.

Cause when I'm with him
I am thinking of you
I wish that I
Was looking into your eyes

I will never forget You ....


Yes!

Hello !

Ställde klockan på tio imorse för jag skulle ju upp och träna , men jag stänger av klockan och vaknar halv tolv :O fick lite panik, men den gick snabbt över när jag hörde att pappa och Maria fortfarande var hemma ;) , för dom skulle upp och spela golf, så dom drog precis när jag gick upp och jag drog på mig träningskläderna och började dra fram träningsmaskinen :P bara det var ju en tränings insatts ;) men iallfall sprang på den i 40 minuter :D , så det känns bra, sen hoppa jag in i duschen och ska nu snart gå och göra mig i ordning det sista , för dagens plan var att dra till affären köpa en tidning och nått lite mer och sätta sig i hamnen och mysa :D , så det är de jag ska göra nu : )

ha en toppen dag:)

byebye .  . . .


Mys!

Hej alla läsare :)

Idag vaknade jag hos pappa vid typ elva , gjorde mig iordning..
Sen så skulle jag och pappa gå och kolla på det nya huset som vi ska flytta till i sep, ganska långt kvar men det var grymt snyggt :) så vi gick runt på hela ön och kollade på alla snygga hus , verkligen super snyggt :D ..
sen så bestämde vi oss för att gå och sätta oss på en uteservering vi tog nått att dricka nere vid hamnen , sen så fortsatte vi gå nere vid hamnen och tog en mjukglass :D  , och satte oss nere vid havet, det har ju vara super varmt så vi har varit ute typ hela dan :) , och pappas axlar var nog lite för mycket i solen ;) haha ..
Sen drog vi och skulle tvätta bilen men det där aoutomat saken var sönder så vi åkte hem till pappas tjejs föräldrar satt och snacka lite sen ställde jag mig i solen och kollade på när pappa och hans tjej tvättade bilen ;) ..
sitter nu här och väntar på mat efter en lång och mysig ute dag :)

Vad har ni gjort denna otroligt varma dag ? :)

byebye

VArför ? vad tänker du med, orkar inte längre .... ger upp snart.

Shoppat !!

Hola...

Idag vaknade jag och amanda kvart i fem av att klockan ringde :O, helt sjuk kan säga att vi sov max fyra timmar i natt ..
så vi var väldigt trötta när klockan ringde :P. men iallfall var bara att gå upp göra sig i ordning , sen blev vi lite övertrötta tror jag ? ; P båtresan mot Sthlm gick fort vi kollade på filmen och lyssnade på musik :)
sen bussen upp mot sthlm, och amanda och jag började shoppa :D , var lite stelt ibörjan man hittade typ nada :O , men sen så kom vi igång , jag kan ta kort på det jag köpte sen när jag kommer hem till Ön för just nu är jag hos pappa ..
men det blev iallfall Jeans shorts , två tröjor och två väskor en liten sen en stor :D , jag som älskar väskor :D Amanda köpte också en massa fint :D
Kom hem till pappa vid typ halv åtta , så satt med dom i köket och var social sen så var jag ännu mer social sen så satte jag mig då här ..

morgon dagen ser då ut så här upp tidigt träna träna träna, har så himla dåligt samvete att jag inte tränat på jätte länge:O , men det ska det bli ändring på :D..

så ett ganska långt inlägg ha en bra kväll :)

byebye


Vad som än händer så kommer jag aldrig glömma dig <3

Skönt :)

Hola bloggen :) 

Sitter här hos Amanda , vet inte riktigt vad vi ska göra , sova tidigt tror jag ;) , eftersom vi ska åka till Sthlm imorrn :D 
ska bli så jävla skönt att komma här ifrån och glömma allt för en stund :) , ska shoppa och ha mysigt , sen ska jag ner till pappa resten av helgen, vet inte riktigt vad jag ska göra han ska nog spela golf så jag får väl roa mig själv sätta mig i hamnen eller nått :) bloggar lite mer imorrn eller på lördag tror jag :)

men nu ska jag göra nått annat :)

ha en mysig kväll :) 

byebye  . . .

