basketball Time

Ska nu byta om och dra till the träning ;)
<3

jahadu!

haha kladdisen blev ju so goood ;) riktigt kladdig kanske lite väl kladdig :P haha , men vadå det gör ju inget eller ?
men nu har jag gjort lite sodastream cola blev ju jätte bra dårå :), så ska slå mig ner i soffan och vänta på att mammi ska komma hem.
Träning ikväll , har en riktigt bra känsla alltså :), juste skulle ju till Köping på söndag och spela match men pga att vårt lag inte har nån coach så får vi typ inte åka, man bara okej tack, man blir så jävla irriterad, så på träningen ikväll ska vi se till att det ändras så vi får åka iallafall :)
byebye
<3


you and me baby boy

Kladdis!

Ciao !!
Slutade halv elva , drog hem och satte mig och pluggade lite. boring....
Så jag drog och mötte Felizia på stan skulle fixa en sak, sen så drog jag hem och bakade en kladdis alltså en kladdkaka den står just nu i ugnen:) den är så god iallafall smeten, tror jag blev lite halv blind när jag öppnade ungnen också:O inte okej, men iallafall ska fortsätta plugga nu sen fixa med min kladdis :)
byebye
<3


I Can't take more pain
Baby I love you so damn much

Smile

God kväll bloggen
Dagen har varit seg och boring så tänker inte berätta så mycket om den.
försov mig typ lite imorse så hann inte äta frukost, så kom hem och var as hungrig och irriterad.
men kvällen spenderade jag med Mina små homiesar:D Johannaaaaaa Lollo och Emelie :) vi drog ner till havet och tog massa kort och ahh hade allmänt kul mycket skratt och så :)
Så blir kanske några bilder som åker upp på bloggen när jag fått dom , Sitter nu iallafall och kollar på idol och borde egentligen plugga på italienska läxan sen har vi jävla sam och natur prov nästa vecka vadå fattar liksom nada av natur saken massa jävla joner och skit :P.
ska fortsätta kolla idol nu :)
byebye
<3



You can't take him from me again
Because I Love him so much more.

My heart belongs to you

i can't just walk away from you.

Rubrik

Hello!
Har inte inte hänt så mycket idag, är måndag och en hel vecka kvar till helg, har typ regnat hela dan och är jätte trött. men Iallafall vi hade matte prov idag, vet inte hur det gick, gick som det gick, har nog bara två prov kvar nu innan lovet sen är nog allt klart, men det är i Sam och Natur dom tråkigaste ämnena, skulle som sagt behöva plugga på det, men är för trött, så ska sätta på min braiga playlist jag gjort på spotify:)
träning ikväll, och sen på torsdag är det SÄVEfest är fan taggad redan nu ;).
byebye
<3
Why Can't You see it

i Give You My all
Because I Love You

Mys

Söndag, hatar verkligen söndagar på ett sätt, men det är skönt att det är en sån dag som man kan plugga på ;) men ändå så blir man alltid så trött av dom så orkar man inte plugga iallafall:P,
Men iallafall, men lördag såg ut så att först var det stan, sen hem och åt och tog det lugnt.
Sen vid typ halv sju kanske, så drog jag hem till Lollo och Emelie, vi satt i soffan och snackade och lyssnade på musik sen blev det att vi drog till Maxi och skulle handla till Bion  som börja vid nio :)
så vi drog ner dit vid halv nio typ. Filmen var riktigt bra , trodde inte den skulle vara så bra men det var den verkligen :). Den slutade vid 20 över elva. då gick jag upp till form och väntade på Mr X ;)
Lite nyfikna nu va ;) , han skulle iallafall sova hos mig, så vi drog hem och kröp ner och i sängen och kollade på film :) alltid lika mysigt. hehe vet inte om nån av oss hängde med vad filmen handla om eftersom han somnade och då gjorde jag typ det också :p.
Vi sov väl till halv tolv då vi gick och ät frukost :) , sen satt vi och pratade med mamma lite, sen blev det tillbaka  till tven i mitt rum, och sen lunch och försökte plugga lite matte, men gick väl så där ; ) , sen vid tre åkte han hem och jag satte mig med matten ;) , men gav upp för ett tag sen fast jag har matte prov imorrn och är super nervös :O ,men ska nog sätta mig ner nu och läsa igenom reglerna och massa, innan maten kommer hem , blir nachos  ikväll alltså hämtmat ;) , men hör kanske av mig  senare ikvälll.
byebye
<3



You are so damn perfect
Love you

Boring!

