När du som minst anar det!

Börjar nog piggna till lite smått nu.
Kom i alla fall precis hem från Tom.
Tänkte kortfatta går kvällen lite smått, Kvällen såg till en början ut att, jag bara skulle sitta hemma och tråka.
Men blev istället hem bjuden till Maja, där Tom och lite annat folk höll till :) , så vi spelade Wii, och satt och chill drack lite vin och så :) hade i alla fall en grymt kul kväll! Vid två delade jag Tom och Sara på en taxi, jag och Tom drog hem till honom, och jag kan säga att jag somnade direkt, var grymt trött...
Vi vaknade typ grymt tidigt i morse, och jag var riktigt pigg, men det var ju då inte Tom, så jag tog mig samman och somnade om jag också!, Idag har vi inte gjort någonting alls, Tom övningskörde till affären och köpte Cola till mii! , det var riktigt uppskattat! Kom precis hem nu i alla fall, får se vad kvällen har att erbjuda! :)
time to go!
byebye
<3

Sötis





Låt det inte bli så.

När du känner lyckan

Filmen igår var jätte rolig :) , verkligen värd att se!
Efter bion så tog vi tre taxi hem till Tom, där satt vi och vara lite sociala och så.
Vid halv tolv så drog väl Markus och jag och Tom började kolla på någon film, men båda somnade som vanligt :)
vi vaknade väl i hyfsad tid och gav filmen en chans till, men icke vi såg aldrig klart den! ;) , istället blev det frukost och så mös vi ner oss i soffan i stället, och där somnade vi igen ;) hemskt vad vi sover egentligen!!
Men i alla fall vid ett kom mamma och hämtade mig, för Tom skulle då iväg vid två, så lika bra det!
Dagen vet jag inte riktigt hur den blir, ska i alla fall hoppa in i duschen, får se om Tom kommer hit senare, inte riktigt säker!  Ikväll blir det hemmagjord PIZZA till middag :) toppen gott!
Känner mig lite smått Festsugen så får se om det blir så ikväll :)
aja time för duschen!
byebye
<3

Love Is All You Need



Farsan!

lite små ändrade planer vi har nu bytt film till FARSAN och plusat på en medlem, Markus ska nu också med oss!
sen blir det hem och sova hos Tom :)
byebye
<3

Shutter Island

Drog hem lite tidigare från skolan idag , mamma är ute i köket och bakar massa gottis :) så ska väl snart gå och trycka i mig lite ! kvällens planer ser ut så att klockan nio så ska jag och Tom på bio :) vi tänkte se Shutter Island! den verkar riktigt bra! så får hoppas den är det också!
time for some cookies :)
byebye
<3
Smaskens !!

Du Finns Inom Mig

Går kvällen var toppen mysigt, som alltid! Blev först hem till Tom och vänta på att han skulle komma hem! , sen på kvällen blev det mys film och Ben & Jerrys:)
ah dagen har varit intressant. den såg ungefär ut så här!
  • Skolan
  • Läkaren
  • Lunch med mamma på Thai restaurangen
  • Ett mysko brev från Spanien dök upp....
  • Stan med mamma en snabbis.
Orkar inte skriva exakt, för jag hade innan suttit och skrivit ett långt inlägg, men det försvann....
aja, nu är jag hungrig och så fryser jag!
byebye
<3


Är bara så glad just nu

Who I Am

Snö snö snö snö och ännu mera snö! orkar fahan inte! man hinner knappt gå utanför dörren innan skorna är helt fyllda med vatten. Riktigt jobbigt. aja nog om snö.
Hade ju mattedag idag som jag sa tidigare, men det bästa var att vi fick sluta vid två istället för halv fyra :) , det var i alla fall ett stort plus! Mamma kom då och hämtade mig, och vi åkte hem. Ska nog snart dra in crossisen och träna riktigt länge, sen träna lite mage : ) , sen blir det att bara ta det lugnt.
I morgon har jag två lektioner en ska vi vara på radio Gotland , sen den andra har vi det där "provet" i svenska. Sen blir det att gå hem och mysa med Tom , stannar över natten, så vet inte om det blir något inlägg alls i morgon!
men men det får ni klara er utan ;) , nej nu ska jag byta om och dra in tränings saken,
Byebye
<3


When Everything Feels Right




Boring!