....

Saknar!

vill tillbaka till förr......

Onsdag!

Hej bloggen :)

siter hos Wilma , vi kom precis in från att suttit och solat på taket och så åt vi kladdkaka ;) , sen efter ett tag kom Filip Trevligt :)
Vid halv sju tror jag ska jag hem och Wilma ska iväg . .. .
Skolan var helt okej sista skoldagen för mig på hela veckan , för imorrn ska vi typ göra nån sport sak i fyra timmar , sen på fredag åker jag till pappa, men åker upp med amanda till sthlm först ska gå lite på stan tänkte vi :) ,
Men nu kom Wilma tillbaka så ska vara lite social...

byebye. . . . .

Måndag!!

Hejsan :)

Vart iskolan, var den sämsta daagen på länge :/ ...
sitter nu och lyssnar på klassisk musik idag igen, just nu är det Eine blabla orkar inte skriva ut allt   Av Mozart :P haha , inte kul ...
som ni säkert fattar så sitter jag hemma och pluggar och skriver detta inlägg och det betyder att min dator funkar :D,
Längtar som fan till morrn då det här mongo provet är över :D ,

Men iallfall imorrn ska jag kanske träffa Felizia efterskolan och vi ska nog sätta oss i Almedalen och jag ska hjälpa henne med plugget och sola :D ..

men nu ska jag åter gå till min musik ,,

byebye . . . . .

Söndag!

jaa, dagen har vart riktigt rolig , och lugn :) ,vart med Amanda hela dagen typ , vi pluggar till musik provet, är skit nervös för jag kan typ nada och det är as svårt tycker jag det verkar som :(, så jag ska sova här inatt hos Amanda , så vi ska plugga ikväll och sen typ baka tänkte vi :) ,  Imorrn är det då skola , måndagar är lugna sen är det bara hem och plugga mozart och massa sånt:P ,  åhh hatar det här , men jag får tänka att det är sista provet i nian typ :D känns ju jävligt skönt..
men nu ska jag fortsätta plugga klassisk musik, och vänta på Amanda :)

byebye . . . . . .

:)

God morgon bloggen :)

Idag är det Fredag och det känns ju verkligen jätte skönt , känns som man har vart ledig hur länge som helst  ;)
Men iallfalll , Igår hade vi jätte trevligt :)..Vaknar till av att min mobil ringer, svarar och det är mamma , kollar på klockan what!! 20 i nio aldrig i livet att jag går upp tänkte jag, men hon ville typ bara säga att det regnade som fan ute , och det gjorde det verkligen .. Men går sen och lägger mig igen och vi vaknar vid 10 i elva kändes lite bättre ;) , Och det regnade inte , perfect eftersom jag och Emelie ska på stan :),

men nu ska jag göra nått annat 
ha en trevlig dag :)

Byebye . . . . 

Torsdag!

Har solat hela dagen , helt underbart väder.
sen drog jag ner till Amanda vi snackade skulle upp på stan och ta hand om några saker ... haha.
Sen hem och sitter nu hos lollo och emelie, var precis och köpte godis på Renó haha . det var en kul upplevelse;).

Hoppas ni får en lika trevlig kväll jag kommer få och har haft ..

byebye . . .

Onsdag!

har inte blogat på länge, men min dator är sönder så bloggar när jag får chansen...

dagen var okej, men jag mår skit dåligt, svimmade typ imorse fick blodtrycks fall av nått slag, så är fortfarande inte helt återställd känner jag...
menmen


byebye ..  . . .

Måndag!

