Lördag!

Har vart i A7 hela dan, vart kul och jobbigt, ahh lite blandat..
Är lite smått stressad. Ikväll måste jag packa, ringa pappa och ahh fixa, för imorrn åker jag till fjällen, ska bli jävligt kul och skönt att komma iväg :) . Kommer sakna vissa personer jävligt mycket , ni vet vilka ni är :) , andra kommer jag bara känna en lättnad att komma ifrån....
väskan är nu så full den kan bli och imorrn åker det sista ner ;) , haha tryckte ner hela jävla dunn jackan :P haha.
Har tråkigt , sitta hem en lördag vilken höjdare NOT .

Men men får väl sitta här ett tag till , sen gör nått kul , kolla av det sista med packningen och lite,
kommer inte uppdatera så mycket nu, men nått litet då och då.

Ha en trevlig Vecka : ) ,

pusss byebye . . .

Åhhhh!!

Hitta en skit snygg klänning på Nelly :D, blev helt kär i den .
Här får ni en bild säg vad ni tycker :) .

Jasså!!

Jaa, mådde då inge vidare idag , kände mig sämre än vanligt . Men iallfall så kom gummsan förbi vid tre :D , var kul att snacka om massa , kollade på nån film på canal+ haha, var faktiskt helt okej film :P.
 Sen så åkte jag Emelie och Felizia ner på stan kollade läget, jag käpte en väska , har kollat på den jätte länge men idag så slog jag till ; ) . Blev den istället för parfym.
sen skulle vi reda ut lite saker med en människa, hahaha ett stort jävla skämt. aja bara den som skämmer ut sig.....
orkade inte med det, så drog vidare med Emelie och Felizia, och kolla på stan, kunde inte riktigt konsentrera mig, var så jävla arg..

Gick sen hem och åt, och ska snart fixa mig. Och vänta på Hampus, så vi kan kolla på film. så kanske jag lugnar ner mig lite.

Hahahah, kan fan inte sluta garva innom mig......
 
Hoppas ni får en bra kväll!!!
byebye . . . . .

Hemma!

Hallojj!

Ja, hm , skulle ju sova länge idag , men kunde inte sova vaknade vid kvart i åtta :O. haha , som vanligt när man väl får sova ;P.
men aja nu är jag upp och fixat mig lite. Ska nog bara ta det lugnt hela förmiddagen, sen så kommer Älsklings gumman förbi vid kvart i tre :D måste träffas innan jag åker , för sen på lovet åker hon, och då får vi inte träffas på två veckor :(. men vi ska nog klara oss;). Ja sen vid fem ska jag och Emelie ner på stan, och göra en sak, sen så ska jag nog köpa en parfym :) , ikväll, kommer Hampus hit och vi ska se Film :) mys. haha kakan igår blev perfect ;) , och så spelade vi kort hahah , jag vann ,eller enligt honom blev det lika , men vi körde ju med mina regler :O:P. Sen kolla på vi på Cops och tog det lugnt : ) .
Ja nu kommer jag vara ledig i två veckor kan det bli bättre ;). Åker på söndag så kommer inte blogg så mycket, kommer nog nått mobil inlägg nångång i backen ; ) .

Skriver sen om vad som hände idag.

frukost time : ) ,

Vad ska ni göra ikväll ? :)

byebye . . . .


Torsdag!

GodDag!

Har precis tagit en varm skön dusch, och fixat lite : ) . ah är ju sjuk, så gick i skolan i två timmar , Hade so vi snackade bara om klassresan :D, sen hade vi no fick tillbaka provet , klarade det iallfall :) , typ nära VG tror jag men blev bara G ändå, är inte speciellt lätt att få VG av våran lärare :O. mamma skulle hämta mig vid kvart över tio , men jag drog över på tiden för jag var tvungen att skriva ut och fixa mitt svenska arbete ifall, det inte kom fram igår när jag skickade det på mail. Så kom till solberga parkeringen vid halv, haha  ; ) , mamma var lite smått irriterad. men iallfall åkte hem, jag åt lite, snackade med Wilma i telefon ett bra tag , sen duschen . och nu sitter jag här och har fixat mig och så :), Vid tre kommer iallfall Hampus vi ska baka kladdkaka tänkte vi  ;) , sen äta den och kanske se nån film, eller så kanske vi ska ta och spela kort :P haha . men iallfall nu ska jag gå och göra nått annat .

Kommer vara hemma imorrn också , så kommer slänga iväg nått inlägg på dan. sen får ni se vad som händer på eftermiddagen , kommer skriva lite om det... . .

Vad ska ni göra idag? : )

byebye . . . .

bra/dåligt!

God Dag !