Ska nu om tio minuter börja min mattedag som slutar halv fyra... Snacka om drygt! kommer vara helt död i huvudet! , skriver mer när jag kommer hem.
Ha en bra dag!
byebye
<3

I Can See Your Halo

hihi , har helt plötsligt fått massa planer för jätte långt fram :) så det ser jag verkligen framemot!
nej nu ska jag plugga svenska som jag ännu inte hunnit med!
byebye
<3

I Know You Like It

Dagen har gått riktigt fort! , tur är väl det, men efter skolan gick jag först till Felizia en stund, sen mötte jag upp Johanna vi skulle hem till henne och fixa inför Sixtens födelsefika :D , blev riktigt lyckat! , Och då passar jag på att säga ett stort GRATTIS TILL SIXTEN 18 ÅR , nu får alla se upp på krogen alltså ;)
Sen satt vi och snackade massa  i Johannas rum, och skrattade halvt ihjäl oss! , haha!
är hemma nu i alla fall, ska bara ta det lugnt, måste plugga lite till svenska "provet" på onsdag!
aja
byebye
<3
:)

Söndagsmys

Ska snart hoppa in i duschen , sen klockan nio börjar det en film jag ska se, så då blir det film och tacochips med salsasås ;) smaskens! haha.
ha en trevlig kväll!
byebye
<3

Calling Out

Helgen har varit toppen, Tänkte skriva ihop en sammanfattning om vad jag gjort!
I fredags så gick jag och Lollo till REno och köpte godis och colaa! SEn hem och kollade på Lets dance väntade nämligen på att Snakes on a plane skulle börja ;) , Såg typ till slutet, då jag skulle gå och möta Tom som hade varit och kollat på Hockey med sina kompisar, så vi gick hem till mig och det blev Film, sen låg vi och snackade om allt möjligt, Somnade riktigt sent och vaknade riktigt tidigt! , vi skulle egentligen gått ner på stan i lördags men vi orkade inte så blev en mysig hemma dag, Vid halv tre, bestämde vi att det fick bli en mysigt promenad hem till Tom, lite jobbigt att det just då blev riktigt snöoväder. Kvällen bestod av att vi tog en snabb powernap framför en bra film, sen begav vi oss hem till Oliver som hade gjort kladdkaka , Var super gott!  drog hem i en bra tid, och somnade direkt.
Söndagen har bara varit en ta det lugnt söndag! , så kom hem för ett tag sen och har precis ätit middag! , ah min mys helg kortfattad.
byebye
<3

Fly With me

Trodde Fel Tydligen....

Helllooo!
Har varit grymt trött och irriterad idag, vet inte varför. men kom hem vid två åt, sen somnade jag framför datorn vaknade till och förflyttade mig till  sängen där jag vaknade vid klockan sex, så nu är jag i alla fall inte trött!
Trodde jag hade planer för kvällen, eller lät så igår i alla fall, men ännu en gång så blir det inte som jag tänkt mig. men men , ska göra det bästa av det. Så ikväll, blir det Godis och så tänkte jag kolla på Snakes On A Plane! den är riktigt bra tycker jag! Nu har jag riktigt perfekta planer för kvällen :D blir reno sen ska jag och lollo vara här :D perfekt!
aja
byebye
<3


I hope everything it's okay!

känns riktigt braaa!

Kom nyss hem från gymmet! , mamma var på boxning. men för mig blev det 12 km på crossisen med motstånd 15 och jag brände 1020 kalorier :D , känner mig stolt! sen blev det lite mage!
Ska nu snart hoppa in i duschen, sen blir det ner i sängen och fortsätta läsa veckorevyn han inte läsa klart hela förut :) har inte så mycket mer att säga, förutom att i morgon är det fredag och det ska bli toppen skönt!! :D
aja
byebye
<3

