fullt upp!

Godmorgon

 Vaknade precis har faktiskt sovot riktigt bra inatt . Förutom att jag hostat jätte mycket nu på morgonen började typ vid sju :P. Men iallfall nu ska jag snart hoppa in i duschen sen fixa mig sedan börja packa. För jag ska nämnligen bosätta mig i Johannas hus i natt  : ) , först ska vi se på basket matchen i Söder jag Emelie Johanna och Lollo sen så fortsätter bara tre av oss ner till donken och äter våran utsökta middag . vandringen fortsätter sedan till Johannas crib , där vi ska spendera kvällen ; ) vet inte riktigt vad som händer men det får vi heltenkelt  ta och se bara . 

Ja det blir väl sista kvällen som det händer lite saker söndagar brukar ju vara plugg och sov dag . så imorrn tror jag inte det blir nått inlägg, kan istället berätta vad jag ska göra. Kommer vakna sent hos johanna tror jag, sen så hämtar mamma mig vid henne när båten kommer in vid kvart över tre , sen hem och pluggggaaa , har sagt att jag ska plugga varje dag nästan men det har bara hänt en eller två av alla dagar haha . Sen ska jag se One Tree Hill som jag har missat massor av, inte bra. Sova tidigt ska jag också göra : ) . ja det var väl det jag ska göra dom två sista dagarna på lovet : )

hoppas det inte blev ett för tråkigt inlägg.

Ha en bra helg !:)

Maat

Åhh snart mat dags  :D,  är så himla hungrig har inte ätit på hela dan typ, jag och johanna blev jätte hungriga på krullis så vi drog till signalen och skulle köpa nått men jag kan säga att det var inte mat , vi kom ut med från affären den var stora godis påsar haha , känner mig så nyttig ; ) . men nu ska jag äta sen ta mitt singstar och bege mig till Emelie :D

Vad ska ni göra ikväll då ? : )

Tidigt!

Nu ska jag snart börja bege mig bort mot säve och möta upp Johannaa vi ska sedan fortsätta till söder , där vi ska kolla på fotboll. blir galen dom senaste två nätterna har jag verkligen inte kunnat sova , bara vaknar sover en timme vaknar vänder och vrider på mig, jätte jobbigt faktiskt. Plus att jag gick upp halv nio idag för att hinna fixa mig och så , men men lika bra att man vänjer sig med att gå upp tidigt snart börjar ju skolan då kommer klockan ringa halv sex fy vad jobbigt ,blir trött av att bara tänka på det .
Som ni säkert förstått så ska jag se på fotboll nu på dagen, sen på kvällen så beger jag mig till Lollo och Emelie där vi ska ha trevligt, blir att sjunga singstar och prata, jaa bara umgås helt enkelt :). Blir ingen dagens outfit idag tänkte jag ; ) så ni vet .

men nu ska jag börja cykla om 8 minuter var min tids plan  ;) 

Ha en trevlig dag !!


Kvälllen !

Så där kom nyss hem från A7 har spelat basket i typ tre timmar nu :P men det var kul , träningen gick bra sen så kom det lite annat folk som vi spelade med var jätte kul  :) . så nu väl hemma tog jag lite kladdkaka och läsk men det tog slut väldigt snabbt så dags att hämta mer är trotsallt min kaka ; ) haha , men nu ska jag äta sen duscha sen blir det tv . så inge mer inlägg ikväll , 

Men ha en trevlig kväll  :)

 Min kaka ser då godare ut men finns ingen på google som ser så god ut ; )

Tråkigt !