Idag hade vi engelska nationella Del C, tror det gick ganska bra :). Men iallfall åker ju till fjällen snart, ska bli skit kul :D.
Det värsta är att jag typ fått ett virus, jag har ju klagat över att jag mått dåligt och är jätte förkyld. ja nu har det gått en månad och har det fortfarande. Så mamma ringde läkaren, och hon sa att jag måste vila och dricka varmt och ahh ta det lugnt , så mamma har nu satt stopp för mig att gå till skolan. Så imorrn ska jag vara i skolan i två timmar, sen så blir det att åka hem. vill ju vara frisk till fjällen på söndag :D. Men iallfall Hampus kommer iallfall hit imorrn : ) tror jag annars är vi nog hos honom:) .  Äntligen snart klar med svenska arbetet så jag kan skicka in det till henne :) så har jag det gjort iallfall :D. Fan att jag ska gå och bli sjuk nu :( , får väl bo i bastun så får dom andra åka skidor ;) . haha, nej men nu ska jag försöka skicka iväg mitt svenska arbete , sen har jag bara matte och ska kolla lite på spanskan fast jag inte ska ha läxförhöret så är det ju bra om jag kan orden lite ändå ; ) .

Byebye.. . .

Stressad!

Ja kom nyss hem från affären. Mamma och jag skulle på stan och köpa skid glasögon och vantar, självklart är det typ slut över allt iallfall, skid glasögonen, menar verkligen över allt . och jag måste ha ett par. Sen skulle vi köpa nytt smink, men självklart har hon stäng för jag har ID och det finns typ bara på ett ställe här på gotland. 
Börjar bli stessad med plugget nu igen, och bestämma saker finns så mycket saker jag behöver köpa göra och bestämma. Hinner bara inte med allt :s .  Stänger snart av orkar inte bry mig snart igen, trodde jag hade kommit över det. allt var så bra, men nu är det jobbigt och stressigt igen :( , ska bli skönt att komma iväg och inte behöva tänka på allt. har bara en viktigt sak jag måste bestämma fort, sen är det ganska lugnt :)

slängde iväg ett kort klage inlägg kände att jag behövde det  ; )

byebye. . .

Okej?

Assså shit , var har hänt med vädret :O , mina planer som jag hade idag var bara att sätta ett streck över . iallfall som det ser ut nu. Elen kom nyss tillbaka och jag kan iallfall sätta mig och plugga på svenskan  :  ) . Men har aldrig vart med om nått sånt här snö väder , det är helt sjukt :S , Vart är världen på väg  ;)  . men iallfall det börjar avta och vi ska nog dra till stan och det ändå :) , för det är ett måste .

Ah men nu har mamma lagat lunch och jag ska äta sen plugga sen åka iväg.

Akta så ni inte blåser bort ; ) .

Byebye...

blandat !

Ja , helgen blev jätte lyckad :) , lördagen tillbringade jag i A7 på dagen. Sen så på kvällen såg jag och emelie på nån skit äcklig film :O . sen gick vi ut en stund och och tog en promenad , trevligt :) gick sen hem för att jag tänkte krypa ner och se en film  : ) , men det blev lite ändrade planer, Hampus kom förbi vid kvart i tolv, och vi såg film tillsammans :) var mys :D.  Sen så vid två åkte han hem , och jag kröp till sängs , på söndagen vaknar jag och mår skit dåligt :O , kände mig sjuk och aa orkade inte röra mig huvudet var som en bomb :( så såg bara på tv hela dan , lite dåligt samvete men det har jag haft dom senaste fyra veckorna för att jag inte tränar :S .

Men iallfall måndagen gick snabbt sista måndagen på tre veckor i skolan :D , Jag och wilma gick lite på stan och fikade , var mysigt , sen kom mamma och hämtade oss, behövde dra till kvarnen och köpa skid saker . FÖR åker på söndag :D Sen drog det av hem till mig , åt mat och sen till reno och köpte godis. och nu sitter vi båda två här och DÖR av att vi har så mycket lock för öronen :O , gör så jävla ont vi har typ testat allt men inget hjälper :( får panik .......

Är ledig imorrn, så har massa saker att ta i tur med . så kanske bara slänger iväg ett inlägg på morgonen.

Morgon dagen !
- Lämna CV
- Handla till fjällen
- Plugga
- Köpa andra viktiga saker
- Röra lite på mig
- Plugga mer


Så där nu ska jag gå och göra nått annat så tankarna försvinner från mitt öra .

byebye . .. .

A7

God kväll !

Ja börjar med att säga att går dagen blev toppen. Började med att träffa Felizia vi köpte naturgodis och satte oss på ringduvan och pratade om massa var  mysigt :)  . Sen vid kvart i åtta så träffade jag Hampus vid bingan köpte cola och tictac innan vi drog hem till honom  ; ) . han började fixa med datan som skulle kopplas in till tven och massa haha gick inte som planerat men han lyckades till slut ;) . jag kände för lite skräck så det fick bli Friday 13 , kan säga att den var väldigt äcklig och läskig , sen snacka vi och massa, och kolla lite på mr bean ;) , haha så jävla rubbad  han är . Ja sen så körde han mig hem på cykeln haha kan säga att det var jävligt kallt men det gick fort som tur var : ) . Kort sammanfattat det blev en lyckad och mysig fredag :).

