna på sushi , men vi tappade lusten och åt istället på thai , skit gott :)  love it!
Sen var det hem och sen vid nio kom TOm vi kollade typ på tv och läste veckorevyn ; ) riktigt kul!
Sen typ vid halv tio- tio kom Oliver, vi satt och snackade och tryckte i oss godis , sen bestämde vi att vi skulle ut i pulkabacken så vi lånade Andreas pulka , riktigt snällt! :) , men var så kallt, så vi var snabbt tillbaka i felizias stugis , så vi alla kröp ner under filtar och täcke och allt, och kollade på någon mysko film, men typ somnade ,så såg inte så mycket, men blev en uppfriskande promenad och vi såg en räv :O , han bara låg och typ sov, oliver den galningen gick fett nära honom :P , läskigt! sen små sprang han i väg efter ett tag, visste inte att dom hade så mysko svansar ;P , har ju sett en på tomten som sprang runt och jagade en katt eller vad den nu gjorde , ett tag såg räven räddare ut en katten men i alla fall. tillbaka till går kvällen, vi gick tillbaka och kollade på en ny film. sen var klockan riktigt mycket, så det blev hejdå. En super mysigt och trevlig kväll i alla fall:)
aja, ska äta nu sen duschen sen fixning sen Bioooo:D
super!
byebye
<3


I Feeel Gooood

So cold

Kom hem med båten vid halv tolv i natt.
Skönt att vara hemma, men samtidigt tråkigt, skolan börjar ju på fredag också, fyfan, det längtar man inte till.
Vet inte vad jag ska göra idag, ikväll ska jag i alla fall träffa Johannaa, vi ska nog träffa lite folk :)
känner att jag inte har lust att blogga så det dyker väl upp nått kort inlägg då och då,
aja
byebye
<3
Hoppas på en bra start

2010

Kan kortfatta min nyår AWESOME! orkar inte skriva idag,
ska snart sova ska in till stan i morgon! och kolla i massa affärer :)
byebye
<3


RSS 2.0