Inge mer !

Sitter nu här med massa plugg och har inte packat än :O , men iallfall ska väl börja nu snart eftersom jag åker imorrn bitti så vore det väl dags nu ;) ,  SÅ det här blir nog mitt sista inlägg vet inte om jag kommer blogga i veckan , sist vi var där så fanns det inte tid för datan så ni vet :) ...

Men ska packa nu , ni får ha det så bra i Sverige själv kommer jag ligga och steka på stranden ;)

Kommer sakna mina Älsklingar <3

byebye
<3

Lycklig !



Känner mig riktigt lycklig idag :)
först skola till halv elva typ , sen gym .
sitter nu och fixar med min Ipod och pluggar lite Italienska ...

dags att fortstätta med allt det nu .
byebye<3

Snart så!

Snart åker jag till Bulgarien ska bli så himla skönt . Bara få tänka på sig själv och ah bara tänk...

Saknar dig otroligt mycket , vet inte varför  bara är så !

what I'm going through is hurtful ....

Hurtful!

Fan! , orkar inte gå igenom allt igen ...


SP09b

jaa första skoldagen , cyklade hem till JOhanna så jag var där vid kvart över åtta skulle möta hennes kompis halv nio sen skulle vi vara i aulan kvart i nio :) vi satt där i typ fem minuter sen gick vi till klassrummet , är ändå ganska nöjd med klassen :) , så vi fick bara massa papper och information idag och imorrn ska vi ses i skolan sen gå ner till norderstrand och bygga sand saker  i grupper ; ) , på tisdag kör vi tydligen igång med lektioner ..
vi slutade vid elva då drog jag hem och satte mig i solen , och efter bara ett tag kom älsklingen och gjorde mig och Mamma company :) så det var mysmys.
Han drog hem vid typ halv fem då åt jag se var det dags för basket träning , sen drog jag och Felizia till gymmet , fyfan är helt slut i armarna ;P.

Ska nu se klart på CSI Miami sen duscha sen lägga mig och läsa cosmopolitan :D ,

byebye
<3

sammanfattning!

Okej tänkte dra en sammanfattning av helgen ..

I Fredags gick båten vid 08.05 så vid 20 över 7 börjar jag gå hem till lollo och Emelie :) , vi drar ner till båten , båtresan går ganska snabbt jag sov ett tag också :) , kommer till nynäs ska då ta pendeln till mormor men så klart så går den inte förens 12.05 och vi kom in kvart över elva lite jobbigt men iallfall ,kommer fram till mormor fixar oss och lite, sen drar vi vidare in till stan . Det var en riktigt lyckad dag. vi åt mat på kungshallen sen shopping sen bio vi såg linje 1 2 3 kapad :) inte världs bäst men värd att se iallfall :) sen åkte vi hem och åt lite mackor och varm choklad :)

På lördagen så gick vi upp ganska tidigt för  vi ville komma in till stan tidigt, vi skulle även möta en kompis vid halv ett så det var ju bara bra , så vi åt lunch tillsammans sen så kollade vi i massa affärer sen gick hans tåg hem vid tre och det passade ganska bra för då skulle vi shoppa lite mer :) sen mötte vi två som vi gick på the voice med , det var jätte kul  inte för jag brydde mig så jätte mycket om vissa som sjöng men det var kul att träffa folk :) sen så fick vi höra att det var nån idiot som kastat tårgas bomb, liksom vad är det för fel på folk vilken idiot kastar in det i en folkmängd ?!..
men iallfall nu kommer det komiska,  konserten slutade vid halv elva så vi tänkte att vi tar pendeln som går 19 över men vi var riktigt hungriga så vi tänkte köpa med oss donken , men alla som varit på nått sånt här vet att typ alla går till donken efter så vi tänkte ta den i centralen så vi är där vid tio i elva så vi tänkte det hinner vi. Kommer fram och det visar sig att donken stängt men när några öppnar och ska gå ut springer vi in , ställer oss i kön som är kvar , helt plötsligt kommer vi sist i kön , kl närmar sig kvart över men vi tänkte att vi missar hellre tåget än inte får nån mat , när vi väl kommer fram är kl 19 över och hon mongot i kassan säger att all mat är slut så det slutar med att vi missar tåget plus att vi inte får nån mat , lyckat liksom .
vi sätter och i en trapp och är ganska arga , men efter några minuter tänkte vi att vi går till spåret ändå , så ser vi att tåget står kvar  och att det blivit försenat till 24 men våran klocka var 28 så vi springer upp där står tåget jag trycker på knappen och tåget åker iväg sån jävla otur så vi får sitta ute i en timme och vänta på nästa tåg , när det väl kommer så åker det två stationer och stannar vi bara what !! , då säger han att det har blivit ett allvarligt problem , och vi får vända och åka tillbaka till sthlm södra , där vi står i typ 15 min och sen helt plötsligt går det som det ska men iallfall vi kommer hem vid halv två skulle varit hem vid tolv ..