Lördagen blev också lyckad så här långt,  fast det var lite segt att gå upp, klockan ringde halv åtta men kom inte upp förens kvart över ; )  , sen var det att bege sig till A7 där jag har spenderat HELA dagen , laget har spelat och jag och Emelie har hejat , lunch blev Donken ,  jag och emelie gick dit och på vägen mötte vi nån mysko gubbe , han pratade om apor och jesus och massa :P. middag blev på Lilla elefanten mysigt :) .  och ja nu sitter jag här , och ska bege mig till Lolllo och Emelie...

Vad ska ni göra ikväll ? :)
  
Byebye

Fredag!

Hallojj,

Idag vaknade jag och det kändes som en riktigt bra dag :) , jag gjorde mig i ordning och begav mig till skolan .
Hade först eget arbete så jag jobbade med svenskan eller tränade till redovisningen . Sen var det två elevnsval till, sen var det dags för redovisningen , var jätte nervös , klarar verkligen inte av att stå framför klassen och snacka men annars går det prima hmm mysko  ; ) . Men iallfall den gick jätte bra tyckte typ alla, jag lyckades sälja min bok ;) en som tyckte den värkade bra och ville läsa den :)  , haha. Sen lunch var helt okej mat tyckte det jag , var hungrig så det gick ner iallfall ;P. Sen slutligen engelska , men vi tog det bara lugnt fick veta engelska nationella :O , jag fick iallfall G+ känns bra ändå , har ju  del C kvar på onsdag, men iallfall jag var jätte nervös så jag är nöjd med G+ :D ,

Resten av dagen/kvällen ser ut så att vid tjugo över tre ska jag möta upp Felizia , har inte träffat henne på jätte länge . Men idag så ska vi ses gumman <3. Vi tänkte dra ner till glassbaren och äta glass, men solen försvann så får se hur det blir med det ;) . Sen hem och äta, för vid halv åtta ska jag dra hem till Hampus, vi ska typ se nån film  tror det blev Rec men om inte den är bra så blir det nog Twilight för han har inte sett den och det måste man göra :O .

Nej nu ska jag gå och leta efter kakor, som jag vet att en viss person vill ha ikväll ;) ,

Ska ni göra ikväll då ? :)

byebye

Kallt?

Varför ska det blåsa storm ute ? :O , På dagen är det sånt skönt väder att man bara vill mysa ute . Men på kvällen nej men då är det typ värsta stormen :S Märkte då detta , pga att jag och Emelie gick hem från A7 , kan säga att det var is kallt och vi hade motvind. Får bara hoppas att vädret är bättre imorrn :) då jag ska gå hem från skolan tror jag ; ) .

Ja nu sitter jag här och känner verkligen suget efter nått att äta :O . men försöker hålla emot , men det är svårt .
elller brukar ni klara det när ni verkligen känner suget ? :P

Men iallfall ska nog gå och hämta den sista bullen iallfall ,

Ha en trevlig kväll : )

byebye


Mysig vårdag ! : )

HejHej ,

Idag är det en lugn dag jag har framför mig :). Gick upp imorse gjorde mig iordning, gick till skolan hade so en timme, haha fyfan vi har vikarie för våran lärare är i fjällen typ . Men iallfall våran vikarie är typ präst och pratar i slow  verkligen, har samma tonläge hela tiden , så man typ kopplar bort hennes röst, så tjejorna satt vid ett bort och snackade och höll på hela lektionen. Sen var det då dags för No provet :S  . Det var svårare än vad jag förväntat mig , hade ju pluggat på allt om den där jävla cellens delar och massa för det stod att man skulle kunna det. Så kommer det inte en ända fråga om det :O. men ett G blir det iallfall . Sen så blev jag hämtad för jag mådde inge bra behövde vila upp mig. så jag kröp ner i sängen och började plugga lite när jag kom hem , sen blev det att jag satte mig här och började skriva på svenskan , på det jag ska säga imorrn när jag redovisar . Det blev riktigt bra blev jätte nöjd :) har haft stopp på vad jag ska skriva i flera veckor och nu bara flödar det över :P.  så nu ska jag bara lära mig det , sen är det lugnt med pluggandet ett tag framöver .

Kanske drar och kollar på träningen idag, har inte vart där på typ tre veckor :S.så ikväll blir det att kanske dra dit sen ta det lugnt :). haha blir tydligen donken till middag hörde jag ;) . alltid lika gott men inte så nyttigt dårå :P.

Nu säger jag det VÅREN ÄR HÄR :D , så himla mysigt väder ute :)

Ha en bra vårdag skriver sen :)

byebye

Onsdag!

Hej!
förlåt bloggen för att det har varit dålig uppdatering . Stryker över det , pga att när jag startade bloggen så lovad jag mig själv att inte be om ursäkt om jag inte bloggat på ett tag osv. Men inge mer om det , finns ju anledningar till varför jag inte haft tid .