Hejhej

tänker inte berätta så mycet om dagen, fick stå i en timme och vänta på mamma halva tiden inne och halva tiden ute :O , inte kul, 
sen vid kvart i sex åkte jag hem till Amanda och där umgicks Wilma och amanda och jag lite innan jag och Wilma drog hem till henne, där vi nu sitter och lyssnar på musik och snackar :) , ska kanske upp till maxi och köpa gott snart :).
imorrn är det orientering men vi ska inte vara med ;)  , skönt..

men ska vara social nu :) ,

byebye. . . . . 

Söndag!

Hola bloggen :) , 

idag är det då söndag, och jag vaknade upp hos rebecca med wilma : ) , 
igår på dagen åkte jag Lollo och Emelie och Agnes på road trip till Ljugarn , mysigt :) ,sen var det hem åt mat sen drog jag ner till Wilma. 
Vi gick och köpte gott till kvällen ,
väl hemma hos Rebecca , satt vi och snacka och hade trevligt. 
Tänker inte ta med allt om kvällen :) , hehe 

idag ska jag nog ut och försöka springa/gå fort ;) ,

ha en trevligt dag :)

byebye . . . . . . 

Fredag!

Hola bloggen :)

Dagen var jätte bra :) , helt oseriös , hade typ inga lektioner förutom elevensval ..så det gick fort.
sen satt jag och Två tjejor från klassen kvar och snackade på en bänk i skolan i över en timme ; ) , sen hem ätit mat nu, och beställt min klänning till balen :) , ska snart till Lollo och Emelie :) ,

ha en trevlig kväll allihopa :) det ska iallfall jag ha !!!

byebye. . . . .

Hemma

ja, kom då nyss hem från södervärn . asså det var ju bra , men ljudet var lite för högt man hörde typ inte dom som sjöng:P , mina öron är typ helt dovda eller vad man säger, jag hör lite mysko i huvudet när jag pratar :P , alla som vart på en hög konsert fattar nog vad jag menar ;) , men annars var dom bra :) .

ska lyssna lite på musik och så nu ,

byebye . .  .. .

Torsdag!

Hola läsare  ;)

Ja idag har jag en bra dag :) , skolan gick jätte fort, bild läraren var sjuk så tänkte först inte göra så mycket, men sen så fick vi tjejor i klassen reda på att det var sista lektionen innan betygen sätts :O ,så vi jobbade på, sen så var matte läraren sjuk , så satt i biblioteket och snackade lite :) , sen så var det då spanska vi skulle få reda på vad vi fick på spanska nationella uppsatsen , haha , hade verkligen panik , trodde att jag skulle få IG och att hon skulle sänka mitt VG , men nejdå jag fick G men hon sa bara ah,  men jag förstår vad du menar med allt, men liksom om en spansk skulle läsa så tror jag han hade fått lite problem med att förstå :P man bara ahh , jo det förstår jag för jag fattade knappt själv:P , men aja ett G gör mig glad ändå :D . Sen idrott spelade badminton  med tjejorna på högsta volym på Ipoden typ ;) . Sen så slutade vi, så jag och Wilma gick och fikade och snackade massa , jätte mysigt :) .

snart så ska jag till Södervärn och se på deras Soaré , JOhanna ska sjunga :D ska bli jätte kul att kolla på :D .

Dags att göra sig lite i ordning nu ,
ha en bra kväll

byebye . . . . . .

...





If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.




........

Ledig igen!

GOdmorgon.

själv var jag uppe ganska tidigt, för jag ska  ner till Amanda för tjejorna i klassen ska filma klart vårt engelska arbete som vi inte ens börjat på ; ) , och det ska vara inne på fredag :O , fattar inte hur vi ska hinna, men det löser sig väl :) .
vill egentligen bara sätta mig ute i solen och inte röra på mig på hela dan , men det funkar inte. Så ska snart göra mig i ordning det sista, sen cykla ner.
Min Ipod gick sönder här om dan, så jävla typiskt, fan att jag haft den lite mer än ett år bara, för nu täcker inte garantin :( , så vet inte hur jag ska göra ,lär nog inte få en ny i första taget:P klarar mig typ inte utan den ;)
 Men men dags att göra sig klar för avfärd nu ;) .
Ha en bra dag :)

byebye . . . . .