Åhhhh får dålit samvete har inte pluggat nått som jag sa att jag skulle göra, istället så gick jag och lollo till säve för att kolla in lite fotboll. När vi väl kommer dit så är det bara små ungar som spelar kändes lite surt :P men det var riktigt skönt att få luft och att få komma ut och röra sig lite  . men iallfall nu sitter jag här och har inget att göra är väl därför jag skriver ännu ett inlägg, kanske inte blir så roligt, men har ändå inget annat förmig , åt nyss några hembakade mackor och funderar starkt på att krypa ner i soffan med filtar och kolla på film med lite gott tilltugg :)  Snart träning men jag tror inte det kommer bli så mycket träning för min del , har blivit så himla förkyld men har bara mig själv att skylla på :P  , på talom ingenting, så ska jag Emelie och Felizia börja gymma snart ska bli så himla kul , har längtat as länge, men den veckan vi skulle ha börjat så skadade Felizia sin hand på en basket match men snart är den nog bra igen hoppas jag :)<3 så då jävlar blir det gym ;) men nu ropar soffan och filmen och allt på mig bäst att jag går . Hejdå !!

Dagens outfit

Som ni ser så  bestämde jag mig för att fixa dagens outfit iallfall ; ) . enkel klädsel .



                                         Jeans från Gina tricot
                                         Linne från Gina tricot
                                          Kofta från Vila

Orkar inte !

Idag känns det bara som ingen bra dag , har egentligen ingen lust att blogga idag , men jag slänger iväg ett inlägg iallfalll. Så himla trött,   kunde verkligen inte sova igår hatar sånt , typ vid tre kolla jag på klockan sist "jobbigt". men iallfall nu ska jag sluta klaga och skriva nått kul iatället  : ) ska snart  få beställa från Forever21 älskar deras väskor och kläder men speciellt väskorna plus att det inte är så dyrt  :) . Dagen ser inte så speciell ut  tror jag , måste plugga lite sen ta det lugnt tror jag,  ikväll är det iallfall träning ska ändå bli ganska kul . Kommer en ny tjej i laget idag, hoppas hon kommer trivas vårt lag är inte som alla andra lag om vi säger så ; ) hehe . sen idag åker min lilla syster och mamma till min mormor på fastlander kommer bli tomt utan dom i huset : / , Men jag har ju fullt upp nu ihelgen så jag ska nog klara mig : )
Kanske blir dagens outfit i dag, har inte bestämmt mig än ; )

Ha en trevlig Torsdag!

Faan det börjar ju närma sig slutet på lovet :O orkar bara inte gå tillbaka till skolan .....

Hemma

Kom precis hem från träningen , den gick väl sådär var typ värsta arg :P . men nu känns det bättre kom hem och fick lite candy och sodastream i mig : ) . Dagen såg väl ut så som jag sa förut fast i stället för att jag och Joakim åt min underbara kladdkaka så spelade vi först kort med mamma hehe hon ville ha lite company , sen så körde hon oss till renó så hyrde vi film och köpa godis den ena filmen hette Mirror tror jag, den andra kommer jag inte ihåg , Mirror  var iallfall bra : ) , så nu ska jag snart hoppa in i en varm dusch sen göra fruktsallad om jag orkar, 

Hoppas ni får en mysig och trevlig kväll  : )




Onsdag.

Så där nu är min kladdkaka snart klar som jag nyss bakat ;) morgonen såg väl ganska lugn ut, skulle ha hängt med mamma och handlat och fixat lite , men nio var lite tidigt för mig så jag låg kvar och sov till elva . Halv två kommer Joakim hit var ett tag sen vi såg så det ska bli kul :) vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir väl att jag bjuder på min goda kaka som jag lagt ner så mycket tid på :P . Sen klockan halv 7 så har jag träning , känner inte att jag vill träna idag men har väl inte så mycket val .  Nej nu ska jag fixa det sista byebye .

Slänger upp dagens outfit när jag ändå skriver .

                                              Hög kjol från Monki 
                                             Tröja från Gina Tricot

Snö!