Idag var det en väldigt lugn och skön dag :) solen är ju jätte skön, vill bara sitta ute och mysa :) . Men iallfall skulle haft rörelse som sista , men så missar jag och tjejorna i klassen gruppen så när vi kommer ut så är dom borta :O .haha. så vi bestämmde att skita i rörelse och gå hem, så jag började då gå hem och jag fick ju rörelse undertiden  ; ) .
Juste hade ju engelska idag , vi fick inte veta vad vi fick på engelskan men hon sa att alla hade klarat G , fyfan vilken lättnad :) . Nästa vecka är vi lediga på tisdag och så har vi Engelska nationella del C på onsdag , ska bli så skönt när alla proven är över :) .
Dennna vecka har jag No prov imorrn på morgonen sen drar jag hem, känner att jag måste få vara hemma nån dag så min jobbiga förkylning får en chans att försvinna , Sen på fredag blir det skola igen och då har jag svenska redovisning om min bok som jag har läst . Jag läste "Den du inte ser" av Mari Jungstedt, Verkligen jätte bra, den tycker jag verkligen ni ska läsa om ni inte redan gjort det :) . ganska läskig men mysigt att sitta och läsa ändå ;). Sen helg ska bli så skönt :)

på söndag är det bara en vecka kvar sen drar klassen till fjällen ;) :D.

Men ska nu fortsätta mitt pluggande på No:n ....."SUCK"

Vad har ni gjort denna sköna vårdag ? :)

Trött!

Inte så vanlig dag idag , först så hade vi musik i 30 min sen så begav vi oss till säve och kollade på nån tråkig teater . Den var verkligen boring . Men sen så var det dags för spex haha våran klass hade djungel tema och jag var lejon ;). SÅg faktiskt ut som ett lejon  ;). Sen var det no fick sluta tidigare så jag och Wilma drog till banken ocgh jag skullle fixa lite sen drog vi ich fikade på Ringduvan :) jätte mysigt och så pluggade vi no , så nu kan jag provet tror jag :) . och nu är jag jätte trött , huvudet är helt tungt . Har ju rätt mycket plugg i veckan , längtar tills den är över :)

ja imorrn händer väl inget speciellt hoppas inte vi får tillbaka engelska nationella bara, vågar inte (A) .

Vad har ni gjort idag då ?

byebye


Helgen som var!

Hejhej

Ja det var ett tag sen jag bloggade ett långt inlägg och skrev nått klogt :P. men nu kommer det ett börjar med att berätta om helgen.

Lördag.

Vaknade runt halv tolv då gick jag upp och gjorde mig iordning, och pluggade lite svenska . Sen så hörde jag av mig till Emelie och undrade om hon ville hänga med en runda till stan och det ville hon :). Så vi åkte ner dit men först sprang jag in på ett ställe och lämnade ett CV för sommarjobb. sen nere på stan gick vi runt lite och hittade ganska mycker fint, och på vägen hem köpte jag en drick på Donken . När jag kommer hem så är det full fart här hemma mamma fixar med maten för mormor fyllde nämnligen år så moster och hennes familj kom vid fem och vi åt middag och snackade . Sen vid 7 så kom Hampus förbi och vi började se på nån mysko film men ändå ganska rolig :P men efter typ en kvart så sticker mamma in huvudet och frågar om vi vill se melodifestivalen med dom. eller moster och dom hade åkt hem då . men iallfall vi tog med oss allt ut och såg det med min familj. Det var väldigt trevligt tyckte jag iallfall :) Sen vid halv elva begav sig Hampus och jag drog till Emelie och lollo och såg på  del två av en film som gick förra lördagen också , den var ganska läskig  ; ). Sen vid tolv så drog jag hem, skulle upp ganska tidigt på söndagen :)


Söndag.

Vaknar av en sång som nog alla känner igen ;) slutar iallfall med hurra hurra . ja ni fattar säkert att det är min födelsedag ;) . så jag fick frukost på sängen och presenter :) Lägger upp lite bilder på en del av det jag fick längre ner i inlägget :) . Men iallfall dom gick ut ur mitt rum efter ett tag och jag somnade om :P.  efter typ en timme kommer mamma in springande och säger att jag bara har två timmar på mig att göra mig i ordning och baka kladdkaka blir då lite stressad och hoppar upp ur sängen och börjar göra mig iordning för sen vid halv ett skulle jag träffa Lollo och Emelie och bege oss till A7 där vårt lag spelade match mot Div2 västerås.  Gick inte så bra men iallfall, Vi gick sedan hem och jag skulle få gäster (släkten) . Fick massa fina presenter Bland annat en lampa från mosters butik jätte fin och bra märke :D . och sen blev det mest pengar och så . Har även pappas presenter kvar :) vet vad jag ska få men ändå lika kul :D . Sen drog gästerna och jag började plugga på mitt NO prov "suck" att man ska behöva göra sånt på sin födelsedag ;P . sen myste jag framför tven och såg på Wipeout så jävla kul det är ;) . ja det var väl min dag :) .