!

Fyfan vad jag hatar dig.......

Du är fan för jävla patetisk och omogen, väx upp jävla psykfall....

Skaffa dig ett jävla liv, Idiot.


Ledig :)

Idag är det då måndag, och vi är ledia från skolan , jätte skönt :) ,
ställde klockan på tio och gick då upp och satte mig isolen ska snart fortsätta sola , är så jävla varmt och skönt :D ,
Vid typ tre nångång ska jag och Emelie gå till snäck bara för att gå :) , det är så mysigt tycker jag älskar att typ gå vid havet :) , så det går eftermiddagen till . sen ikväll vet jag inte vad som händer , men ska nog försöka sova ganska tidigt , för imorrn typ vid åtta så har vi nationella i NO , fattar ingenting :P , men det får gå som det går.
nu kallar solstolen på mig : ) .

Ha en skön dag :)

byebye . . . . . .

Lördag..

Hm , ahh vet inte riktigt vad jag ska skriva om..
har inte så mycket att göra, duschade precis, så ska väl göra mig iordning nu..
vill egentligen gå ut och gå, bara komma ut, men det blåser ganska mycket , jag som ville sola :( , men det går inte ..
vet inte riktigt vad som händer ikväll får se..

men nu ska jag sminka mig lite  ;) ,

byebye

Fredag !

Hejsan bloggen,

ah var ett jävligt bra tag sen det blev ett klogt inlägg , men iallfall har verken haft lust eller tid att skriva.
så nu kortfattat vad som hänt och kommer hända, har haft det jobbigt i skolan och utanför skolan nu på sista tiden,  är så himla skol trött så allt går typ dåligt :O , men fick iallfall vg på nationella uppsatsen på engelskan :) , sen fick jag VG och ett poäng från vg på spanska nationellla :D , blev förvånad :P hade tänkt mig ig  ; ) men iallfall , matte nationella del C var ju inte bara lite jobbig :O . Satt i skolan med några till klockan 9 på kvällen i onsdags och gjorde klart ett so arbete som skulle redovisas på torsdagen :O , fatta NIO liksom , helt sjukt. men det blev iallfall as bra :D.

Har massa saker jag måste shoppa också, men pengarna finns inte riktigt : ( , måste börja ta vara på vad jag köper för massa skit för mina pengar. men iallfall  en ändring som måste göras, sen så måste jag hitta en balklänning , svårt eller vad. inte lång td kvar i skolan, lärarna har börjat räkna lektioner och massa , det känns skönt :) , nu på måndag är vi lediga sen på onsdag, sen veckan efter så ska jag inte till skolan på tisdag, och vi är lediga torsdag fredag, så som ni ser så går vi typ en vecka i skolan på två veckor :D..

men nu ska jag intervjua min mammi hur hon träffade pappa och massa :P , ska skriva en kärleks novell om det sen :O , svårt tycker jag , nån svenska uppgift vi fått ; ) ....

nu fick ni ett ganska långt inlägg iallfall,
  en bild från förra helgen :) ,  ( vi vann)


byebye . . . .

Så söt!

Hej.. 
 
  
Okej sa att jag inte skulle blogga, men jag hittade här bilden på min gulliga kusin och bara var tvungen att lägga ut den :) , Felizia tog bilden , vill bara säga att den helgen var toppen.. bästa på länge<333 .. kommer slänga upp bilder från skövde och valborg och lite i helgen tror jag eller på torsdag ..

.....

Livet går nerför. . . . . .

varför händer allt dåligt mig ?
Trodde inte jag kunde bli lyckligare , men allt förändrades på en natt ! hur och varför ? :(

Så bloggar när livet känns mer värdefullt .

Paus!

Orkar inte blogga just nu ..  Kommer tillbaka när jag känner att jag orkar och vill.

Ha en bra 1 Maj !

RSS 2.0