På söndagen drar vi till handen på dan och shoppar fikar och har mys :) , ska sedan hem och laga mat och packa , men innan vi kommit hem så tar vi pendeln till västerhaninge ska sedan byta tåg mot nynäshamn en station men så kommer en kärring och säger att tåget blivit inställt för det har hänt en olycka så där står vi liksom, så mormor kommer och hämtar oss :) som tur är sen. så äter vi packar och  mormor kör oss sen ner till nynäs till pappa så jag fick träffa honom också , sen tog vi båten hem vid 21.05 vi hade hytt så det var skönt :)

Nu vet vi också varför tåget fick vända på lördagen var tydligen nån galning på tåget innan som sprang runt med pistol sen hade nån annan galning hotat folk med hagelgevär i västerhaninge helt sjukt,
sen på söndagen så hade olyckan varit för att ett tåg kört mot rött och tvärstannat och det tåget bakom hade tydligen kört på en häst ? vad fan håller folk på med!!..

min helg iallfall , den var bäst iallfall fast allt som hänt men fick uppleva det med dom bästa så det gör inte mig nått :D ..

nu är det snart skola imorrn blir det att fixa block kalender pennor sudd och massa sånt ..

byebye
<3

Torsdag!

Hejsan Läsare :)

Idag har jag varit med Felizia hela dan , vi har gått en heldel så orkar inte riktigt gå in på vart vi gått ;) , men vi har haft jävligt kul iallfall :)

Imorrn åker vi ska bli så jävla skönt att komma här ifrån !!,


Just nu känner jag så mycket hat mot dig ... orkar inte med dig längre, ångrar att jag lät dig såra mig och ta en sån stor plats i mitt hjärta .. för du förtjänar den verkligen inte !!


tråkigt men ettt inlägg iallfall.

byebye
<3

kulkul!

Tänkte bara dra en kort genom gång av mina två dagar :)
Igår så var jag och Emelie på Kneippbyn hela dan ;) vi jobbade faktiskt lite hjälpte Emil vid elbilarna :P ,
sen på kvällen skulle jag och emelie dra ner och betala hennes och lollos båtbiljett men så var det stängt så Emelie ringde Agnes och vi drog ut på en roadtrip alla fyra Lollo jag Agnes och Emelie mysigt :) , sen så släppte dom av mig vid öster och jag gick och mötte upp Älsklingen vi satt först ute på muren vid donken sen begav vi oss till Adelsgatan var fest på Elit men verkligen inte värt att betala så vi satt ute och myste :) efter ett tag blev det ganska kallt men det gick över tillslut :) satt och pratade med lite olika folk som var på Festen , vid halv ett skjussade Beier hem mig gullig som han är så jag slapp gå hem själv:), kom hem och somnade direkt ;P..

Idag så var jag på ansiktsbehandling vid tio var så segt att komma upp somnade nästan undertiden hon höll på med mitt anskite :P , men iallfall kommer hem, efter typ en timme tar jag Emelie och Emil bussen till Kneippbyn vi skulle ät nachobuffe den är jätte god :) sen så tänkte vi spela minigolf men gick stället in och lekte lite på sommarland ;) man blir som ett barn igen , men idag stod vi ganska mycket och bara minglade :), var riktigt kul :) .

Imorrn ska jag träffa Älsklingen Felizia vi ska nog ta det lugnt blir kanske stan :) , sen på Fredag så drar lollo jag och Emelie till SThlm ska bli så jävla kul :D längtar!!!!
är bara en vecka kvar sen börjar skolan igen :O vart har hela sommarn tagit vägen ;)

byebye
<3


Måndag!

Godmorgon :)

Vaknade typ för 40 minuter sen, Och ska nog snart hem till Emelie , vi täkte lägga oss ute och sola , alltid lika skönt att få lite extra färg ;) ..