Det som ligger fram av dom sakerna jag fick :) 
  
     Verkar super!     Är en super bra mobil
kolla vilken cool lampa, speciellt vad den gör på väggen :)


Kommer mer sen av vad jag fick tror jag :)

Byebye

16

Ja idag fyller jag år:) . Fick en ny mobil inte riktigt en sån jag visade att jag ville ha, men nöjd ändå. Sen blev det lite pengar och en twilight bok:) . Sitter nu och mobil bloggar samtidigt som jag kollar på när mitt jag spelar match:) sen kommer det gäster senare :) berättar om går kvällen sen:-) byebye

23:48

12 Minuter kvar:D


Lördag!

God morgon !

eller morgon kanske inte passar in men ändå , jag vaknade iallfall för en stund sen och har pluggat lite svenska och ätit frukost. Ska snart hoppa in i duschen. Vi fem får vi gäster eftersom mormor fyller år idag, och hon bor ju inte på gotland egentligen så hon är här och då blir det att vi håller i hennes födelsedag.  Vet int riktigt än vad som händer idag men har iallfall planer för kvällen :D . 

Imorrn kommer jag nog inte skriva nått men dagen kommer iallfall se ut så att,
Kl halv två så ska jag åka och se när mitt lag spelar match , sen vi fyra kommer det gäster ska ha fika och så här, sen på kvällen kommer det bli plugg plugg plugg och åter igen plugg. låter inte så kul att plugga när jag fyller år men har inte så mycket val om jag ska bara ärlig.

ska duscha nu byebye .

Nada to do !

haha, okej ni tror säkert att jag inte har nått liv :P . bloggar 24/4  men jag har bara så tråkigt .Orkar inte plugga kan göra det imorrn på dan innan våra gäster kommer tänkte jag ;). Imorrn fyller min älskade mormor år :D ville bara säga det . ahh har inget att göra inget att skriva kan försig slänga upp en bild på den mobilen jag önskar mig på söndag:D. Så himla söt :) .

Sen önskar jag mig av pappa en jätte snygg herrklocka han har bra smak för klockor, så han hittar nog en perfekt ;).

Tar kort sen på söndag på det jag fick och massa så det kommer ni få se iallfall  :).

Fan vad hungrig jag är :O inte ätit nån riktigt mat på hela dan ;P. så ska gå och sno lite saker från tacosen som mamma har börjat med ;)

Vad ska ni göra ikväll ? :)

Yess!

Ja då är jag hemma från skolan, slutade egentligen halv ett efter nationella. Men jag och Rebecca gick på stan för att hitta saker till spexfotot vi ska ta på tisdag :O . Vi ska då vara djungel i think . Jag valde att bli ett lejon känns coolt värsta stora håret sen så tar jag nog chinos och nån liknande tröja :p. Men tillbaka till nationella det gick bättre än jag trodde det var lättare än vad jag trodde också . Läs grejen gick bra tror jag, men hör saken gick super. Som jag sagt jag är bättre på att höra och prata  än att läsa och hitta svar i en text :P. Men jag klarade G på båda kändes det som iallfall :) .

Kvällen ser ut så att det blir tacos till middag sen vid sex tiden ska jag bege mig till lollo och emelie, och vi ska åka och kolla på när Ladies spelar i söder . jag och lollo ska tydligen stå i kiosken :O . Inte så kul menmen. sen drar vi hem till dom och tar det lugnt tror jag :).

aja nu ska jag snart plugga lite Svenska nästa vecka är det Svenska redovisning och No prov :O  så ska sätta igång snart.
Bara Två dagar kvar sen fyller jag år :D.

byebye.

Nervös !

Fyfan, jag är jätte nervös :S så här var jag inte inför svenska nationella. men jag vet varför jag är nervös, det är pga att våran engelska lärare har hotat att ge oss IG ju :O . om en timme och 45 minuter sitt jag där och kämpar med provet :P . Skriver sen när jag kommer hem om hur  det gick .  

Önska mig lycka till !!!!

hoppas ni får en lugnare fredag än jag :)

Filmen!

Ohh måste börja med att säga att filmen var super :). Ibörjan så var den inte så sorlig men sen fyfan, man kunde inte hålla tårarna inne, men jag försökte iallfall, satt ett gammalt par framför mig och jag såg att hon också grät så var iallfall inte ensam :p hehe. Men den är iallfall värd att se . vill inte avslöja nått ifall nån av mina läsare inte har sett den. 

Nog om filmen sitter här hemma nu och har nada to do , lite tråkigt... För det enda jag tänker på är hur nervös jag är inför morgon nationella i engelska, kan medge att jag är ganska bra på engelska iallfall att snacka. men lite nervös över hör grejen och det.. Våran jävla lärare har ju sagt att om vi inte klarar nationella så får vi inget slut betyg i engelska och det gör ju bara att man får mer panik :O.

ahh men nu väntar mitt te på mig som mamma har gjort :) ,

hur har eran eftermiddag sett ut ? :)

Bio!

