I wish I knew how to make you want to be with me forever.

Har egentligen inget att säga förutom att jag i tisdags fyllde 18 det kändes ju bra :)
Och i lördags var det fest med släkt och så, vi hade hyrt en del av hamnplan och så kom pappa med familj och farmor och farfar visste ingenting så blev helt överraskad:) ,
Men ville bara dela med mig av det, nu blir det plugg.
byebye
<3
I wish I knew how
to make you
want to be with me forever.
<3

Take me out tonight

Oj vad dagarna går fort, man hinner knappt med.
Men denna dag har jag iallafall hunnit med stan med älsklingen min, sen åkte vi och köpte mat och körde ner till hamnen väldigt mysigt:) , sen så blev det en lång tur till tofta där det blev kaffe hos Markus! Trevligt.
Blev sen mat och trevligt, Tommen är nu på 18 års fest och jag hade inga planer för kvällen, så sitter här och äter Godis och myser med katten, väntar självklart på att min pojk ska komma hem men lär väl dröja ett par timmar till.
aja, lite om vad som hänt.
byebye
<3
I'll love you
till the sky
falls down
<3

I love your smile

Lovet är snart slut och egentligen har jag integjort ett skit av vad jag vill göra.
I helgen som var så åkte iallafall jag och Tommen till sthlm där mammut och syrran mötte oss vid båten och vi begav oss då till Mormor.
På lördag blev det in till stor staden där jag såg ut födelsedags presenter, så nu kan jag knappt bärg mig till tisdagen den 15:e :)  fast det blir stor fest redan den 12:e ;) .
har försökt plugga inte gjort några framsteg men iallafall försökt.
Idag tog även min älsklings favorit körkort:) ett stor GRATTIS till honom, nu kan han köra runt på mig hela tiden perfekt jö ;) vi har redan tagit en sväng idag det var kul det:) .
Naj men nu blev det ett långt inlägg.
byebye
<3

I want all of
you, for ever,
you and me,
every day.

RSS 2.0