Juste på Fredag åker jag Emelie och Lollo upp till Sthlm och ska gå på The voice och träffa lite kompisar :)
självklart blir det massa affärer att kolla i och massa mysiga fik, vi ska helt enkelt ha en toppen helg :)
Sen hoppas jag att min kompis Simon från norrköping kommer upp så man hinner träffas :) Ha har varit i USA nu hur länge som helst och han berättade att han tydligen hade köpte en hoodtröja till mig :D men han visste inte om han hade fått med sig den men jag hoppas verkligen det :D

Nästa Torsdag börjar skolan , asså har sommarlovet inte gått lite väl fort :O Men ah man kan inte göra nått åt det ;) , men jag ser lite framemot att börja på gymnasiet , bara jag får en bra klass så :)

Men ha en bra dag :)

byebye
<3


Börjar se ljuset i livet !

Trodde inte jag skulle säga det , men livet är så mycket bättre just nu :)
Känner att jag förtjänar det också, efter allt dåligt som hänt mig och så dåligt jag mått så förtjänar jag att nångång känna att jag är riktigt lycklig :)
tänk att allt bara kan vändas på några dagar :)

Men iallfall går kvällen var super lyckad , och hoppas att kvällen blir lika dan :)




byebye
<3

Vadå sol !!

Har bara en sak att säga Äntligen Soool och inte ett moln :D
Har solat hela morgonen och förmiddagen ska nu snart börja bege mig mot syrrans dagis och hämta henne , vet inte varför ingen annan kunde göra det men får ställa upp helt enkelt ;)
Igår gick jag och Emelie till stranden det var jätte varmt men när vi väl kommer fram så  kommer massa svarta moln :o , så vi gick hem igen.
I tisdags träffade jag och Emelie två killar från Sthlm som seglat hit så vi hängde med dom :) det var iallfall skit kul , igår så träffade vi lite annat folk först mötte vi upp Felizia vid nio sen gick vi till donken jag köpte en milkshake så satt vi och snackade med några sen lite senare träffade jag och emelie några Tyskar som bilat ner hit , haha dom var väl sådär :P inte så roliga tyckte jag inte.
Sen ikväll blir det att jag Emelie och Felizia drar ut får se vad vi träffar för folk i kväll :) Sen ska iallfall Felizia sova hos mig:). Kortfattat hur veckan sätt ut ;)
men nu ska jag snart gå och hämta syrran .
Ha en skön dag i solen :)



byebye<3

Bättre tider ?

Hej bloggen!

Var ett tag sen jag skrev nått kul och så nu, men har inte haft lust, eller jag har inte haft lust att göra nånting alls, dom två senaste dagarna har jag spenderat hemma i sängen eller i solen på baksidan , Har inte haft lust att snacka med nån , och om jag nu har snackat med nån så har jag bara varit dryg och arg:S ,  i söndags kom jag hem från Felizia och stängde in mig på rummet och kollade på One tree hill , kom till tredje skivan och det är fyra avsnitt på varje skiva så såg tolv avsnitt den dagen/kvällen, inte likt mig att göra så .. det är inte okej jag vet man ska hålla hårt i dom som betyder mest, men kunde inte hjälpa det har varit så sårbar gråtit till allt typ inte likt mig men nu känns det bättre :). men iallfall det skulle bli ett intressant inlägg så nog pratat om mina problem
igår gick jag upp vid halv tio och gick ut och solade  var ju så jätte varmt :) , På kvällen Gick jag och mamma ner till hamnen och satte oss på Trossen vi pratade om allt drack latte och jag åt glass :) sen på vägen hem så gick vi förbi reno så jag fick hyra film så låg och kollade på film sen när jag kom hem.
Vid två när filmen var slut , så kunde jag inte sova pga att jag typ hade sovit nån timme vid sju :P , så låg och kollade på animal planet där det var om hajar som hade försökt döda simmare och så , det var bra men obehagligt .
somna vid tre sen upp vid nio har dammsugit och fixat lite i rummet  ska nu snart göra mig i ordning sen gå och boka tid på Carma för ansiktsbehandling :) .

Snart börjar skolan , men det betyder även att jag snart åker till Bulgarien en vecka och kommer bort från allt här :) , ska bli så skönt att bara glömma allt för en tid och hoppas på att  jag kommer hem och allt kommer kännas bättre.

Den 15 Augusti blir det nog The voice i Sthlm , ska bli kul :)

Ha det bra så länge vet aldrig när jag bloggar igen ..


Varför gör du så här mot mig ? , Du krossade mitt hjärta och när jag försöker glömma och väl lyckas glömma så dyker du upp och påminner mig om allt som var och också om det jobbigaste jag varit med om!
sluta tänk på dig själv snälla !

byebye
<3

RSS 2.0