Ja, det blev ett inlägg endå , har redan pluggat lite på engelskan och känner att det går som det går lite. Tror endå det kommer gå prima hoppas det iallfall :D . FIck just en lysande idé om att jag ska bjuda min kompis Emelie på bio , hon har ju precis fyllt år och så, sa ja det blir planen ikväll vi skulle ha sett Män som hatar kvinnor , men den var fullbokad så det får bli i taket lyser stärnorna men det ska bli kul det med :) . alla säger att dom gråter så otroligt mycket, får en känsla av att det kommer jag också göra :P.  Men skriver och berättar om filmen när jag kommer hem,

byebye!


Dags!

Jaa, då är det snart dags att bege sig till skolan. Torsdagar är långa och jobbiga i allfall förmiddagen, har No So en timme sen bild och matte . aja men jag skriver senare ikväll, har inte tid nu under dagen för jag har massa plugg att göra när jag kommer hem.

Hörs sen !
Ha en bra dag allihop

Middagen!

Okej, vill börja med att säga ursäkta för mitt förra inlägg. Var inte bra och inte roligt att läsa alls . Men iallfall jag kom iväg till skolan kom lite sent var arg och massa, men det gick över när jag träffade några från min klass :D . vi började som sagt var laga TAcos som vi skulle bjuda våra föräldrar och släktingar på, blev ritkgit gott. Sen snackade vi om klassresan vi åker nu den 29 mars så jävla kul det ska bli :D . kan knappt vänta, men jag missar ett möte jag skulle gå på för att kunna börja övningsköra lite synd men det kan jag ju göra nån annan dag :D nu är det inte långt kvar tills jag fyller år :) . Som sagt klassresan bär ju av till fjällen, låter jätte mysigt där vi ska bo, måste bara skaffa mig en big bag ;) så allt får plats .  Imorrn är det träning för första gången på hela veckan ska bli jätte kul (A) :D

Men ska fortsätta kolla på Grey´s anatomy :) .

Vad har ni gjort ikväll ? :)

Onsdag!

Skolan gick jätte segt, vi hade rörelsepass som sista , fyfan säger jag bara skorna kändes som en stor sjö när jag väl var hemma. Orkar inte med det här jävla vädret , måste gå till skolan varje jävla dag och sen gå hem, plus att man typ inte ser nått för snön åker rätt in i ögonen kul verkligen skit kul ..... Sen ikväll så missar jag en basket match som jag jätte gärna ville se, för vi ska ha middag med klassen och massa föräldrar och ahh , inte så kul direkt . Har ingen lust för nånting egentligen , är bara jävligt sur och irriterad på allt.... Men iallfall får väl laga maten äta den, sen dra så fort som möjligt, Imorrn är det sista dan innan vi har Engelska nationellla och jag börjar bli riktigt nervös , våran engelska lärare har inte förberätt oss alls, på svenskan fick vi iallfall träna lite innan.. aja nu ska jag gå och hitta ett jävla kort på mig själv så jag kan skicka in till nått jävla sommar jobb. Blir så jävla trött på allt, och jag förstår om ni inte har lust att läsa mitt arga inlägg, men jag var bara tvungen att skriva av mig ....

byebye

hmm!

Jaa hade ju som sagt spanska prov idag ! , fyfan säger jag bara, hade pluggat på allt verkligen allt hon sa att man skulle kunna, så kommer det typ inget om det, bara en jävla text man skulle hitta massa olika frågor i , fattade typ nada av den, men men tror iallfall att jag klarar det elller det måste jag :P . Dagen fortsatte, men på So:n klarade jag inte av det längre, mådde så jävla dåligt, huvudet typ kändes som det skulle sprängas . så jag begav mig hem i snöstormen och mamma gjorde varmchoklad till mig hemma (A) :D  goott. sen så la jag mig framför öppnaspisen och somnade haha :P men skönt var det . sen så var det mat dags och satte mig här efter och äter nu en glass och lyssnar på musik . ikväll ska jag inte plugga nått tänkte jag bara ta det lugnt så hjärnan får vila , och så ska jag självklart se DH :)

skriver nog igen sen !

byebye

Skön dag!

God kväll ,

Har inte haft tid att plugga på hela dan faktiskt  , har inte änns suttit vid datorn  :) . känns iallfall jätte skönt . Skolan var väl helt okej, väldigt trött bara , och smått irriterad över allt : P. Kom hem vid halv fyra och satte mig och började plugga på spanska provet som är imorrn :O . är lite nervös faktiskt , kan det nu men alla lärare gör ju typ om sina prov så mycket , då fattar man typ nada :P men iallfall , sen var det middags time och det var jätte god mat : )  . Efter det åkte jag till affären och handla lite sen blev det en road trip nere vid havet  : ) . Kom hem vid kvart över sex och satte mig framför öppnaspisen och pluggade lite mer. Men tröttnade ganska snabbt och låg bara och smsade och tog det lugnt :) . Kvällen blir vä latt jag tänkte äta lite vindruvor snart eller göra läsk im not sure yet  ; ) . men iallfall nu ska mamma förhöra mig vidare på spanskan ,

Önska mig lycka till (A) hehe :D ,

Ha en bra kväll  : ) .