With You

Tänkte dra hur min går dag/kväll såg ut : ) ,
Mamma hämtade mig först vid skolan vid halv elva ungefär, då drog vi till en Thai restaurang och åt lunch, sen körde hon mig till T : ) , ja vid tog det mest lugnt , kollade lite tv, film och så klart massa mys :) vid typ sex så kom Toms mamma hem med max middag :D , toppen gott! blev lite för mätta, så blev att vi la oss och kollade på massa tv,  eller jag satt vid datorn ett bra tag och lyssnade på musik också! , somnade väl i hyfsad tid :) , sen upp tidigt idag, jobbigt! men men , skoldagen har rullat på bra och snabbt! nu ska jag bara mysa ner mig framför öppnaspisen och läsa nya veckorevyn :) sen blir det gym med mamma ikväll! vet inte om jag ska gå på boxningen med henne, eller bara gymma själv, blir mest crossisen.. aja återstår och se :) ,
byebye
<3
:)


When I'm with you

schooool!

ska snart ha min sista lektion, som idag är naturkunskap vi ska göra någon labb! skit tråkigt men aja..
Skriver mer om min går kväll när jag kommer hem! , riktigt mysig vad den i alla fall!
byebye
<3

You Make Me Happy

Tror det är min tur nu!

Dagen har faktiskt gått riktigt fort! som tur är, för annars brukar tisdagar gå riktigt sakta..
Men i alla fall, mamma hämtade mig, och jag gjorde en jätte god lunch/mellanmål , blev mozzarella pasta pesto och svarta oliver med lite bröd , riktigt gott! kanske inte låter som det, men för dem som inte vet så älskar jag mozzarella och svarta oliver! :) sen matte plugg, kom en ganska bra bit i boken!
Kände mig lite onyttig och att jag inte tränat på ett tag, så blev en timme på crosstrainern samtidigt som jag kollade på Biggest Loser , snacka om att man springer snabbare ;) haha.
I morgon blir det nog inge blogginlägg , slutar nämligen halv elva, då jag ska vänta till elva, ska då bege mig hem till T och där blir jag kvar över natten :) Mys! Får se vad vi hittar på ! .
Nej dags för duschen nu, sen ner i sängen och snacka lite med T innan jag somnar! :)
byebye
<3
Värme!

Känns som det är min tur nu
Äntligen har allt vänt
så som jag har väntat

Let Us Play

Går kvällen blev toppen mys! :)
började väl gå till T vid halv sju, så var där vid kvart tjugo över sju :)
Då blev det film och mys, vi kollade lite på tv och helt plötsligt blev vi super hungriga, så det fick bli lite macka och så :) , sen började vi kolla på up, sån jävla rolig film! älskar fågeln! men vi somnade i alla fall till filmen ,
vi blev väckta vid halv nio i morse var inte lätt att ta sig upp direkt , var så mysigt ! men efter ett långt tag så kom vi upp och gjorde oss snabbt i ordning, jag började halv tio och T skulle ta bussen kvart över nio, så vi hann precis, jag gick och mötte Felizia så gick vi tillsammans till skolan. Hade en lektion, sen blev det lunch från pastavagnen. SMASKENS !
aja måste plugga lite italienska nu!
byebye
<3

You Make Me Smile

Let Me See It!

Nu är mina planer bestämde ikväll på ungefär! :)
ska I alla fall hem till T :) Mys kväll, helt enkelt.
Tror inte det blir några fler inlägg i alla fall.
<3

I'm In Love!!

Går kvällen var helt oplanerad, men den slutade toppen ändå! :)
var hos johanna och såg melodifestivalen med Tom, Oliver, Felizia och Ellen! ..
Blev helt såld på Eric, asså helt Perfekt! ah, man har tur om man hittar en kopia av honom :)
Men i alla fall, kvällen var trevlig:)
Idag vaknade jag och Johanna vid typ kvart i elva, och åt frukost, sen blev det fik, en stor god semla! :)
Sen var det dags att gå hem, så har precis duschat och sminkat mig och så. Vid fem blir det god middag , med efterätt :) MYS!
Sen får vi se! hur det blir!
aja dags att fixa håret!
Ha en mysig alla hjärtans dag! :)
byebye
<3
Hur kan man inte bli kär i den här godingen!!? :)

ÄNTLIGEN!