nu skriver jag bara för att jag har tråkigt ..
sitter nu och lyssnar på musik, har lyssnat om och om bara samma låt mins tio gånger ;) men nu bytte jag haha vill ju inte tröttna på den nya favorit låten :)
Bion börjar vid nio så vettifan vad jag ska göra fram tills dess, blir nog att sitta här och fixa sig sedan måste ju vara väl förberedd ;) , man vet ju aldrig vem man stöter på i mörkret :P...
Okej lät kanske lite fel,  men aja ni tar det som ni vill .
Men nu hör jag mamma säga att maten är klar !!
MAAAAAT!!
byebye
<3

Stan!

smärta i fötterna!!!!!
har gått och gått och gått.... hade mina stövlar på mig var inte så van vid det så har grymt ont i fötterna :P
men köpte ett par as snygga jeans och två klockor :D grymt nöjd...
Ikväll blir det en lugn kväll med Bio :) super mys jö.
Nu ska jag vila mina fötter känner jag ,
byebye
<3
You Knock Me Down

Listen

hm idag börjar jag med ettt.....
Ciao :)
Har precis ätit en utsökt middag :) , blev lite för mätt tror jag ;)
Har ju varit hos läkaren idag, han visste precis vad som var felet och vad som behövde göras, så kommer operera mina fötter, och kommer inte kunna spela basket på hela våren förmodligen:( , kommer vara tråkigt, men så är livet, hellre det än att mina fötter blir helt mongo..
Sen åkte jag och mamma och jag skulle köpa underkläder ;) så har en helt ny outfit när det gäller det ;) ....
ska om ett tag åka och möta johannaaaa vid maxi blir massa ben och kanske nått annat , och IDOL :)
sen kanske nån film och så.
här har ni ett inlägg, tycker det är kul att uppdatera nu mera :) så kommer fortsätta i den här takten.


If you don’t love me, why do you raise my hopes?
No matter what happens, I can't let you go
because I Love You

Labbraport!!

sitter nu i biblioteket med LouLou :) , har precis haft muntligt historia prov, det gick ganska bra.
sitter nu och försöker skriva min labbraport, det går väl så där, känner att jag behöver lite hjälp (A).

Ska no fortsätta medc labbraporten nu ;)

byebye<3


 
I will Always Love You

Egentligen?

Hm , hur ska jag börja egentligen ;) alltid samma problem. Idag får det bli ett...
Tjaa bloggen :)
Har varit en lugn skoldag, satt i skolan och försökte plugga till det muntliga antiken provet vi har imorgon, så himla tråkigt.
Men iallafall,  drog hem vid halv två, mamma körde mig sedan tillbaka till skolan vid tio över tre då, jag skulle möta Jonas vid halv fyra, så vi satt och han försökte hjälpa mig att komma igång med min labbraport, som gick ganska bra tillslut ;) så det tackar vi Jonas för :) sen så drog vi ner till stan och skulle äta glass han bjöd det tackar vi också för :) , sen så blev det en rund tur på stan och lite mingel alltid trevligt.
Sen vid sju kom jag väl hem, skulle egentligen träna vid åtta, men tiden räckte inte riktigt till, ville hinna plugga och se idol och äta och bara ta det lite lugnt, så hoppade träningen idag lite synd men aja .
I morrn blir det också en lugn dag eller har Historia prov kl 8 sen blir det håla som vanligt i några timmar sen engelska och musik sen slut för dagen och det är ju den braiga dagen fredag :D , men ah min eftermiddag blir väl så där, har musik i typ tre timmar plus att jag måste gå tidigare för jag ska till läkaren, har ju väntat och väntat äntligen fick jag en tid :) , kvällen blir att spendera med JOhannnnaaaaa :)


Lying close to you feeling your heart beating
And Im wondering what youre dreaming
Wondering if its me youre seeing
Then I kiss your eyes
And thank God were together
I just want to stay with you in this moment forever
Forever and ever

Love you

I Can't

Okej, läsare måste bara få skriva av mig lite nu, så här kommer ett tråkigt och dystert inlägg.




Jag orkar bara inte, Jag ger upp allt nu.
När ljuset i mitt liv kommer tillbaka så kommer jag börja kämpa igen.
men nu är det så mörkt, att jag inte ens ser lite av ljuset.
Så jag är ledsen, men jag tror att ända sättet för mig att finna ljuset igen.
Är att släppa taget om dig.
Det gör så ont, så ont, men jag tror inte jag har nått val.
Du gjorde mig så illa att jag kanske aldrig mer kan älska nån så som jag älskar dig.

I love you.
And I will always do.

beslutsångest!!!

Ska jag träna eller inte ? hm plugg eller träning??!!

.