Söndag!

Känns ganska skönt med söndag  : ) , brukar hata söndagar eftersom det är skola dan efter. Men idag har jag fått saker gjort och då känns det bra :). Började med att göra en stor frukost på sängen till mig själv :P . sen tog jag fram spanska böckerna och började plugga har förhört mig själv på allt nu och det sitter jätte bra . sen så gjorde jag mig lite i ordning tänkte egentligen inte gå utan för dörren idag , men planerna ändrades till nått bättre . Ska nämligen ut och fika med tjejerna iklassen ska bli mys att bara sitta och prata med en STOR Latte  : ) .  Och jag kom nysss på att om EXAKT en vecka fyller jag år :D ska bli jätte kul faktiskt . Kommer få massa fina och bra saker :D . nu ska jag sätta på lite musik och bara ta det lugnt byebye:D 
 
GRATTIS Emelie som fyller 18 idag :D hoppas du får en underbar dag !!

Hur var eran helg ? :)

070309

Vaknar av att mamma står brevid mig och håller i min mobil , vaknar snabbt till av panik och bara va "VAd håller du på med??", hon bara jag behöver ett nummer . men jag hade inte änns nummret så hon gick , sen så kommer hon in ännu en gång och frågar om Ellla min lillesyrra  ( tre år) får använda en sak som står på vinden som jag lekte med som lite , kändes onödigt vad fan ska jag ha den till liksom :P . ja men sen så gick jag upp vid kvart över elva  och åt frukost. Senare typ vid ett så kom mamma hem med MAX mat ofta jag är hungrig då efter min utsökta frukost liksom :P . men iallfall vi skullle på dop vid halv tre men jag hade glömmt det , så vid tjugo över ett hade jag forfarande inte gjort mig i ordning , och vi skulle åka kvart i två snacka om att jag blev stressad, så fort in i duschen en snabb sminkning sen åkte vi, det var helt okej gillar vanligtvis inte dop dom går så långtsamt haha . men vi var där en timme typ, sen blev min lillle syrra sjuk och då åkte vi hem . var hemma i fem minuter sen gick jag och lolllo ut och gick i en timme, fan vad kallt det blev efter ett tag :O . väl hemma så förhörde lollo mig på spanska provet som jag kunda allt av typ ;)  , så åt vi lite. ska snart åka till Maxi och köpa lite saker sen försöka få mamma att hyra film , känns som en sån kväll i kväll :D .
Lollo sitter just nu och räknar alla sina sms så jag för väl sitta här för mig själv :P . 

byebye ha en trevlig kväll !  : ) 

Fredag!

Ah skolan gick väl bra , kändes onödigt att vara där , fick typ inget gjort alla bara snackade :P . Men jag pluggade iallfall lite spanska kan nästan allt till provet så känns skönt att kunna det iallfall :) . Sen så satt jag och väntade på Wilma i två timmar hon fixade lite saker , men tiden gick fort ändå, har du en Ipod och en mobil så ;) . När hon var klar så snackade vi liter sen drog jag hem , och har precis ätit upp mina goda risifrutti och lyssnar på musik . Har egentligen inget nyttt att säga vet inte varför jag skriver detta inlägg känns onödigt men har inget annat för mig så :P. Kvällen ser fortfarande ut som att det blir att vara hemma och ta det lugnt , känner mig deprimerad och trött :( .

Vad ska ni göra ikväll ? : )

Skola.

Godmorgon!
Sitter här och äter frukost , börjar bli lite stressad , sov lite för länge idag :P.  Men iallfall har precis sminkat mig och ska snart fixa håret välja kläder och så lite smått . Sen så blir det att cykla vidare till skolan, tror vi kommer ha typ SO hela dan  "suck" asså hur dum får man vara och göra så :S. Slutar iallfall ganska tidigt  halv två , så det är ett plus. Sen så tänkte jag höra med min lärare om jag inte kunde få en timme att plugga på spanska provet , känner att det behövs . jaa det är så här mycket jag vet om min dag idag , skolan sen har jag nada planer :P måste komma på nått känner jag, det är ju fredag liksom .