Har inte funkat att lägga över bilderna från mobilen till datorn!
men äntligen, så funka det! så tänkte slänga upp massa gamla och nya bilder!
Spex i nian, skulle föreställa ett lejon! inte riktigt klar än!
Sötnosen Wilma!<3
Gammal!
Simon! ( nummer 6)
Klassresa
Typ sommar Outfit!
Vill ha sommar nu!
Johannniii! <3
Britney konserten!
Jag och Feliizz slog till på stort!!
En liten del av alla bilder, jag fått över till datorn!

Toppen Vecka Plus Toppen Helg!

Länge sen jag mådde så här braa! Är verkligen lycklig nu! men ska inte säga för mycket, för det brukar ju vända ganska fort.. men jag ska njuta av det så länge det varar!
I alla fall, igår gick skolan riktigt fort, och jag rent ut sagt skrattade mig igenom dagen!
så det ska vara!!
Efterskolan gick jag och Johanniii ner på stan och tänkte då köpa nått fint till oss själva, men som vanligt hittar man ingenting!! eller man hittade , men måste först vinna på lotto ;) eftersom det oftast blir att man bara köper massa skit för sina pengar så, måste jag nu börja spara till vårens nya kläder ! :)
Sen gick vi till affären, och köpte gottis till kvällen, tog bussen hem till Johannii , och där blev det toppen Tacos!
som jag även ska äta till middag idag också ;) haha, mycket Tacos blir det!
I alla fall, jag och Johanna tänkte bara ta en lugnis kväll, men istället drog vi över till Tom där även Oliver va! vi kollade lite tv och bestämde att gå och köpa godis och sen hem och kolla film! och så blev det.
såg någon sjuk film! äcklig och Weird  var den. Och kan säga att sent blev det hem! fast är ju typ bara tio meter till johanna.
Ikväll var tanken att jag och Johanna skulle träffa lite folk och ha trevligt, men ingen av oss är taggade så blir nog att Johanna kommer hit och det blir lugnis kväll igen!
I morgon blir det nog att jag träffar T , men inget helt säkert, men hoppas på det i alla fall!
aja lite hungrig nu, så
byebye
<3

The Way You Make Me Feel



TV Mys med moröttisar och dipp!

Kom hem från gymmet för ett tag sen, det gick grymt bra sprang 8km med hårt motstånd :) så skönt att känna att man fick ut något av träningen, Kom hem och kände verkligen suget av moröttisar och dipp! så det fick det bli, men nu är mina morötter slut, och bara massa dipp kvar! jobbigt alltså! Ska snart ta och hoppa in i duschen, sen krypa ner i sköna stora sängen! Allt rullar på bra nu känner jag! hoppas det håller i sig bara, har en känsla av att helgen kommer bli toppen! :) , så hoppas det blir sant! Veckan har bara rullat iväg, och i morgon är det äntligen fredag :) skönt!
Dags för duschen!
byebye
<3


Just do it

The Sound Of Silence

Dagen började riktigt segt, fick gå till skolan, vadå att det tog lång tid!
Sen var det matte, hade jobbat fram tills det vi ska ha gjort på måndag, så tog det lite lugnt, huvudet var inte riktigt med mig än, så det var bra! Sen så var italienskan lugn satt och skrev rent lite dialoger och så.
Sen var det dags för den jobbigaste lektionen, NATURKUNSKAP det sugah! fattar ingenting typ , men förhoppningsvis så ska vi ha inlämnings uppgift i stället för prov på det här, då har man i alla fall en chans att få G!
Slutade halv fyra, då jag och tjejorna sprang upp och skulle få reda på vad vi fick på matte omprovet! jag säger bara vilken lättnad jag fick faktiskt mer poäng än förväntat så är super glad över mitt G :D , woohoo!
Ska firas med några extra kilometer på crosstrainern ikväll! haha! för jag och mamma ska nämligen till gymmet!
sen blir det en mysig hemma kväll! duktig som jag är har jag skrivit klart min labbis om rödlökens celler så boring, fatta inte mycket men visst, den blev som den blev ;).
aja dags att byta om till gymmet!
byebye
<3