  Haha jaa här har ni då våran vistelse i backen , kan säga att det var jävligt kallt och snön börjar som sagt var försvinna "äntligen" :D

Dagens outfit

Några av dom kläderna jag shoppat i helgen : )



                                        Jeans leggings från Vila
                                             vitt linne från Vila

Tisdag

Nu sitter jag här och äter frukost framför datorn , ställde faktsikt klockan imorse för att inte sova bort hela dagen. så klockan halv elva gick jag upp satte mig vid köksbordet och började skriva på mitt svenska arbete, gick ganska bra har kommit i gång nu iallfall, sen blev det matte "sucksucksuck" hatar matte men det beror nog på att jag inte är bra på det :P . Som dagen ser ut nu så blir det att ta det lugnt har inga planer förutom ikväll då blir det att bege sig ut i backen ;) haha , har inte åkt i år, kameran åker med så jag slänger upp några bilder senare ;)

ja men nu ska jag fortsätta äta min utsökta frukost  . slänger upp dagens outfit sen byebye


Iskallt !!!

Fyfan vad kallt det är ute här på ön alltså :O jag och lollo  fick för oss att vandra till Renó och köpa på oss lite candy ;)  och jag som vanligt dårå tar på mig min varma sköna vinterjacka men ingen halsduk inga vantar och bara leggings med tygskor. jag kan säga att det blev mer än bara en liten runda till renó vi gick hur långt som helst, och mina fötter försvann bara mer och mer hade verkligen ingen känsel överhuvud taget :P och så när man är ute och går, så blir det oftast att mobilen åker upp och skickar i väg några antal sms , efter ett tag utan vantar så går det typ inte att skriva längre fingrarna blir som ispinnar haha :p så vi bestämmde oss för att avsluta våran vandring och bege oss hem  som tur var. Väl hemma i lollos rum blev det att jag  lindade in mig i filtar  hur skönt som helst :) Så kvällen fortsätter väl med att jag Lollo och Emelie sitter i lollos rum och snackar, och vem vet det kanske slutar med lite popcorn ;)

Outfit

Slänger upp dagens outfit redan nu ; ) så här såg jag ut idag dårå .



                                               Chinos från Vila 
                                                   tröjor från MQ

Trött!

Äntligen hemma , har varit en ganska lång dag, först stan och köpte en sak på vila som jag sa förut , sen träning as jobbigt , vi fick springa jätte mkt :P så nu hemma igen ganska skönt så ska snart gå och ta en lång varm dusch. Kvällen blir nog bara att ta det lugnt och kanske lite plugg på min svenska uppgift "suck" har faktiskt massa plugg att göra nu över lovet . Dåligt att lärarna säger att vi ska ta det lugnt och vila upp oss, sen så ger dom oss massa plugg vad tänker dom med? :P ahh med nu ska jag inte skriva mer tänkte jag. 
Kommer nog upp en bild på dagens outfit senare om jag orkar ; ) . 

Ha en trevlig kväll !! 

230209

Godmorgon  :)

Vaknade precis , första dagen på lovet känns otroligt skönt att vara ledig en hel vecka . Så nu ska jag snart gå och göra mig i ordning och äta nått är jätte hungrig :P .  Sen vid två så kommer Emelie , vi ska gå ner på stan jag tänkte köpa en sak på vila , är verkligen på shopping humör har vart det i några dagar nu , tömde typ bankkontot i lördags men som tur är kommer det in mer pengar idag ;) Vid fyra är det basket träning , tyvärr så försvinner aldrig min jobbiga förskylning , så får se hur mycket jag kan ta i.
Skriver mer sen när jag kommer hem ,ni får ha en bra dag  :)

.

Så där nu har jag nästan precis kommit till Lolllo och Emelie igen, Vi var som sagt och kollade på innebandy förut det var ganska kul :) . Det lag som vi hejade på vann så klart, bra som dom är ;)  Vet inte riktigt vad som händer ikväll, tror vi bara ska sitta och här i lollos rum och ta det lugnt , är Så jävla godis sugen just nu vet inte vad jag ska ta mig till :P men jag tror det precis löste sig , man har ju sina kontakter;)


220209

Nu sitter jag här med Emelie , och vi ska snart bege oss hem till henne :) vid kl 18.00 ska vi dra oss till Söder där vi ska kolla på innebandy:) Sen blir det nog hem och kanske ta det lugnt , skriver senare hejdå.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0