Skriver senare om dagen och lite annat !
<3

Roligt!

hahahah nu sitter jag här med Felizia jaa, jag tror inte det är nån ide att säga vad vi gör :P. Ingen skulle fatta våran humor ändå (rolig imitation) haha roligt är det iallfall .  jaa skolan var väl helt okej , lite segt i början av dagen men det gick fortare med tiden :P . sen så mötte jag upp Felizia vid bussen :D , så vi gick hem till mig och har nu ätit pizza jätte gott:D. Felizia ska sen dra vid 6 tiden på nått möte , och jag drar i samma veva till träningen . sen blir det hem och plugga och sitta vid datan . ja det är väl kvällens planer . imorrn så skulle våran skola vara ledig eller alla är det förutom våran klass och en annan, som våran lärare tvingar oss att gå iskolan . kul liksom två klasser i hela skolan :O . nej inte kul .

men nu ska jag vara SOcial med Felizia ;D.

byebye have a nice day ;)


Onsdag!

Godkväll läsare !

Ja Idag har det inte hänt så mycket , gick upp vi halv sex sen så duschade jag och gjorde mig i ordning . Sen la jag mig igen och kollade lite på tv men jag somnade och vaknade av panik för klockan vart typ tjugo över sju och jag hade inte fixat mig klart och jag var tvungen att gå till skolan , så jag blev lite stressad , men jag hann klart till halv och då började jag gå . När jag är vid Tjelvar skolan så möter jag Lollo hon åker bil till skolan så jag åkte med dom så behövde inte gå så långt ; ) .  Skolan gick snabbt var inte med på idrotten är fortfarande jätte förkyld "jobbigt" . Juste vi fick veta vad vi fick på svenska nationella läsförståelse saken, jag fick VG blev jätte nöjd hade inte förväntat mig det, så det blev jag glad över:D . så det gjorde att min dag blev bra :P , sen så var det att vandra till coop med lollo och vi köpte kakor och jag vatten också , som vi åt på vägen till säve där vi skulle se fotboll idag igen . Lollos klass spelade hehe ja det gick väl sådär :P . så nu har jag precis gjort engelska läxa och ska snart plugga musik och spanska . Jag har jätte ont i hjärtat undra vad det beror på :O känns läskig iallfall . så nu vet ni den informationen också hehe :P.

Hur har eran dag sätt ut ? : )

Orkar bara inte !

jaa nu sitter jag här ,fast jag egentligen borde sitta och plugga engelska och spanska. slutar alltid med att jag sätter mig framför datan istället , har lovat mig själv att inte göra det  men jag håller det aldrig : P . men iallfall idag har  jag vart iskolan en tuff dag segade igenom den , skulle ha träffat Felizia och Lollo och gått och kollat på fotboll i säve , men Felizia mådde inge bra så det blev bara jag och Lollo men det var ändå jätte kul :) men synd att du inte kunde komma med gumman, krya på dig <3.  Fotbollen var iallfall helt okej, lite jobbigt bara men man får stå ut , finns inte så mycket att göra liksom.  Hoppas det blir bättre snart iallfall : ) . men nu ska jag försöka sitta vid datan och plugga , önska mig lycka till ;) ,

Byebye

börjar det igen !

Så himla trött , man känner verkligen att man vart iskolan , hjärnan känns så tung :P men är ju bara fem veckor sen påsk love och däremellan ska vi åka till fjällen med klassen ska bli jätte kul : )  . men iallfall , klockan ringde otroligt tidigt tänker inte säga när  ;) visa kanske får panik av hur tidigt det är . men jag slängde mig upp ur sängen iskallt sen in i en varm dusch  : ) . sen gick mamma upp och gjorde varm choklad till mig så himla gott  , sen var det bara att börja bege sig till skolan "suck" slutade inte förrens kvart över tre matte  i två timmar jag som hatar mattte . Vi fick reda på att vi ska ha spanska prov nästa  tisdag också , hoppas det kommer gå bättre än det förra iallfall , det provet kunde ha förstört mitt VG jag har :P  . sen var det dags att dra till träningen men jag tränade då inte , pga min jobbiga hosta , sen nu väl hemma har precis ätit middag och ska snart dra och plugga på allt möjligt jag har i läxa och prov osv.  ja det var väl ganska kortfattat hur min första skoldag såg ut efter en veckas lov ,

Hur var eran dag ? :)

Söndag

vaknade i morse hos Johanna , går kvällen blev riktigt bra. Hade jätte kul om jag ska vara ärlig :D . jag och Johanna vaknade vid kvart i tio imorse tror jag , så vi gick ner och åt frukost sen såg vi på två filmer sen blev det lunch fast jag åt min ben and jerry´s glass  ; ) sen blev det mer film . Vid halv fyra kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem och jag såg på tv , middagen blev pizza kändes inte nyttigt alls , tror inte jag ätit nått nyttigt ihelgen :P haha . sen så såg jag faktiskt One Treee Hill fast inte hela var tvungen att göra matte läxan så det känns bra att ha den gjord och jag fattade allt jag gjorde :O :D. så nu sitter jag är med mamma i soffan och ser på Bones ska nog gå och hämta nått att dricka är törstig . blev ett kortfattat inlägg men har ni nått att läsa iallfall ;)

Vad har ni gjort i helgen ?:)

RSS 2.0