Just hold me

Just Breathe And You Will Be Okay

Idag skulle jag och Loollooo bli hämtade av Niklas vid 20 i 8 som skulle köra oss till skolan! haha han kom vid 5 i och jag hade en lärare som låser dörren klockan åtta! men Niklas gjorde så vi hann i alla fall:) snäll som han är hämtade hann oss! Ett stort tack till honom!
Gick sen i skolan slutade vid halv elva! skönt!
Gick då hem och åt lite, sen tillbaka till skolan vid ett, då jag skulle möta Johanna, Vi skulle hem till henne en snabbis först, sen tog vi bussen till stan :) Vi kollade runt massa, men vi blev för kära i allt, så vi gav upp och gick till ringduvan och tog en fika! sen hämtade mamma mig :) , åkte hem och somnade framför öppnaspisen! sKÖNT!
Vaknade och maten var klar. har även gjort klart matten skönt! Sen hände det lite små saker som jag inte tänker gå in på! men jag blev i alla fall grymt ledsen, så det blev inge gym ikväll! men nu är det löst! och gym med mami blir det i morgon :) och det blir även stan med Johanna igen :) vi tänkte köpa någon tröja var! hehe.
Har precis skickat iväg ett CV till ett ställe, och ska snart hoppa in i duschen!
Sen blir det lite mys sen sängen!

Tack gumman för att du ställer upp för mig när jag har det jobbigt! och alltid annars!
Vad skulle jag göra utan dig!<3

byebye
<3


Just Breathe And You Will Be Okay!
I will Stand By Your Side
Forever And Ever


be strong

ännu ett tag sen jag blogga känns det som.
Men dagarna går ganska segt, Idag gick jag hem vid halv tolv, av att jag mådde dåligt, så var bara hem och sova.
Vid fyra, så åkte jag med mamma och handlade, blev massa nyttigheter! har ju börjat med att bara äta nyttigt! så har precis, smaskat på en fruktsallad! jätte gott! Har varit duktig och pluggat massa matte också! men har fyra tal kvar sen är jag nöjd, så det blir att göra i morgon!
I morgon är det onsdag och det betyder att det inte är så långt kvar på veckan, och det betyder också att jag slutar halv elva :)  skönt!
Tänker också på att, på söndag är det alla hjärtans dag..
gillar det, men det här året känner jag att det kanske inte blir som jag tänkt mig.. men jag hoppas det kan sluta bra ändå! får se hur allt blir!
Nej dags för mer fruktis!
byebye
<3


I hope u do it

I Try

Igår var jag och Johanna och Kollade på Hockey , Visby fick stor stryk av Nynäs , lite kul. var faktiskt en bra match!
Sen var det hem och kollade lite på melodifestivalen, var fan ingen bra som var med!!
men vid tio drog jag i alla fall bort till rävhagen skulle träffa Jonah , så satt i deras stuga med typ halva laget, och dog av garv, vilket jävla sjukt roligt lag! Så kvällen får ett stort plus!
Känner mig riktigt nere idag. Händer lite saker just nu, som jag inte alls gillar.
och jag känner bara ingen ork att gå igenom allt igen.
Så idag blir det inga fler inlägg, bara en lugn kväll med massa mys framför öppnaspisen!
byebye
<3

Jag försöker verkligen
skulle blir tacksam om du visade lite engagemang
så nu är det din tur är att visa vad du vill!

Everybody's looking For Love

Var och mötte upp Johanna och Helena igår efter dem hade varit på bio, vi följde då Helena hem, sen gick jag och johanna hem och somnade direkt :P  var så jävla trött!
Så idag åt vi värsta frukosten, har precis gjort mig ordning och så. för klockan fyra är det hockey som gäller. Kvällen har jag ingen aning om hur den blir, för som vanligt i mitt liv så ändras planerna hela tiden. så man vet aldrig hur saker och ting blir. Kulkul!! not.. men aja...
Orkar inte skriva ner nu..
byebye
<3

I Can't

Vill ha dig som jag hade dig förut

Dagen har gått ganska fort, hade redovisning idag, gick bra ändå. Fast jag hatar sånt, blir alltid så nervös!
Gick sen till Carma och hämtade min ansiktskräm sen blev det hem, åt lite, ut igen, jävligt lång promenad i alla fall, först hämtade jag mitt smink YES säger jag bara att det kom idag. för mitt är helt slut, hade inte klarat helgen ; )
Ikväll blir det en kväll med mina polers Ben and jerrys som jag gick och hämtade hem, ska nog kanske träffa Johannaaa efter hon varit på bio ikväll också :) I morgon blir det Hockey klockan fyra, nynäs kommer hit och spela, så ska träffa några där på kvällen också. kommer nog bli kul:)
nej nu ska jag gå och äta!
byebye
<3