Ciao!
Ah slog till med lite italienska där, because jag sitter och pluggar just italienska.
Är skit tråkigt men det måste göras.
Dagen har varit hur lugnt som helst, Kommer till skolan vid åtta och gissa vad , våran lärare är sjuk så har ingen samhällskunskap man bara okej kul, så jag och Emma satte oss och försökte göra nått plugg, Eller jag försökte skriva min labbraport , men ah det gick åt skogen så Jonas har lovat att hjälpa mig imorrn :D , men iallafall jag behövde vissa böcker som låg hemma så jag och Emma bestämde att cykla hem och hämta dom, så kommer vi till skåpen och Emma bara men shit jag har ju inte alls någon cykel idag :p så vi bestämde att gå ;) , så vi började gå hem och så körde mamma oss tillbaka till skolan så vi skulle hinna:) Så hade vi då svenska bara bokprat sen slutade vi för dagen, men jag skulle sitta kvar och plugga och vänta på Lollo, men så mycket plugg vet jag inte om det blev, mest facebook och snack:P..
Sen cyklade jag och lollo hem och jag satte mig och pluggade, så kom mamma hem med mat till mig ;) så nu känner jag mig 5 kilo tyngre, super!
kan inte bestämma mig om jag ska träna eller inte, behöver egentligen plugga. för det hinner jag inte imorrn.
Halva dagen imorrn består mest av att vänta :P, slutar vid tolv och ska vänta på Jonas som slutar halv fyra;) , så ska han hjälpa mig sen ska vi ner på stan en sväng, sen blir det träning, tänkte visa mina talanger ;) hahah.
byebye
<3



I Can't Be Without You Anymore
I Need You To Hold Me
I'm Scared Of Lonely.

Feel good!

God eftermiddag :)
sitter nu här och tar det lugnt , dagen har bestått av att vara i skolan , men fick sluta ganska mycket tidigare så det var skönt  ;) , vi började dagen med naturkunskap där vi gjorde en labb , var ganska läskigt eftersom vi höll på med jod som typ är värsta farligt att andas in :p, sen så var det tydligen nån språk dag vi firade så alla olika språk samlades i aulan så lyssnade vi på massa folk som snackade, sen massa håla så då satt jag och Emma i biblioteket och jag skrev klart min svenska saga , den blev faktiskt riktigt bra :)
Sen så var det då dags för idrott eller vi hade teori, var väl så där ;).
Sen hem och när jag kom hem så stod mamma och Ella och bakade så det blir att gotta i sig det ikväll samtidigt som man myser framför idol :)
Imorrn har jag antingen en eller två lektioner beror på om min lärare är sjuk or not , så slutar iallafall vid halv elva super skönt :)
blev iallafall ett ganska långt inlägg :)
byebey<3



I Miss You And I Just Wanna Kiss You!

Broken Hearted Girl..

Dagen började med matte halv tio , sen åkte jag hem till kvart över ett då svenskan började sen slutade jag ,super skön dag :) .
Har nu suttit hemma och pluggat ända sen jag kom hem , har fortfarande massor kvar , så blir inget långt inlägg.
ska snart iväg och träna , taggad till noll....
byebye<3
I Love You!!

Lyckat!

Går kvällen vad hur lyckad som helst :)
Tack tjejor som gjorde den så lyckad :)
byebye
<3

Why?!

I hate how much I love you
But I just can't let you go.

fulltupp

Har massa plugg och sena träningar och massa , så hinner inte riktigt blogga nu .
men jag börjar blogga igen när det mesta har laggt sig :) ..
byebye
<3

Allting bara ....

precis, allting bara ...
kan inte gå in på exakt vad som hänt här i bloggen , men kan säga att det krossar mig , jag vet inte om jag orkar gå igenom samma sak igen , Just nu vill jag bara åka här ifrån och börja om på nått .
Saken är den att ännu en gång krossas mitt hjärta , Frågan är hur många gånger klarar ett och samma hjärta att krossas innan det tappar hoppet om att nånsin bli helt och lyckligt igen ?
Säkert ingen som vet svaret förutom dom som har lyckas få hoppet  tillbaka..




I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't wanna play that part
I know that I love you.

<3

Trött!

Vill bara sova sova och sova ännu mera....
fattar inte varför jag är så trött , sov till halv två igår och gick och la mig ganska tidigt igår :S
och jag som har massa plugg och skit, och det orkar man bara inte ta tag i när man är trött och bara vill ligga ner och sova hela tiden !!
igår var vi lediga var super skönt, gjorde ingenting låg och kolla tv och film och tog det lugnt :)
så nu orkar jag inte skriva nått längre inlägg heller ...
byebye
<3

Bilder!







lite bilder från Bulgarien :D

Hemma igen!

Är nu hemma igen efter en vecka semester i Bulagrien :D , har varit super är brun också woho ;) , 
um orkar inte ta så mycket om resan nu lägger upp bilder och sånt kanske lite senare eller nån annan dag :)
men allt har varit super, har laggt på sig lite ;)så gymmet får det bli nu som en galning :P,
Trännig i kväll 8-21.30 lite sent tycker jag, är helt slut då :P
men iallfall,
byebye
<3

RSS 2.0