Jag klarar nog inte av att kämpa.
så låter det bli som det blir!
But I Need You

That's How Strong My Love Is

Känner mig inte hundra! så har ingen lust att skriva nått långt inlägg! men ikväll blir det i alla fall en lugn kväll, tänkte nu krypa ner framför öppnaspisen och läsa nya veckorevyn!
Får hoppas jag mår bättre i morgon!
T är fortfarande sjuk, så tråkigt :( börjar sakna honom lite alltså!
ah får hoppas han är frisk till helgen!
ska gotta ner mig framför värmen nu.
byebye
<3
That's How Strong My Love Is

Sadface!

T är jätte sjuk :( så istället för att mysa med honom, så sitter jag själv hemma :( och är jätte hungrig och kall..
Jag borde egentligen gått hem till honom och köpt med mig massa mat och gott :) men vem vet, kanske jag gör ikväll :)
aja nu ska jag laga egen mat!
byebye
<3

snoooow!

Nu är jag sjukt trött på snöö!
Man kommer knappt ut genom dörren, och när man väl kommer ut, så kommer man knappt fram!
Inte okej! Idag Är typ alla bussar inställda så, dem som bor utanför stan kan inte komma till skolan typ, skönt för dem liksom! jag åkte ju då bil till skolan, så behövde inte bli drappad av snö i ansiktet! lucky me!
Jag slutar halv elva idag, och måste då gå och dryga runt, tills typ två! Egentligen skulle jag gå hem till T vid elva, men han ska vara i skolan vid 20 i 1 och göra prov, så kommer nog inte komma dit förens vid två. jobbigt!
men det löser sig!
Nej nu ska jaag hjälpa min grupp med att göra klart powerpointen!
byebye
<3


In my Head

Dagen började med sega lektioner, men jag och tjejorna tog oss tid att åka ner på stan och luncha på ringduvan, riktigt mysigt :) gott som tusan! Sen återstod bara en lektion, och det var grupparbetet, vi börjar nu bli klara . skönt! ska redovisa på torsdag eller fredag, gillar ju inte sånt men det ska nog gå bra!
Sen var det bara att traska hem i snö vädret! riktigt tufft var det.. hatar när man går så ser man inget när snön piskar en i ansiktet, men som tur var har jag min stora luva, nackdelen är den att den täcker också mitt face så ser inget ändå typ ;) haha..
ah men i alla fall, kom hem gjorde lite sysslor sen kröp jag ner i soffan och kollade på tv. Sitter nu och och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska bli så pass att jag kan börja gå mot gymmet.
Sen är det Paaaaraaaadiiiissseee HOtel final ikväll! ett måste! för inte missas!
I morgon blir det inget inlägg tror jag, slutar halv elva då jag ska vänta till typ elva, ska då traska hem till T , vet inte vad vi ska göra, nått blir det väl alltid :) haha han står i alla fall för gårdagens citat så jävla roligt, ni skulle nog inte förstå det roliga om jag bara säger just citatet men ah jag skrattar i alla fall inombords.
nej time to gooo!
byebye
<3

Just stay with me now

Fall Down

Ännu ett tag sen jag bloggade.
Men har verkligen ingen ork längre, men då och då dyker det väl upp ett inlägg.
Helgen har bestått av att umgås med folk och kollat på Fotboll, Har bott hos Feliziaa i helgen, Vi har haft det riktigt skoj. Igår var jag och mami på gymmet riktigt länge, så idag känner jag lite smärta i knät och en riktigt obehaglig träningsvärk.
Sen var det bra hem och duscha, mami körde mig då till johannaa Vi skulle till Södervärn och kolla på finalerna som var kvar! Vid kvart i sju, började vi traska hemåt eller Johanna Skulle hem och jag skulle till T, Var ett bra tag sen, så det var riktigt kul att träffas : ) , vi såg någon sjuk film och snackade en hel del.
Idag börjar jag halv tio som vanligt , så ska snart göra mig klar.
aja
byebye
<3

Im strong enough to fly

RSS 2.0